Numerologija

Numerologija

Numerologija je veda, ki temelji na številih in njihovem neverjetnem vplivu na naša življenja. Je orodje, ki se uporablja za raziskovanje našega lastnega bitja in osvetlitev našega najvišjega potenciala na fizični, čustveni, mentalni in duhovni ravni, govori o naših naravnih talentih in nam pomaga bolje razumeti sebe in druge.

Pokaže nam pot, ki jo je smiselno ubrati v življenju, da izpolnimo ta potencial. Vsako število ima drugačno vibracijo in nam zato lahko omogoči boljše razumevanje lastne poti in okoliščin, ki obdajajo naše življenje.

Zakaj je numerologija koristna?

  • Lahko vas usmeri v kariero, ki je najbolj primerna za vas, in vam daje priložnost, da se bolje zavedate svojih talentov in poti, ki jih izberete, da talente uporabite.
  • Pove vam o združljivosti, ki jo imate z drugimi, zlasti o tem, kdo bi bil za vas najbolj združljiv kot partner.
  • Pove vam tudi, kako lahko najbolje pomagate svoji družini in prijateljem zaradi števil, ki nadzorujejo njihova življenja.
  • Svetuje, kje in kako iskati uspeh, pa tudi kje in kdaj imate najboljše možnosti za uspeh.
  • Pomaga vam ugotoviti, kdaj se lotiti nečesa novega in kdaj počivati.
  • Je odlična pomoč, ko odpirate svoje podjetje in iščete ime zanj ali za poimenovanje izdelka, znamke …ali ko iščete za svojega otroka ime ali več imen, ki bodo imela pozitivne vibracije zanj.
  • Uporabite jo, da poiščete svoje srečne številke, na primer pri igrah na srečo …
kviz numerologija

naročite numerološko analizo VAŠIH OSNOVNIH IN HARMONIČNIH ŠTEVIL

se želite sami naučiti numerologije?

Če vas zanima znanje o numerologiji in numeroloških izračunih, vam priporočamo tudi ogled webinarja z Andrejo Novak OSNOVE NUMEROLOGIJE IN NUMEROLOŠKI IZRAČUNI, kjer se boste naučili o rabi numeroloških tabel v vsakdanjem življenju, da boste zavibrirali v svoji harmoniji in harmoniji z okoljem.

Preberite več o numerologiji

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds