Oven

Oven

Ona: Planetni vplivi vam bodo naklonjeni in v ljubezni se boste znali postaviti zase. Odprite svoje srce in se veselite majhnih trenutkov.

On: Do meseca maja boste na preizkušnji in samo preudarnost bo tista, ki se vam bo izplačala. Srčna izvoljenka vam bo vaše ogledalo in učiteljica.

Bik

BikOna: Zdravilo ljubezni bo pogovor. Sprejeli boste nekaj novosti in tako našli ravnovesje. Obveznosti bodo sestavni del življenja.

On: Odkrito se morate soočiti z obveznostmi in nalogami, ki bodo vezena na ljubezen. Dogodki se bodo zavrteli v smeri ki pričakovana, varujte se trme.

Dvojčka

Dvojčka

Ona: V prvi polovici leta se vam bodo dogajale nenavadne spremembe. Odprite novo poglavje v ljubezni in najdite moč in energijo v sebi.

On: Vplivi Marsa vam bodo v ljubezni prinesli dolgo iskano dogodivščino. Odgovorno se lotite svojih idej in tako najdete lastno popolnost.

Rak

Rak

Ona: Rdeča nit odnosa v ljubezni bo povezovanje in romantika. Korak za korakom boste imeli več moči in energije. Bodite modri in preudarni.

On: Dobro bo, da boste na pravilen način znali narediti analizo in si postaviti meje. V ljubezni vas čaka mnogo prijetnosti in romantike.

Lev

LevOna: Nagrajeni boste za tiste odločitve v ljubezni, ki bodo zrele. Narediti morate tudi načrt in se ločiti od tistega, kar ste prerasli. Romantično bo v avgustu.

On: Zavarovani boste vase, toda usoda ima za vas pripravljeno presenečenje. Prelomnice bodo za samske in vezane v septembru.

Devica

DevicaOna: Dobro se z dobrim povrne in tako se morate poglobiti v obveznosti. Ljubezen vam prinese notranjo moč in stopite korak naprej.

On: Simbolika časa bo ognjeno srce in tako boste pripravljeni boriti. Skozi prizmo ljubezenskega odnosa bo napredek viden in iskan.

Tehtnica

TehtnicaOna: Ljubezen bo kot cvet vrtnice, trnje pozabite in gradite na harmoniji. Resnica pa je, da skozi preizkušnje rastete. Razvijte svojo ustvarjalno plat.

On: Določiti si morate svoja pravila igre, vendarle morate biti diplomatski. Občutljivo obdobje bo maja, že junija pa vas čakajo sladke rešitve.

Škorpijon

TehtnicaOna: Poiskati boste morali določeno svežino. Seveda se zadeve odvijaje v smeri, katere vam bodo vlile moči in poguma. Sledite glasu svojega srca.

On: Dejstvo je, da je bistvo očem nevidno in zato bodite umetnik. Sreča vas ne bo zapustila in srčna izvoljenka bo prinesla strastne trenutke.

Strelec

StrelecOna: Spremljala vas bo tiha moč, ki vam bo pomagala razumeti ljubljeno osebo. Optimizem bo vaša prednost in tako najdete energijo, da se soočiti z obveznostmi.

On: Rešitve so tiste, ki vam bodo dane, da rešite nekaj iz preteklosti. Ljubljena žena bo navdih in muza do popolnih razpotji usode.

Kozorog

KozorogOna: Odlikovala vas bo občutljivost in sočutno boste znali pogledati na situacije. Harmonija in romantika bodo v osebno pomoč v ljubezni.

On: Simbol ljubezni bo belo srce, ki v sebi nosi določena znanja in rešitve. Odprite se v vsej trdnosti in dopustite možnost, da vas srčna izvoljenka uči.

Vodnar

VodnarOna: Vsekakor se boste morali piliti in to na dinamičen način. Svoboda bo nekaj, kar si bo potrebno deliti. Pravi moški za vas bo tudi vaš prijatelj.

On: Kljub spretnemu vijuganju vas bo zadela Amorjeva puščica, v kolikor ste še samski. Vezani pa se boste hočete ali nočete piliti v prilaganju.

Ribi

RibiOna: Odlikovala vas bo nežna in ljubeča energija. Dovolili si boste sanjati in ljubili, ter bili ljubljeni. Sebe morate postaviti na prvo mesto.

On: Notranji mir bo tisti, kateri vam bo v osebno pomoč. Tišina v ljubezni odpade, pogovor pa vam bo podaril novih razsežnosti in osebne volje.

 

Zvezdni pozdrav! Tadej Šink, horarni astrolog

Delež na socialnih omrežjih


Napisati komentar

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  • Captcha *

29Maj 2016

Pripravila: Suzana Clara

Suzano lahko pokličete na številko 090 77 85, urnik dosegljivosti TUKAJ,

ali ji pošljete SMS na številko 6060, ključna beseda TAROT.

25Jun 2016

Dom