Energijske terapije za pomoč pri karmičnih blokadah, stik s pokojnimi, sporočila Duš in Angelov

Angeli in duhovna rast je zanimiva pot, ki vas pripelje do zaznavanja višjih resnic o sebi, življenju. Angelska sporočila so verjetno najbolj učinkovit način energij Svetlobe, ki vam želijo priskočiti na pomoč v vsakdanjem življenju. Pri prejemanju angelskih sporoči je vedno prisotna vaša Duša, zato je včasih težko ločiti, ali vam govorijo Angeli ali vaša Duša, pomembno pa je vaše počutje, ki se po tem sodelovanju s Svetlobo sprosti in izboljša.

.

angeli in duhovna rastSmiselno je, da se sami naučite sprejemati angelska sporočila, da duhovnost postane vaša notranja, osebna pot. Pri tem vas običajno ustavljajo karmične blokade, ki predstavljajo vaše talente, ki ste jih že razvili v pretekih življenjih ali v sočasnih dimenzijah, zato je pomembno, kako pogledate na tovrstne blokade.

.

Karma je samo energijski seznam stvari, ki bi jih Duša želela spoznati v življenju in postati mojster v tem, kar ji je bilo neznano. Zato vam karmične blokade sledijo, dokler se vsi vidiki določenega problema ne pogledajo iz višje, duhovne perspektive. Na ta način Duša raste in vaše življenje se spreminja v učenje in doživljanje z ljubeznijo.

.

Kako vam lahko pomagamo?

.

Ne bežite od svojih težav in od karmičnih blokad. Le-teh se večino časa ne zavedate, saj ste navajeni živeti z njimi. Zato vam s praktičnim znanjem in dolgoletnimi praktičnim delom pomagamo, da pogledate na svoje življenje iz različnih vidikov ter vam pomagamo očistiti in transformirati vse navezave in bremena, ki ste jih dobili tekom življenja. Tako vi lažje zadihate, sprejmete več direktne podpore Svetlobe vaše Duše in začnete jasno in čisto čutiti Angele ter sprejemati njihovo pomoč in podporo. Prav tako se naučite slišati svojo dušno Svetlobo in začnete z njo sodelovati vsak dan sproti.

.

Če pa ste v obdobju sprememb, transformacij in se vam dogajajo neljubi dogodki:

.

  • smrt bližnjih,
  • bolezni ali
  • drugi pretresljivi vidiki življenja, potem smo tu za vas.

.

Z našim znanjem in razumevanjem vam aktiviramo energijsko podporo – daljše obdobje energijskega zdravljenja ter zaščito, da se v tem procesu okrevanja na vas ne nalepijo negativne energije okolja, ki vam otežijo spreminjanje in sprejemanje Svetlobe. Naj bo Svetloba z vami, kjerkoli in kadarkoli.

.

Pokličite nas na številko 090 77 85 ali izkoristite najcenejši način za energijske terapije: ZAKUP MINUT.

.

Dovolite, da vam angeli in duhovna rast pomagajo pri sprejemanju Svetlobe v vaše življenje.