Večerno zdravljenje

BREZPLAČNO VEČERNO ZDRAVLJENJE

BREZPLAČNO VEČERNO ZDRAVLJENJE ZA ZLATO PODPORo ZA ZLATO DOBO od 1.4. – 10.4. od 22h do 23h


Ker je obdobje od 1.4. do 10.4. najbolj pestro obdobje v energijah in zvezdnih vplivih, smo se odločil, da vam pomagamo prebroditi težave in okrepiti Svetlobo in samozdravljenje s Svetlobo vaše Duše in Zlate Dobe, zato vam nudimo v tem času brezplačno večerno zdravljenje z Zlato podporo Zlate Dobe.

Začetek aprila je najbolj pester, saj gre ponoči iz 1. 4. na 2. 4. Merkur v retrogradno fazo v znamenju ovna do 24. 4., 5. aprila pride Venera v znamenje ovna in Sonce ter Severni vozel usmerjata vašo pozornost v pravo smer, prava spoznanja vam poglobijo čutenje, razumevanje in jasnost misli za okrepitev ljubezni in obilja v smeri vašega življenjskega poslanstva.

To večerno zdravljenje na daljavo pa izvajamo predvsem zato, da vam pomagamo osvoboditi notranja trenja, zmedo in obremena, ki jih že sproža sončni mrk, ki se bo dovršil 8. 4. ob 20:18 v znamenju ovna. Ker so sodelujoči zvezdni vplivi tako močni, lahko ta sončni mrk v popolnosti transformira in okrepi vašo notranjo moč, strast do življenja in Dušnega poslanstva, ki ste ga prišli izpeljati v tem življenju.

Spreminjanje, ki ga zvezdni vplivi aktivirajo in ga že lahko čutite, pa je usmerjeno v zdravje, dobro počutje in službo, smiselno delo ter poslanstvo, ki ga je dobro začeti dnevno vpeljevati v svoj urnik in nič več čakati na primerne priložnosti.

Če boste zbrani, pozorni nase in svojo integriteto ter sproščeni v tem obdobju in do konca aprila, se lahko rešite:

  • negativnih osebnih miselnih vzorcev
  • sistemov in vsakdanjika, ki izčrpava vašo življenjsko energijo 
  • elementarjev in entitet ter drugih energijskih parazitov v vseh oblikah
  • občutka nesamozavesti, nepripadnosti, osamljenosti in izoliranosti
  • občutka revščine, nepovezanosti z blagostanjem Zemlje

KAJ BOSTE PRIDOBILI Z VEČERNIM ZDRAVLJENJEM?

Večerno zdravljenje z Zlato podporo Zlate Dobe vam bo:

  • obudilo zdravilno moč vašega telesa in Duha
  • sprostilo življenjsko, seksualno energijo za aktivacijo zdravljenja zadovoljstva
  • vas globinsko sprostilo, regeneriralo in obudilo, da boste prepoznali in opustili vse negativne misli in stara čustva, ki lahko bremenijo vaš partnerski odnos in odnos do življenja v blagostanju
  • spontanega sprejemanja obilja in ljubezni

Če ste resnično utrujeni, priporočamo uporabo kateregakoli izdelka iz linije Zeleno Zlato naravna kozmetika  ki vsebuje naravno eterično telo hmelja, ki je iz rodu cannabis in regenerira telo in življenjsko energijo skozi redno uporabo.

zeleno zlato

100% NARAVNA KOZMETIKA ZELENO ZLATO

Za pomlajevanje in luksuzno regeneracijo telesa in energij.

Kako se dobro pripraviti na večerno zdravljenje?

Navodila, kako se pripraviti na večerno zdravljenje boste prejeli na vaš e-mail naslov ob prijavi na večerno zdravljenje. Če e-maila niste prejeli, preverite tudi zavihek promocije ali vsiljena pošta.

PRIJAVA NA VEČERNO ZDRAVLJENJE

Prijava preko e-maila velja za eno osebo (za vas), če bi želeli v večerno zdravljenje vključiti več oseb (družinske člane, prijatelje, sodelavce, hišne ljubljenčke…) nas pokličite na 090 77 85 ali 090 64 54 , lahko pa ZAKUPITE MINUTE in izkoristite možnost večkratnega klica.

PRIJAVNI OBRAZEC

Če lahko, bodite v teh dneh čimbolj sproščeni, ne obremenjujte se z ničemer… vse je PREHODNO STANJE, zato samo dovolite, da vam energije SVETLOBE predajo vse, kar lahko.  Pijte dovolj tekočine in pojdite v teh dneh kdaj za daljši čas na sprehod v naravo. Posebej pa vam priporočamo, da se V TEM OBDOBJU NIČESAR NE ODLOČATE. O vsem, kar se želite odločiti in spremeniti, razmislite, prespite in si dajte vsaj mesec dni časa, da naredite spremembe, ki bi vam močno zamejale življenjsko smer.

Hvala vam za zaupanje in sodelovanje.

Hvala energijam Svetlobe Zlate Dobe za vso podporo tukaj in zdaj.

Ekipa Merkaba

Preberite več o astrologiji

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds