Pretekla življenja in stik s pokojnimi

Minljivost prinaša v življenja veliko sprememb s katerimi se je včasih težko soočiti in pride do zavračanja in obstanka na mestu in v času, ko je do izgube prišlo.

Pogovori z Dušo vam pomagajo ozavestiti in izpustiti vso jezo, žalost in krivdo v odnosu do osebe, ki je odšla.

Kako vam lahko mi pomagamo?

Sporočila Duše delujejo blagodejno in sprostitveno na vaše življenje in postopek omogoči, da lahko po izgubi greste naprej. Med terapijo pridejo spoznanja, kako se lahko življenje nadaljuje, kako sprejeti drugačne navade, lahko tudi drugo okolico in osebe. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam naslednje:

  • Pošljite nam svoje rojstne podatke in podatke pokojne osebe, o kateri sprašujete, in vam bodo naše astrologinje pogledale astrološko karto ter vam podale rešitve z astrološkega vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
  • Pokličite nas na linijo (ali zakupite minute). Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, pokličite nas na stacionarno številko in kličete lahko večkrat (dokler imate aktivne minute). Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete v procesu zdravljenju. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
  • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite STIK S POKOJNIMI in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
  • Naročite se na celostno terapijo v živo, kjer boste tako astrološko kot energijsko pregledali svoje stanje in se bo začelo osvobajanje energij.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds