VLASTA

JASNOVIDKA IN ENERGIJSKA TERAPEVTKA

Moj moto

Biti predan Svetlobi in slediti svoji Duši.

O MENI

Že od nekdaj sem verjela, da obstajajo energije, ki so me magično privlačile in me vabile v svoje samo odkrivanje in raziskovanje lastne življenjske poti. Kot večna iskalka tistega nekaj več verjamem, da ima vsako bitje v sebi neskončen potencial zmožnosti in možnosti zavedanje samega sebe.

Pri tem so nam lahko v veliko pomoč energije, ki nam pomagajo odstirati in odkrivati našo lastno resnico in modrost življenja. Dovolimo si, da je pot sreče v nas samih. Zanjo ne potrebujemo navodil in zemljevida, nariše se sama od sebe. Sledite ji naj vas odpelje od enega dragocenega trenutka do drugega in naj se nikoli ne konča.

Specializacija:jasnovidnost, 5D terapija
Obožujem:Morje
Sanjsko potovanje:Otok Krapanj
Všeč mi je:narava
Vzornik:Tina Turner
Najljubša roža:vrtnica
Najljubša barva:sinje modra

Kaj bi spremenila v svetu?

Moja želja je, da bi vsa bitja na zemlji sobivala  v harmoniji, svobodi in brezpogojni ljubezni, svet potrebuje malo besed in veliko ljubezni.

Že od nekdaj me je zanimal nevidni svet energij iz Svetlobe in njihovo magično delovanje na ljudi, živali in okolje. In že od nekdaj sem čutila povezavo z jasnovidnostjo, ki me je vodila po poti raziskovanja sebe in drugih.

S pomočjo delavnic »Jasnovidnosti« na otoku Krapanj sem se ponovno lahko povezala z svojo notranjo modrostjo, svojimi talenti in potenciali Dušnih uvidov in se naučila različnih terapevtskih tehnik, s katerimi vam lahko pomagam na področju razreševanja odnosov na ljubezenskem področju, v družini ali z vašimi bližnjimi, da bodo vasi odnosi postali harmonični in ljubeči.

Osvobodim vam lahko negativna čustva, miselne vzorce in prepričanja, ki vas odmikajo od vaše Dušne poti. Pomagam vam do boljšega počutja in pri čutenju sebe. Aktiviram vam podporo za različna področja vašega življenja če želite v svoje življenje pritegniti več dobrega obilja in blagostanja.

Povežem vas z vašo Dušo, da lahko najdete stik s seboj s svojimi vodniki, da lahko v sebi prepoznate svoje poslanstvo. Predam vam lahko sporočila vaše Duše.

Kaj stranke pravijo o Vlasti?

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds