Tarot – TEDENSKA NAPOVED ZA OBDOBJE OD 17.6. DO 23.6.2024

Ozadje pisano

Kaj vam sporoča vaša Duša? Pokličite zdaj 090 77 85, 090 54 64

Ta teden je zelo ugoden za dokončevanje starih projektov in za pripravo na premike v nove smeri. Mogoče se boste počutili, kakor da vas dve različni silnici vlečeta vsaka v svojo smer, kajti del vas se bo želel posvečati vsem podrobnostim pri dokončevanju starih stvari, ki so za vas pomembne, drug del vas pa si bo želel novosti, spremembe. Oboje lahko harmonično združite, če se lotite stvari po korakih in hkrati usmerite svojo namero tudi v pozitivne spremembe na tistih področjih, za katera čutite, da je čas za novosti.

Tarotnapoved

Ne poskušajte na silo zadržati stvari, ki odhajajo od vas, oklepanje vas bo samo držalo na mestu ali vas pahnilo še v večje probleme. Poglejte, česa se še tako oklepate, in začutite, kako je, če dovolite, da odide vse, kar vas ne podpira več v rasti, kar se ne ujema več z vami in vašo življenjsko potjo. Ne iščite razumevanja ali podpore pri ljudeh, ki so vas že prizadeli v preteklosti ali s katerimi se vam ponavljajo slabe situacije, podobne tistim z drugimi ljudmi v preteklosti. Poglejte, kaj vas še vleče k toksičnim odnosom, in začutite, da si zaslužite zoreti skozi ljubeče odnose, ne skozi trpljenje.

To vas bo neogibno vodilo v globinsko zdravljenje, prenovo sebe v vseh aspektih, v globlje spremembe in prebujenje, ki je potrebno, da odvržete vse umetno, lažno. Prenavljali boste različne osebne in poslovne vidike svojega življenja in se bolj posvetili svojemu telesu. Ne popustite pred notranjimi strahovi, lotite se sprememb po korakih in uspelo vam bo.

Srečno!

Alja Špiljak, karmična regresoterapevtka in jasnovidka

Ozadje roza pastelna

Kaj vas čaka v prihodnosti? Pokličite najboljše jasnovidke 090 77 85, 090 54 64


.

Shopping Cart

Prvi krajec v Devici prinaša podporo za urejanje življenja, izboljšanje zdravja in razvijanje veščin. Kaj najbolj podpre vam? Preverite ...

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds