Dobrodošli!

Sem Andreja Novak, energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka, predavateljica, feng- shui strokovnjakinja, učiteljica energijskih tehnik in avtorica knjige Magični rituali obilja. Več o meni si poglejte TUKAJ.

Moje poslanstvo je pripeljati na Zemljo Polja miru in to predati vam, da boste sprejeli podporo lastne Svetlobe in zaživeli v harmoniji.

Pod mojih okriljem delujejo svetovalke Merkabe, ki imajo ogromno znanja in talentov za delo z energijami, vse pa se izobražujejo tudi po programu Zmenka z Dušo – energijskih izobraževanj, ki jih izvajam na otoku Krapanj. Našo zgodbo si lahko pogledate TUKAJ.

Ker imate na strani veliko informacij, vaš čas pa je dragocen, sem vam pripravila kažipot, da se boste lažje znašli:

  • V meniju zgoraj izberete področje, ki vas zanima, najdete svojo težavo in preverite, katere rešitve imamo za vas,
  • če želite iskati po storitvi, v meniju zgoraj izberete želeno STORITEV. Izbirate lahko med dušnimi uvidi, energijskimi terapijami in astrologijo ter sledite navodilom,
  • če vas zanimajo načini svetovanja, si poglejte v meniju pod SVETOVANJA. Kontaktirate nas lahko s klicem na linijo 090 77 85 ali 090 54 64. Namesto klica na številko 090 vam priporočamo cenejši klic na navadno številko – ZAKUP MINUT. Za SOS pomoč vam je na razpolago E-SVETOVANJE. Če pa imate raje terapije v živo, pa si poglejte ponudbo TUKAJ.
  • če želite bolje spoznati naše svetovalke, kliknite na zavihek SVETOVALKE in s klikom na ime svetovalke izvedite več o njej,
  • kdaj je posamezna svetovalka dosegljiva, si poglejte na URNIKU,
  • v meniju boste našli tudi mesečne in letne HOROSKOPE. Zgoraj nad menijem pa imate povezavo do našega YOUTUBE kanala, kjer boste vsak dan našli mojo energijsko napoved dneva ter povezavo do zaprte FB skupine Merkaba & Navdih za dobro življenje, kjer z vami redno delimo koristne nasvete.
  • če vas zanima, kaj v tem trenutku najbolj potrebujete, rešite KVIZ TUKAJ.
  • pod BREZPLAČNO pa boste našli tudi naše koristne BLOG zapise, videje in serije brezplačnih e-novic. Ne spreglejte izredno uporabne serijo brezplačnih nasvetov za imunski sistem. Prijavite se TUKAJ.

Če še vedno ne veste, kaj bi storili, nam pišite na e-mail: info@merkaba.si, na kratko opišite težavo, mi pa vam bomo poslali predloge, kako se lotiti reševanja težave.

Tukaj smo za vas. Z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem na področju alternative namreč celovito pristopamo k vašim življenjskim izzivom. Za vsako težavo poiščemo vzrok in najdemo najboljšo rešitev. Tako kot zdravniki iščejo rešitve za vaše fizično telo, mi iščemo rešitve v vaših energijskih telesih (ki jih z energijskimi terapijami harmoniziramo), kar se izrazi v boljšem fizičnem, čustvenem in psihičnem počutju.

Shopping Cart