Tatjana

TATJANA – KROMOTERAPEVTKA IN JASNOVIDKA

astro.tatjana
Tatjanin urnik

Tatjana

Phone Pokličite 090 77 85, 090 54 64 ali ZAKUPITE MINUTE

ZAKUPITE E-SPOROČILA in pošljite Tatjani vaše vprašanje preko e-maila.

Spoznajte Tatjano

Kaj stranke pravijo o Tatjani?

[testimonial_rotator id=4727]

O Tatjani

Že kot otrok so me obdajale barve in uživala sem svobodno v naravi in zavedam se, da mi je skozi izkušnje otroštvo prineslo in dalo veliko.  Velikokrat je bilo izrečeno, da trpljenje ni potrebno (tako je govorila moja babica) in moj raziskovalni duh in radovednost mi nista dala miru, kaj misli s tem in kako to izvesti. Odgovor je bil naslednji: ”Življenje ti bo pripeljalo izkušnje in samo prava odločitev je tista, kjer lahko spremeniš stanje v katerem se nahajaš.”

Vedno sem se spraševala, kako pomagati sebi in drugim. In to me je skozi večletno izobraževanje in izkušnje v zavedanju pripeljalo do tega trenutka, ko lahko s KROMOTERAPIJO in JASNOVIDNOSTJO pomagam.

Kromoterapija je uravnavanje energije v človekovem telesu z barvami, tako na fizični, čustveni, mentalni kot duhovni ravni.

Združeno v barvni terapiji in z jasnovidnostjo vas povežem s frekvenco tiste barve, ki je za vas v danem trenutku najpomembnejša, da vzpostavite v sebi ravnovesje in iz tega lahko izboljšate svojo stanje (počutje, volja, sprostitev misli, sproščanje zdravstvenih težav, tudi odnosov).

Pomagam vam lahko pri razbremenitvi stresa, ki vas drži v krču. Lahko vam pomagam do stika s svojo Dušo in pogledam, katera je vaša Dušna barva, ki vas podpre vedno in je vedno z vami.

Skozi kromoterapijo vas povežem z barvami, ki vas vzpodbujajo, grejejo, poživljajo ali nevtralizirajo. Lahko pa s tistimi, ki vas umirijo, sproščajo in ohladijo skozi energije iz Svetlobe. Vse dobro.

Shopping Cart