Energijske terapije za pomoč pri ljubezni in čustvenih težavah

Čustvene in vedenjske težaveČustvene in vedenjske težave lahko vas ali vaše bližnje potisnejo v globlje težave, kot je potrebno, če jih pravočasno ne razrešite.

.

Če ne živite v dnevnem doživljanju ljubezni in sreče, če hrepenite po neizpolnjeni ljubezni, potem preberite dalje in seveda pokličite.

.

Če niste bili kot otroci “slišani” ali “videni” , so se v vas začeli pojavljati vzorci, ki so vas lahko pripeljali do alkoholizma, koleričnosti, anksioznosti ali do introvertiranosti. Zaradi teh vzorcev se je lahko v vas okrepila potreba po izolaciji, osamitvi od družbe, družinskih članov in drugih ljudi v okolici. To vas posledično peha v osamljenost, težje najdete primerno službo in družbo, kar vas še globlje potisne v težavne vzorce.

.
Zato je pomembno, da si priznate, da ne znate ali ne zmorete iz začaranega kroga in poiščete pomoč, da vam preko energijskih terapij pomagamo izstopiti iz začaranega kroga.

.

Čustvene in vedenjske težave je najbolje reševati takoj, ko jih začnete zaznavati pri sebi ali v vaših bližnjih.

.

Zelo pomembno je, da opazite čustvene in vedenjske težave otrok in jih ne pripisujete trenutnemu stanju učitelja ali otroka.

.

Zaradi pritiskov sistemov preko reklam, socialnih medijev je med najstniki vse več motenj hranjenja in drugih čustvenih in vedenjskih težav, ki v preteklosti niso bile znane.

.

Z našimi energijskimi terapijami na daljavo vam in vašim bližnjim pomagamo pri potrebnem spreminjanju, osvobajanju pred pritiski okolja.

.

Tako bo v vašo družino prišlo razumevanje in pravo odzivanje na čustvene ter vedenjske težave, kar bo povečajo smiselno povezavo družine in vneslo srečo v vaše intimno življenje.

.

Če se vi ali vaši bližnji srečujete z:

.

  • depresijo,
  • bipolarno motnjo,
  • imate manjše ali večje simptome anksioznosti: strahovi, vrtoglavice, preganjavice, notranji nemir, težave z zbranostjo, napetost telesa in prekomerno potenje, šumenje ali pritisk v ušesih itd.,

.

potem je zadnji čas, da si privoščite energijsko terapijo, ki vam bo za začetek olajšala simptome, sčasoma pa prinesla Jezaprava spoznanja in tudi energijsko podporo, ki jo potrebujete za spremembe v življenju.

.

Zato ne zanemarjajte prepogostega pojava jeze, žalosti in melanholije v svojem življenju.

.

To so osnovna čustva, ki vas delajo žive, budne in aktivne. Če zatirate svoja osnovna čustva, bodo le-ta slej ko prej privrela na plano.

.

Zato razmislite, koliko časa jih že zatirate in če je že čas, da nas pokličete in skupaj odpremo novo poglavje vašega življenja, ki pelje proti sreči in zadovoljstvu ter seveda ljubezni, ki bo postala osnovna sestavina vašega življenja.

.

Pokličite nas na številko 090 77 85 ali izkoristite najcenejši način za energijske terapije: ZAKUP MINUT.