Ciganske karte za vedeževanje

7,90 

Odkrijte skrivnosti svoje prihodnosti s ciganskimi kartami za vedeževanje. Komplet vsebuje 36 ilustriranih kart, ki vam bodo pomagale razkriti odgovore na vprašanja o ljubezni, karieri in osebni rasti. Priporočamo ogled brezplačnega mini tečaja – Vedeževanje iz Ciganskih kart, s katerim boste spoznali umetnost vedeževanja in začeli raziskovati globlji pomen vsake karte.

Zabava

Ciganske karte za vedeževanje

Odkrijte čarobnost in skrivnosti vpogleda v prihodnost s ciganskimi kartami za vedeževanje. Te tradicionalne karte, polne simbolike in starodavne modrosti, vam bodo pomagale pridobiti vpogled v različne vidike vašega življenja. Vsaka karta nosi svojo edinstveno energijo in pomen, ki vas lahko usmerja skozi osebne izzive, ljubezenske zadeve, finančne odločitve in duhovno rast.

Kaj vsebuje komplet:

  • 36 kart z ilustracijami in simboli

Ciganske karte so odlična izbira tako za začetnike kot za izkušene vedeževalce, ki želijo poglobiti svoje znanje in intuicijo. Prepustite se magiji kart in odkrijte skrivnosti, ki jih prinaša prihodnost.

SPLETNI TEČAJ vedeževanja iz ciganskih kart: Učite se od priznane vedeževalke Andreje Novak, ki ima več kot 20 let profesionalnih izkušenj

Ta celovit webinar je namenjen vsem, ki vas zanima vedeževanje iz ciganskih kart in bi radi razvili svoje sposobnosti na tem področju. Ne glede na to, ali ste popoln začetnik ali že imate nekaj izkušenj z vedeževanjem, vas vabimo, da se nam pridružite. Vedeževalsko znanje vam bo odprlo nove poti in vam hkrati popestrilo življenje. Več tukaj.


.

Shopping Cart

Prvi krajec v Devici prinaša podporo za urejanje življenja, izboljšanje zdravja in razvijanje veščin. Kaj najbolj podpre vam? Preverite ...

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds