Energijske terapije za pomoč pri spominu, stresu, poslu

stresZakaj naše energijske terapije za pomoč pri odpravi stresa, pri poslu in spominu?

.

  • Ker je stres posledica neharmonije, vam sočasno z energijskimi terapijami in podporo za službo in posel odpravimo tudi stres.
  • Z jasno in natančno usmeritvijo vam preusmerimo pozornost na za vas pomembne stvari, da postanete uspešni.
  • Vam s tehniko ScalarPanske Neuroterapije blažimo posledice po kapi, izvajamo preventivo proti demenci in ostalim težavam, ki vplivajo na delovanje možganov in spomina.

.

Stres vsakdanjega življenja vas drži v primežu, tako da redkokdaj pomislite nase, dokler vas k temu ne prisilijo negativni dogodki življenja. Lahko se zgodi, da mine deset ali več let, preden opazite, da:

.

  •  vam je pošla volja,
  • se počutite prazni,
  • ne najdete pravega veselja za svoje življenje,
  • prihajate izčrpani iz službe…

.

Izgorelost je beseda, ki jo vse pogosteje slišite, pa se sploh ne zavedate, da ste že v tej skupini. Izgorelost ne pride v enem dnevu, temveč kot posledica večletnega zanemarjanja lastnih psihofizičnih potreb prevzame vaše celotno počutje. Izgorelost je vzrok, da vaš spomin ne deluje več tako, kot ste navajeni.

.

Stres in izgorelost imata velik vpliv na zdravje

.

stresStres se iz okolja naseli v vaše energije in možgani so ves čas pod pritiskom in brez dovolj kisika ter energij za dobro delovanje. To povzroči slabo počutje, slabšo odzivnost in sprejemanje telesa, kar pelje v izgorelost. In že ste v začaranem krogu. Vse več časa potrebujete, da naredite potrebne stvari in vse manj veselja in energije za to imate. Če se ti pogoji ne spremenijo, obstaja velika nevarnost za možgansko, srčno kap ali demenco.

.
Demenca je neposredna posledica takšnega načina življenja in vse bolj pogosta bolezen je, za katero ne obstaja uradno zdravilo, obstaja pa preventiva in naša alternativa scalarpranske nevroterapije v prvih dveh stopnjah demence. S scalarpransko neveroterapijo zelo uspešno blažimo posledice po kapi, seveda še bolj uspešno izvajamo prevenitov. Z upoštevanjem nasvetov, ki vam jih dajemo ob prečiščenju negativnih vplivov stresa, pritiskov okolja, postanete bolj jasni in usmerjeni v pozitiven način življenja.

.

Dobro je, da se zavedate, da je stres vsiljen način življenja in da ni nobene potrebe, da se pridružite hitenju sveta, temveč si dobro organizirate svoj urnik ter se posvetite tudi takšnim dejavnostim, ki vam preventivno pomagajo pri sprostitvi možganom, dovajanju Svetlobe in kisika v telo: meditacija, telovadba, dihalne vaje in hoja po naravi so najbolj naravni načini, da preprečite izgorelost in stres v svojem življenju in posledice, ki jih prinašata.

.

Kako vam lahko pomagamo?

.
Če ste že v začaranem krogu in nikakor ne pridete na zeleno vejo, smo tu za vas. Imamo pravo znanje, s katerim vam prečistimo vse negativne vplive, ki vam povzročajo stres, preutrujenost in vam z energijskimi terapijami pomagamo prestopiti kritično mejo, da se postavite na svoje noge.

.

Sočasno vam pomagamo pri energijskem okrevanju tudi z energijskimi zaščitami, ki vam omogočajo, da lažje okrevate in da niste več tako občutljivi na vplive sosedov, “prijateljev”, sodelavcev,… Tako lažje sledite svoji poti, svoji Svetlobi in dobro zaživite.

.

Pokličite nas na številko 090 77 85 ali izkoristite najcenejši način za energijske terapije: ZAKUP MINUT.

.

stres