Čustva in miselni vzorci

DEPRESIJA

Depresija je posledica tega, da se vam najvišja osebna čakra – kronska čakra zapira in ne diha prav globoko, ne sprejema Svetlobe vaše Duše. To se zgodi kot posledica pritiskov okolja in zaradi preveč sklenjenih kompromisov in premalo kreativnosti iz srca. Če se strahov in fobij ne lotite, lahko prerastejo v depresijo.

Kako vam lahko mi pomagamo pri depresiji?

Kot vsaka druga bolezen ali težava tudi depresija kaže na neharmonijo v čakrah in energijskih telesih. Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter jih osvobodijo pritiska. Tako bo vaše telo laže začelo proces samozdravljenja. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam naslednje:

 • Če se vaše težave pojavljajo redno, vam priporočamo preventivno terapijo prek e-svetovanja; vsak mesec pošljete e-mail in napišete DEPRESIJA ali pokličete v rednih intervalih na linijo. Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo vsaj 10 minut prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, več o tem si poglejte TUKAJ.
 • Takoj ko začutite, da vas je preplavila depresija, pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite TEŽAVE Z DEPRESIJO in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Pošljite nam rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale razloge, ki se skrivajo v vaši astrološki karti, ter vam podale rešitve z astrološkega vidika in naredile energijsko podporo.
 • In seveda: redno poskrbite za počitek, sproščanje in dovolj tekočine. Ugotovite pri sebi, kaj vas vodi v stres. Poskrbite za zdravo in uravnoteženo hrano ter dovolj gibanja na svežem zraku. (Kako si lahko pomagate sami, si poglejte v seriji BREZPLAČNIH SPOROČIL – kako okrepiti imunski sistem. Naročite se s klikom TUKAJ.)
 • Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

ČEZMERNA JEZA

Jeza je sama po sebi zdravo čustvo. Pomaga nam, da se postavimo zase, ustvarimo zdrave meje, sprožimo dejanja in spremembe ter se izognemo škodljivim situacijam. Če pa je neizražena in usmerjena na nezdrave načine, lahko škodi nam in drugim in lahko povzroči neskladje v našem življenju. Ko smo jezni zaradi situacije ali na nekoga, je korenina pogosto strah – strah, da je ogrožena naša varnost ali preživetje.

Zaradi tega jeza pogosto resonira s korensko čakro, ki je naša čakra preživetja. Toda strah, ki se spremeni v jezo, lahko vpliva tudi na druge čakre. Če čutimo, da se v nas sproži jeza, ker smo utišani ali se ne moremo izraziti, naša grlena čakra ni v harmoniji. Če je naša jeza posledica občutka, da je naše srce poteptano, smo osredotočeni na pretekle bolečine, se počutimo osamljeni ali težko odpuščamo, naša srčna čakra potrebuje zdravljenje, idr.

Kako vam lahko mi pomagamo pri pretirani jezi?

Tudi čezmerna jeza lahko kaže na neharmonijo v čakrah in energijskih telesih. Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter jih osvobodijo pritiska. Tako bo vaše telo laže začelo proces samozdravljenja. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

Priporočamo vam naslednje:

 • Če se vaše težave pojavljajo redno, vam priporočamo preventivno terapijo preko e-svetovanja; vsak mesec pošljete e-mail in napišete ČEZMERNA JEZA ali pokličete v rednih intervalih na linijo. Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo vsaj 10 minut prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, več o tem si poglejte na TEJ povezavi.
 • Če imate težave s čezmerno jezo, pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite TEŽAVE S ČEZMERNO JEZO in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Če želite razumeti globlje razloge za pretirano jezo, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale razloge, ki se skrivajo v vaši astrološki karti, ter vam podale rešitve z astrološkega vidika in naredile energijsko podporo.
 • Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

ŽALOST

V svojem življenju neizbežno doživljamo tudi boleče trenutke, ki izhajajo iz bolečih medosebnih odnosov, zavrnitve ali frustracije, ali iz drugih okoliščin, kot je na primer izguba drage osebe. Veliko ljudi nosi s seboj žalost iz preteklih izkušenj in otroštva, tudi iz preteklih življenj. Pogosto se ljudje poskušajo spopadati s čustvi tako, da zmanjšujejo njihov pomen, ali pa na drugi strani tako, da povečujejo njihov pomen in igrajo žrtev.

Najboljši način pa je ponavadi, da si dovolimo enostavno začutiti žalost, začutiti, kako se to kaže v našem telesu in v naših mislih. Ko čustva prepoznamo in si dovolimo jih začutiti v njihovi polnosti na zdrav in varen način, se počutimo bolj trdni, močnejši in odpornejši. Nasprotno pa zatiranje čustev lahko privede do prave depresivnosti.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam naslednje:

 • Če imate občutek, da je žalost preplavila vaše življenje in da ne morete izstopiti iz teh energij, vam priporočamo preventivno terapijo prek e-svetovanja; vsak mesec pošljete e-mail in napišete ŽALOST ali pokličete v rednih intervalih na linijo. Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo vsaj 10 minut prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, več o tem izveste TU.
 • Pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite ŽALOST in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Če želite razumeti razloge svojih težav, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale vašo astrološko karto ter vam podale rešitve z astrološkega vidika vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
 • Naročite se na celostno terapijo v živo, kjer boste tako astrološko kot energijsko pregledali svoje stanje in začeli zdravljenje.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

ANKSIOZNOST

ali tesnobnost je čustveno stanje, ki ga zaznamujejo občutki strahu in živčna napetost Anksioznost sama po sebi ni bolezen. Je povsem naraven odziv, ki je tako kot stres ključnega pomena za naše preživetje v primerih, ko nam preti nevarnost iz okolja.

Ko govorimo o anksiozni motnji, imamo v mislih pretiran odziv, ki nima stika z realnostjo, občutki tesnobe pa so močni in nenehno prisotni. Poznamo več vrst anksioznih motenj, vse pa lahko močno obremenijo naše življenje.

Kako vam lahko mi pomagamo pri anksioznosti?

Kot vsaka druga težava tudi anksioznost kaže na neharmonijo v čakrah in energijskih telesih. Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska, v globino se začne prepoznavanje vzorcev, ki vas vodijo v anksioznost. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

Priporočamo vam naslednje:

 • Če želite razumeti razloge svoje težave, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale vašo astrološko karto ter vam podale rešitve z astrološkega vidika vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
 • Pokličite v rednih intervalih na linijo (ali zakupite minute). Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, več o tem si poglejte S KLIKOM TUKAJ. Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete v procesu zdravljenju. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
 • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite ANKSIOZNOST in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Naročite se na celostno terapijo v živo, kjer boste tako astrološko kot energijsko pregledali svoje stanje in začeli zdravljenje.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

STRES

Mnogokrat se zgodi, da ste stresa v najrazličnejših oblikah že tako navajeni, da stresnih situacij in vašega odziva niti opazite ne več. Jemljete jih kot nekaj vsakdanjega, običajnega, nekaj, na kar ste »se navadili« in se vam zdi normalno. Le vaše počutje ob tem postaja vedno slabše, težje zaspite, ste vedno bolj utrujeni, nervozni…

In v končni fazi se vam vse to lahko pozna tudi na fizičnem telesu v obliki raznih bolečin in bolezni. Če ne boste oziroma niste pravočasno ukrepali, se negativni učinki dolgotrajnega stresa začenjajo poznati tudi na fizičnem telesu. In telo vam na različne načine telo sporoča, da se že dlje časa neuspešno ukvarja s tem, kako premagati stres.

Kako vam lahko mi pomagamo pri odpravljanju stresa?

Dolgotrajni stres ustvarja neharmonijo v čakrah in energijskih telesih. Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska. Tako bo vaše telo laže začelo proces samozdravljenja. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam naslednje:

 • Če želite razumeti razloge svoje težave, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale vašo astrološko karto ter vam podale rešitve z astrološkega vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
 • Pokličite v rednih intervalih na linijo (ali zakupite minute). Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, več o tem si poglejte TUKAJ. Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete v procesu zdravljenju. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
 • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite STRES in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Naročite se na celostno terapijo v živo, kjer boste tako astrološko kot energijsko pregledali svoje stanje in začeli zdravljenje.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

IZGORELOST

Izgorelost je beseda, ki jo vse pogosteje slišite, pa se sploh ne zavedate, da ste že v tej skupini. Izgorelost ne pride v enem dnevu, temveč kot posledica večletnega zanemarjanja lastnih psihofizičnih potreb prevzame vaše celotno počutje. Izgorelost je vzrok, da vaš spomin ne deluje več tako, kot ste navajeni. Stres se iz okolja naseli v vaše energije in možgani so ves čas pod pritiskom in brez dovolj kisika ter energij za dobro delovanje.

To povzroči slabo počutje, slabšo odzivnost in sprejemanje telesa, kar pelje v izgorelost. In že ste v začaranem krogu. Vse več časa potrebujete, da naredite potrebne stvari in vse manj veselja in energije za to imate. Če se ti pogoji ne spremenijo, obstaja velika nevarnost za možgansko, srčno kap ali demenco.

Kako vam lahko mi pomagamo pri izgorelosti?

Izgorelost kaže na večjo neharmonijo v čakrah in energijskih telesih. Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska.

Tako bo vaše telo laže začelo proces samozdravljenja. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

Priporočamo vam naslednje:

 • Če želite razumeti globlje razloge za svojo težavo, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale vašo astrološko karto ter vam podale rešitve z astrološkega vidika vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
 • Pokličite v rednih intervalih na linijo (ali zakupite minute). Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, več o tem si poglejte NA TEJ POVEZAVI. Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete v procesu zdravljenju. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
 • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite IZGORELOST in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Naročite se na celostno terapijo v živo, kjer boste tako astrološko kot energijsko pregledali svoje stanje in začeli zdravljenje.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

NEGATIVNE MISLI

Mentalne misli (negativne) so kot seme, ki zaseje strup. Negativne misli sprožijo negativna čustva, negativna čustva pa ustvarjajo stres v fizičnem telesu. Dolgotrajno negativno razmišljanje in posledično negativno čustvovanje povzročata dolgotrajen stres v telesu, kar pa vodi tudi v fizične bolezni in izčrpanosti.

Vemo tudi, da smo sami svoje sreče kovači, in če mislimo negativno, si ustvarimo negativno perspektivo svojega življenja, poleg tega enaka vibracija privabi enako, in seveda se nam vse vrne kot bumerang. Če ste ujeti v negativno razmišljanje, negativne vzroce in prepričanja in ne veste, kako si pomagati, je čas, da pošičete pomoč.

Pretiran stres povzroča luknje v mentalu, ko se človek več ne more braniti.

Kako vam lahko mi pomagamo pri negativnem razmišljanju?

Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska iz okolja, ki vas držijo ujete v ponavljajočih se negativnih vzorcih razmišljanja, z globinskimi terapijami se začnejo odkrivati in odpravljati korenine vaših negativnih misli, prepričanj, hkrati se dogaja tudi ‘reprogramiranje’ možganskih zapisov. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam naslednje:

 • Če želite razumeti globlje razloge za svojo težavo, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale vašo astrološko karto ter vam podale rešitve z astrološkega vidika vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
 • Pokličite v rednih intervalih na linijo (ali zakupite minute). Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, več o tem si IZVEDITE TUKAJ. Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete v procesu zdravljenju. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
 • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite NEGATIVNE MISLI in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Naročite se na celostno terapijo v živo, kjer boste tako astrološko kot energijsko pregledali svoje stanje in začeli zdravljenje.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds