ANGELSKO ŠTEVILO 999 – zaključki na OBZORJU

ANGELSKO ŠTEVILO 999

zakaj je angelsko število 999 magično?

Če pogosto videvate število 999, vas angeli na tak način morda spodbujajo, da se uglasite s svojim srcem in Dušo in polno zaživite svoj življenjski namen in dušno poslanstvo.

Angelsko število 999 je sestavljeno iz vibracij števila 9, ki so se potrojile in povečale svoje močne vplive.

Število vibrira z univerzalnimi duhovnimi zakoni, višjo perspektivo, vplivom, dobrohotnostjo in altruizmom, neskladnostjo, dolžnostjo in klicem, močjo osebnosti, filantropijo, humanitarnostjo in lahkotnostjo.

Število 9 pomeni tudi zaključke.

Kakšna sporočila prinaša angelsko število 999?

Angelsko število 999 prinaša sporočilo, da se končuje pomembna faza ali cikel v vašem življenju oziroma da je konec velike faze v vašem osebnem življenju in širše, v Svetu.

Ne bojte se, ker vas to pripravlja, da svoje življenje v celoti posvetite uresničevanju svojega življenjskega in dušnega namena in poslanstva, začenja se čudovito življenje, ko se vsak delček postavlja na pravo mesto.

kaj lahko storite?

Zaupajte, da bodo angeli in univerzalne energije zagotovili vse informacije, navodila in pomoč, ki jih boste potrebovali na svoji poti.

Poslušajte navodila angelov, če občutite strahove ali dvome o življenjski poti.

Angelsko število 999 je namreč znak, da bitja Svetlobe delujejo v korist človeštva in Sveta kot celote. Je sporočilo sodelavcem Svetlobe, ki sodelujejo pri zdravljenju Zemlje, in pomeni: “Začnite delo, ker vas mati Zemlja prav zdaj potrebuje.” Kozmična in osebna dopolnitev. To pomeni prehod na naslednjo raven ljubezni in služenja razvoju planeta s pomočjo samozdravljenja.

Angelsko število 999 vas spodbuja, da izrazite svoj edinstveni, resnični jaz in sprejmete blagoslov v vsak vidik svojega življenja, ter v svoje življenje sprejmete in delujete skozi načela sprejemanja, integritete, sočutja in sodelovanja.

Uskladite se s svojim srcem in Dušo in odkrijte svojo resnično naravo in namen Duše.

V vas so močne energije, uporabite jih za izboljšanje svojega življenja in življenja drugih. Poslušajte svojo notranjost in intuicijo in sledite svojim najvišjim idealom, vizijam in idejam.

Zaupajte, da boste lahko našli pravo ravnovesje med vašim materialnim, družinskim in duhovnim življenjem.

Če ste v dvomu ali se na znate razložiti raznih nenavadnih dogodkov nas pokličite. Lahko vam aktiviramo terapijo v podporo sprejemanju Angelske podpore, ali pa pokličite mene osebno, da vam predam Angelska sporočila. Lahko me tudi kontaktirate prek e-svetovanja. Priporočam vam, da zakupite več sporočil, saj boste takoj, ko boste poslali e-mail že deležni svetlobne podpore.

Naj bodo Angeli vedno z vami!

Vse dobro,

Alja

Leave a Comment

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds