TATJANA

KROMOTERAPEVTKA IN JASNOVIDKA

Moj moto

Nikoli ne odnehaj, vse je mogoče.

O meni

Moje ime je Tatjana. Že v otroštvu mi je narava predstavljala magičen svet. Vendar s poglabljanjem v svet energij sem spoznala, da je moje zaznavanje, čutenje in videnje sveta drugačno. Želja po samopomoči in ljudem, mi sedaj na ljubeč način omogoča delo iz Svetlobe, kot 5D energijski terapevt in Jasnovidnost.

Specializacija:5D terapevt, Karmični terapevt, Zlati terapevt, Jasnovidnost
Obožujem:morje in širše razglede iz hribov
Sanjsko potovanje:Skandinavija, Indonezija, Peru
Všeč mi je:Toše Proeski
Vzornik:Matilda of Canossa
Najljubša roža:vijolica
Najljubša barva:zelena (spomladanska barva gozda)

Kaj bi spremenila v svetu?

Da bi se vse več zavedali podpore Svetlobe vsak posamezno in živeli skladno z Dušo ter iskreno iz srca. Vsak ima kamrico Svetlobe v srcu, ko se zavedaš tega prostora, postane srce pravi svetilnik.

Že kot otrok so me obdajale barve in uživala sem svobodno v naravi in zavedam se, da mi je skozi izkušnje otroštvo prineslo in dalo veliko.  Velikokrat je bilo izrečeno, da trpljenje ni potrebno (tako je govorila moja babica) in moj raziskovalni duh in radovednost mi nista dala miru, kaj misli s tem in kako to izvesti. Odgovor je bil naslednji: ”Življenje ti bo pripeljalo izkušnje in samo prava odločitev je tista, kjer lahko spremeniš stanje v katerem se nahajaš.”

Vedno sem se spraševala, kako pomagati sebi in drugim. In to me je skozi večletno izobraževanje in izkušnje v zavedanju pripeljalo do tega trenutka, ko lahko s KROMOTERAPIJO in JASNOVIDNOSTJO pomagam.

Kromoterapija je uravnavanje energije v človekovem telesu z barvami, tako na fizični, čustveni, mentalni kot duhovni ravni.

Združeno v barvni terapiji in z jasnovidnostjo vas povežem s frekvenco tiste barve, ki je za vas v danem trenutku najpomembnejša, da vzpostavite v sebi ravnovesje in iz tega lahko izboljšate svojo stanje (počutje, volja, sprostitev misli, sproščanje zdravstvenih težav, tudi odnosov).

Pomagam vam lahko pri razbremenitvi stresa, ki vas drži v krču. Lahko vam pomagam do stika s svojo Dušo in pogledam, katera je vaša Dušna barva, ki vas podpre vedno in je vedno z vami.

Skozi kromoterapijo vas povežem z barvami, ki vas vzpodbujajo, grejejo, poživljajo ali nevtralizirajo. Lahko pa s tistimi, ki vas umirijo, sproščajo in ohladijo skozi energije iz Svetlobe. Vse dobro.

Kaj stranke pravijo o Tatjani?

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds