Dragica

090 77 85 astro.dragica Status na liniji:  Urnik       

Že kot otrok sem se spraševala, kaj je na nebu, kje je konec sveta, kaj so vesolje, zvezde in planeti? Zanimalo me je, kaj je neskončnost, kaj je prihodnost? Začela sem zaznavati energije. Prvo radovednost so potešile ciganske karte, nato Tarot Crowley, Angelski tarot in Angelske karte.

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da si izboljšajo življenje, predvsem svoje zdravje. Skušam poiskati vzrok bolezni in ga odpraviti.

Angeli in Vnebovzetni mojstri so moji pomočniki na vseh področjih delovanja. Z njimi se potopim v svojo notranjost in odkrivam svojo intuicijo ter psihične sposobnosti. Z njimi v srcu začutim ljubezen, veselje, radost, zdravje. Te občutke v času terapije delim med svoje stranke.

O meni
Specializacija: Bioenergija, Reiki, Karuna Reiki, Scalarpranska terapija, Angeli, Kristaloterapija, Tarot karte, Ciganke, Angelske karte, Čiščenje blokad, karme, energijsko čiščenje domov
Obožujem: Morje, naravo, rože
Sanjsko potovanje: Maldivi
Všeč mi je: Sai Baba
Vzornik: Maya Angelo
Najljubša roža: Vrtnica
Najljubša barva: Roza

Moj moto: Nasmeh prinese sonce v dom, krepi naklonjenost v poslih in je najboljši protistrup za težave, zato bodi nasmejan.

Kaj bi spremenil v svetu?
Pomagala bi vsem ljudem, da bi jim v življenju svetilo sonce, da bi delovali z ljubeznijo in harmonijo ter bili srečni in zdravi.

Ključne besede: Bioenergija, Reiki, Scalarpranska terapija, Angeli, Kristaloterapija, Jasnovidnost, Tarot, Ciganke

Delež na socialnih omrežjih


Oceni in pripombe o svetovalci

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 ocena, povprečna: 3,50 od 5)
Loading...

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  • Captcha *