BERNARDA

TERAPEVTKA ZA DOBRO POČUTJE IN JASNOVIDKA

Moj moto

Nikoli ne reci, ne morem, ampak tega še nisem poizkusil!

O Bernardi

Že od malih nog sem čutila globoko povezanost z naravo in živalmi, kar me je odpeljalo v svet poln domišljije, čarobnosti, sproščenosti.

Okoliščine so me kasneje odpeljale stran od te čarobnosti življenja, saj sem potrebovala tudi drugačne preizkušnje.

Pred leti sem bila postavljena pred odločitev in odločila sem se, da je čas, da delujem v svoje dobro, se posvetim sebi in raziščem svet energij, ki sem se ga zavestno izogibala ter tako obudila, pridobila določena znanja in izkušnje.

Specializacija:jasnovidnost, 5D terapije
Obožujem:morje, hrano, naravo
Sanjsko potovanje:Nova Zelandija
Všeč mi je:Keanu Reeves
Vzornik:Vsi ljudje, ki spoštujejo in ljubijo sebe, ostale ljudi, živali, naravo.
Najljubša roža:hibiskus
Najljubša barva:rdeča, bela

Kaj bi spremenila v svetu?

Potrebovali bi več svobodnega razmišljanja, brez pritiskov sistemov na samega človeka, sproščenosti, čuječnosti, odločnosti.

Z energijami sem se srečala že v otroštvu in globoka povezava z naravo in ljudmi mi je prinesla veliko različnih izkušenj. Le te sem skozi večletno izobraževanje nadgradila, kar mi daje sposobnost večjega zaznavanja energij.

Tako vam s pomočjo različnih tehnik, med drugim tudi tehniko jasnovidnosti in 5D terapijo, pomagam opustiti bolečine vašega fizičnega telesa, hrbtenice, okostja in okrepim imunski sistem.

Pomagam vam, da opustite stara prepričanja in se osvobodite starih čustev, ki vas ovirajo in vam preprečujejo, da sprejmete pozitivne spremembe v življenju in se bolje povežete s svojo Dušo in Vodniki.

Kaj stranke pravijo o Bernardi?

Shopping Cart

Najhitrejša in najcenejša rešitev za vaše težave,

E-SVETOVANJE.