Prihodnost

Vas zanima, kaj se vam bo v prihodnosti dogajalo na enem ali več življenjskih področjih, kot so zdravje, odnosi, ljubezen, služba, posel, obilje, denar? Odlični Dušni uvidi omogoča vpogled v vašo prihodnost in vam ob tem prihrani veliko časa, saj lahko na osnovi uvidov sprejemate boljše odločitve v svojem življenju.

Kako vam lahko mi pomagamo?

Dušni uvidi vas energijsko okrepijo in vam predajo pomembna sporočila za vaše življenje in vas tako povežejo s prihajajočimi dogajanji na način, da se z veseljem in pogumom lotite vsega, kar vam življenje prinese.

Priporočamo vam naslednje:

  • Za še podrobnejši pregled, kaj vas čaka na enem ali več področjih v življenju, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale vašo astrološko karto ter vam podale rešitve z astrološkega vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
  • Pokličite v rednih intervalih na linijo (ali zakupite minute). Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, saj kličete na stacionarno številko. Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete v procesu zdravljenju. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
  • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite UVID ZA PRIHODNOST in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
  • Naročite se na celostne uvide v živo, kjer boste na podlagi podrobnega pogleda v karte in vaše energije lahko dobili odgovore glede prihodnosti na vprašanja, ki vas zanimajo.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds