ALJA

REGRESOTERAPEVTKA IN JASNOVIDKA

Moj moto

Psi lajajo, karavana pa gre naprej

O meni

Od otroštva me je zanimalo, kaj je zadaj, zakaj se ljudje v določeni situaciji odzovejo na določen način, zanimala me je z eno besedo psihologija. Že majhna sem imela videnja, zato me je začelo zanimati, kaj je še bolj zadaj, za vidnim in očitnim. Prebirala sem različne ‘duhovne’ knjige in postajala vse bolj kritična do njih, iskala sem Resnico.

Pred približno 15 leti sem postala študentka šole misterijev in opustila za dolgo časa vse knjige, vso napisano modrost, iskala sem neposredno izkušnjo. Delo z ljudmi, še posebno z otroki, me je vedno zanimalo, zato sem se odločila za učiteljski poklic, a me je življenje po nekaj letih poučevanja poneslo drugam, tudi v delo z ljudmi, a na drugačen način.

Ves čas sem izpopolnjevala svoja znanja, povezana z delom z ljudmi, postala sem terapevtka. Ena od prelomnic v mojem življenju je bila precej huda nesreča, po kateri sem potrebovala skoraj pet let, da sem spet normalno hodila.

Takrat sem se začela še bolj poglabljati v človekov organizem, telo, na duhovni ravni pa me je ravno nesreča prisilila, da sem naredila nekaj velikih osebnih prebojev in šla še globlje v energije. Zame je delo z energijami, delo na sebi in pomoč drugim življenjski smisel, cilj in poslanstvo.

Specializacija:zlata 5d terapija, jasnovidnost, scalarpranska terapija, regresija
Obožujem:Morje
Sanjsko potovanje:Povsod, kjer je morje, še posebno pa Kuba, Panama, Španija
Všeč mi je:Peter O’Toole, David Bowie
Vzornik:Ljudje, ki so zvesti sebi in vsak dan znova presegajo svoj mali ego in se odločajo za Svetlobo
Najljubša roža:vrtnica
Najljubša barva:zelena, rožnata

Kaj bi spremenila v svetu?

Odprla bi srca ljudi, da bi dojeli popolno odgovornost, ki jo imamo do živali in otrok

Moje ime je Alja in sem energijska terapevtka. Glavni cilj vseh nas terapevtov (tako kot jaz razumem in dojemam svoje delo), je človeka pripeljati do tega, da spet ali bolje vzpostavi stik s svojim svetlobnim izvorom in začne delovati kot neka veliko večja celota, kar v resnici tudi smo. Tehnike za to so številne, različne in so plod neposrednih raziskav v energijah, nenehnega dela z energijami in v energijah in se tudi nenehno izpopolnjujejo.

Tehnika, ki jo jaz največkrat uporabljam pri delu s strankami, je regresija oziroma karmična regresija, kar pomeni, da stranko popeljem v energijah do izvora določenih težav, ki je lahko tudi v preteklem življenju ali kot niz v več preteklih življenj. Končni cilj je, da se človek vzpostavi zgolj v svojih energijah, da ni več ujet v klobčič energij z drugimi ljudmi, kar seveda pomeni večjo integriteto, boljše odnose z drugimi oziroma na kratko: bolj zdravo življenje na vseh ravneh in področjih.

Druge tehnike, ki jih tudi veliko prakticiram, so 5d zlata terapija, mavrična terapija, barvna terapija, angelsko zdravljenje, turkizna terapija, čiščenje entitet in drugih energijskih parazitov, energijsko čiščenje in energijska zaščita prostorov in druge. In seveda jasnovidnost, uvidi v energije človeka in njegove relacije z drugimi, ki mi zelo pomagajo pri drugih tehnikah, saj mi ravno zaradi jasnih uvidov v stanje človeka ni težko postaviti diagnoze.

V zadnjem času gredo moje raziskave vse bolj tudi v smer delovanja z energijami, ki jim rečemo notranji otrok, torej z našimi izvornimi energijami, s tistimi, s katerimi smo prišli v to življenje, in našimi izvornimi travmami. Vse se – na ravni tega življenja – začne pri notranjem otroku, zato je kot del procesa celjenja to gotovo del vsake terapije oziroma tehnike. Drugo področje, ki me vse bolj priteguje, je hrbtenica oziroma še bolj specifično – poravnava hrbtenične osi, od katere je odvisno dobro delovanje vsega našega okostja.

Kaj stranke pravijo o Alji?


.

Shopping Cart

Prvi krajec v Devici prinaša podporo za urejanje življenja, izboljšanje zdravja in razvijanje veščin. Kaj najbolj podpre vam? Preverite ...

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds