Vlasta

VLASTA – JASNOVIDKA IN ENERGIJSKA TERAPEVTKA

astro.vlasta
Vlastin urnik

Vlasta

Phone Pokličite 090 77 85, 090 54 64 ali ZAKUPITE MINUTE

ZAKUPITE E-SPOROČILA in pošljite Vlasti vaše vprašanje preko e-maila.

Spoznajte Vlasto

Kaj stranke pravijo o Vlasti?

[testimonial_rotator id=4754]

O Vlasti

Že od nekdaj me je zanimal nevidni svet energij iz Svetlobe in njihovo magično delovanje na ljudi, živali in okolje. In že od nekdaj sem čutila povezavo z jasnovidnostjo, ki me je vodila po poti raziskovanja sebe in drugih.

S pomočjo delavnic »Jasnovidnosti« na otoku Krapanj sem se ponovno lahko povezala z svojo notranjo modrostjo, svojimi talenti in potenciali Dušnih uvidov in se naučila različnih terapevtskih tehnik, s katerimi vam lahko pomagam na področju razreševanja odnosov na ljubezenskem področju, v družini ali z vašimi bližnjimi, da bodo vasi odnosi postali harmonični in ljubeči.

Osvobodim vam lahko negativna čustva, miselne vzorce in prepričanja, ki vas odmikajo od vaše Dušne poti. Pomagam vam do boljšega počutja in pri čutenju sebe. Aktiviram vam podporo za različna področja vašega življenja če želite v svoje življenje pritegniti več dobrega obilja in blagostanja.

Povežem vas z vašo Dušo, da lahko najdete stik s seboj s svojimi vodniki, da lahko v sebi prepoznate svoje poslanstvo. Predam vam lahko sporočila vaše Duše.

Shopping Cart