DOM

SLABO POČUTJE DOMA

Kateri je najboljši način za vnos pozitivne energije v vaš dom? Naši domovi bi morali biti kraji, ki jih imamo radi, kjer se z veseljem prebujamo in se vračamo domov. Želite svojemu življenjskemu prostoru vdahniti več življenja z ustvarjanjem srečnega, zdravega in prijetnega okolja?

Kako vam lahko mi pomagamo pri slabem počutju doma?

Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero očistijo energije vašega doma, da se ustvari večja harmonija v vašem domu in v vas. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam naslednje:

  • Pokličite v rednih intervalih na linijo (ali zakupite minute). Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic. Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
  • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite DOM IN SLABO POČUTJE in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
  • Lahko nam pošljete tudi rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale vašo astrološko karto ter vam podale rešitve z astrološkega vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
  • Naročite se na energijski pregled in čiščenje stanovanja. Več o tem si poglejte TUKAJ.

Ali veste?

Udobno počutje doma je osnova za dobro življenje. Energijsko čist prostor je zelo pomemben za kvalitetno bivanje, da se vaše energije lahko vsak dan sproti rehabilitirajo. Fen shui je najhitrejša pot do sprememb v življenju. Vse kar potrebujete je energijsko in fizično čist prostor.

Andreja Novak skupaj z ekipo Trgovine Angelca cel čas razvija najboljše feng shui dodatke in pripomočke, ki aktivirajo in harmonizirajo energije v vašem domu in poslovnih prostorih ter vam pomagajo prepoznati potencial v življenju in zaživeti optimalno življenje.

Poglejte si celotno ponudbo TUKAJ.

NEGATIVNE ENERGIJE V DOMU

Si vam kdaj zgodi, da na poti do doma razmišljate, kaj vse boste naredili, pa vas potem, ko dejansko pridete domov, zagrabi neskončna utrujenost, brezvolja in avtomatsko preložite načrte za kdaj drugič? Na vas vplivajo določene energije okolja ali prostora, ki vam odvzamejo notranjo moč in življenjsko energijo.

Kako vam lahko mi pomagamo?

Slabo počutje doma kaže, da so v domu neharmonične energije, da lahko kje zastaja ali se nabira slaba energija, ki vpliva negativno na vašo življenjsko energijo. Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero očistijo energije vašega doma, da se ustvari večja harmonija v energijah doma. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam naslednje:

  • Pokličite v rednih intervalih na linijo (ali zakupite minute). Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic. Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete v procesu. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
  • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite NEGATIVNE ENERGIJE V DOMU in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
  • Lahko nam pošljite tudi svoje rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale vašo astrološko karto oziroma hišo vašega doma ter vam podale rešitve z astrološkega vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
  • Naročite se na terapijo v živo, kjer boste tako astrološko kot energijsko pregledali stanje vašega doma in vaših energij in začeli zdravljenje.

Ali veste?

Dišave v domu zelo vplivajo na vaše počutje. Z naravnimi dišavami lahko najhitreje dosežemo spremembo vibracije v prostoru in s tem pozitivno vplivamo na počutje.

V Trgovini Angelca boste našli 100% naravne dišave, ki jih je Andreja Novak razvila prav za dvig vibracije v prostoru. Z aromaterapevtskim učinkom namreč spoščajo pritiske v prostoru in ljudeh. Uporabljajo se lahko tako za prostor kot auro človeka.

Celotno ponudbo naravnih dišav si lahko pogledate TUKAJ. Izberite kvaliteto, ki vam v tem trenutku najbolj manjka. ✨

spirit-of-ganesha
Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds