Dobrodošli!

Sem Andreja Novak, energijska raziskovalka, astrologinja, terapevtka, predavateljica, feng- shui strokovnjakinja, učiteljica energijskih tehnik in avtorica knjige Magični rituali obilja. Več o meni si poglejte TUKAJ.

Moje poslanstvo je pripeljati na Zemljo Polja miru in to predati vam, da boste sprejeli podporo lastne Svetlobe in zaživeli v harmoniji.

Pod mojih okriljem delujejo svetovalke Merkabe, ki imajo ogromno znanja in talentov za delo z energijami, vse pa se izobražujejo tudi po programu Zmenka z Dušo – energijskih izobraževanj, ki jih izvajam na otoku Krapanj. Našo zgodbo si lahko pogledate TUKAJ.

Ker imate na strani veliko informacij, vaš čas pa je dragocen, sem vam pripravila kažipot, da se boste lažje znašli.

Terapije in svetovanja

  • V meniju zgoraj izberete področje, ki vas zanima, najdete svojo težavo in preverite, katere rešitve imamo za vas,
  • če želite iskati po storitvi, v meniju zgoraj izberete želeno STORITEV. Izbirate lahko med DUŠNIMI UVIDI, ENERGIJSKIMI TERAPIJAMI in ASTROLOGIJO ter sledite navodilom,
  • če vas zanimajo načini svetovanja, si poglejte v meniju pod POMOČ. Če želite EKSPRESNO POMOČ, nas pokličite na linijo 090 77 85 ali 090 54 64. Namesto klica na številko 090 vam priporočamo cenejši klic na navadno številko – ZAKUP MINUT. Za SOS pomoč vam je na razpolago E-SVETOVANJE. Če pa imate raje terapije v živo, pa si poglejte ponudbo TUKAJ.
  • če želite bolje spoznati naše svetovalke, kliknite na zavihek SVETOVALKE in s klikom na ime svetovalke izvedite več o njej,
  • kdaj je posamezna svetovalka dosegljiva, si poglejte na URNIKU.

TEČAJI

Pod zavihkom TEČAJI boste našli izobraževalne vsebine, ki sem jih posnela za vas, da se lahko sami naučite različnih tehnik, od samozdravljenja do numerologije, vedeževanja… Za prvi občutek o tehnikah samozdravljenja so vam na voljo BREZPLAČNI VIDEJI.

TRGOVINA

V TRGOVINI imate hiter pregled in nakup vsega kar ponujamo. Izjema je ZAKUP MINUT, saj je pri zakupu minut postopek nakupa drugačen.

Brezplačne vsebine

Med brezplačnimi vsebinami so vam na voljo:

  • mesečni in letni HOROSKOPI, ki vam pomagajo, da se optimalno pripravite na mesec oziroma leto,
  • BLOG zapisi, kjer boste našli veliko nasvetov naših terapevtk,
  • VIDEO POSNETKI z nasveti, kako si lahko sami pomagate do boljšega počutja,
  • če vas zanima, kaj v tem trenutku najbolj potrebujete, rešite različne KVIZE TUKAJ,
  • serije brezplačnih e-novic. Ne spreglejte izredno uporabne serije brezplačnih nasvetov za imunski sistem.

YOUTUBE KANAL

Zgoraj nad menijem pa imate povezavo do našega YOUTUBE kanala, kjer boste vsak dan našli mojo energijsko napoved dneva ter povezavo do zaprte FB skupine Merkaba & Navdih za dobro življenje, kjer z vami redno delimo koristne nasvete.

KONTAKT

Če še vedno ne veste, kaj bi storili, nam pišite na e-mail: info@merkaba.si, na kratko opišite težavo, mi pa vam bomo poslali predloge, kako se lotiti reševanja težave.

Tukaj smo za vas. Z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem na področju alternative namreč celovito pristopamo k vašim življenjskim izzivom. Za vsako težavo poiščemo vzrok in najdemo najboljšo rešitev. Tako kot zdravniki iščejo rešitve za vaše fizično telo, mi iščemo rešitve v vaših energijskih telesih (ki jih z energijskimi terapijami harmoniziramo), kar se izrazi v boljšem fizičnem, čustvenem in psihičnem počutju.

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds