Mesečni horoskop za september 2023

Prave nove aktivnosti se bodo začele šele v drugi polovici septembra, saj je Merkur do 15.9. še retrograden in bo upočasnjeval novo dogajanje.

Ker se na začetku septembra (4.9.) tudi Jupiter v znamenju bika obrne retogradno, se lahko zaustavijo tudi nekateri večji projekti, če ste jih zasnovali preveč megalomansko ali optimistično in brez prave papirologije zadaj.

Vsekakor pa bo september dober mesec za razmisliti, v katero smer želite zaživeti in kaj vam zares veliko pomeni v življenju. Do 23.9., ko Sonce preide v znamenje tehtnice in se zgodi jesensko enakonočje, boste še precej natančni v vsem, kar je potrebno narediti, lahko tudi preveč zaskrbljeni, saj je Sonce v devici in vas podpira v vseh detajlih.

Na vas pa je, da se sistematično usmerite v stvari, ki imajo smisel. Konec septembra, ko Sonce pride v tehtnico, se boste lažje sprostili in tudi v odnosih dosegali večje pozitivne spremembe in pomiritve, zato pomembna srečanja preložite na to obdobje.

OVEN (od 21.03. do 20.4.)

Oven

Dinamični boste, a boste malo zmedeni, kaj, kje in kako narediti. Kaos vas bo vodil ter vam jemal čas in moč ter motivacijo. Vseeno boste našli moč za strast in iskrice ljubezni vam bodo preusmerjale pozornost z drugih projektov.

Srečni boste in spontano boste spreminjali filozofijo življenja glede na dogajanje. Dober čas bo za vas, saj boste povsod lepo sprejeti in druženje vam bo prineslo več pozitivne energije. Daljša pot ali izobraževanje vam bosta prinesla odlične priložnosti.

Z domačimi se boste razumeli in ljubezen vam bo naklonjena. Samski lahko, da boste srečali posebno osebo, ki vas bo navdušila, ali pa boste več časa preživeli s svojo simpatijo, ki bo upravičila vašo naklonjenost.

Ob koncu meseca boste praznovali in se veselili ob polni luni v vašem znamenju, ki vas bo podprla v osvoboditvi nekaterih bremen.

BIK (od 20.4. do 21.5.)

Bik

Odlično počutje in dober vpliv vas bo podprl. Imeli boste veliko možnosti za realizacijo številnih želja, pa tudi sodelovanje v soseščini, kjer boste lahko veliko prispevali v dobro vseh.

Dobro boste sledili Usodi, ki vam bo podarjala številne genialne ideje, in počutili se boste kot prerojene. Sreča vam bo sledila in strastni boste v vseh pogledih.

Ker gre Jupiter v retrogradno smer že na začetku meseca, si boste lahko odpočili in se posvetili tudi sebi. Sproščeni boste in tako dosegali lepe uspehe.

Prišli boste na svoj račun tako v ljubezni kot v službi, kar vas bo nadvse osrečilo in vam okrepilo vizijo za prihodnost. Odprti boste za darila, čeprav boste imeli malo slabo vest, ker boste predvsem sprejemali in malo dajali.

Začutili boste, da je čas, da malo povrnete Življenju in se boste usmerili v dobrodelništvo.

DVOJČKA (od 21.5. do 21.6.)

Dvojček

September vas bo odlično podprl v komunikaciji, predvsem glede preteklih napak ali sprememb v načrtih. V prvi polovici meseca ne hitite v spremembe, počakajte, da se vse dobro zloži, in šele potem pojdite v akcijo.

Preveč boste namreč absorbirani vase in nič ne bo prav steklo, dokler dobro ne zaključite starih in se bolj jasno začnete zavedati svojih talentov in odgovornosti, ki jih imate s tem.

Ko se bo Merkur 15.9. obrnil direktno, boste pripravljeni na nove optimistične podvige in uspešno boste realizirali nekatere poslovne in osebne ideje. Zadovoljni boste v vsem, kar se bo dogajalo.

V odnosih boste bolj jasni, a pazite, da ne boste prestrogi do tistih, ki vam vedno popuščajo. Številne uspehe boste imeli v javnosti in podporo v bližnjih, zato boste v septembru lahko marsikaj dobro uredili ter sproščeno sledili Usodi.

RAK (od 21.6. do 23.7.)

Rak

Delavnost bo septembra nadvse pomembna za vas, a se boste le težko navadili na vsakdanja opravila. Čustva vas bodo prevzemala in z veseljem se jim boste predajali ter odrivali stran obveznosti, dokler bo šlo.

Druga polovica septembra vas bo zasula z delom in le težko boste prišli na zeleno vejo. Usoda vam bo pokazala, kako je, če ne delate sproti, in lahko da boste potrebovali pomoč, da boste ohranili svojo službo in posel ali celo zdravje.

Imeli boste priložnosti ponoviti poslovni uspeh, če boste le pri volji za dobro delo in predano izpolnili obveznosti. Podpora zvezd bo odlična! A lahko, da boste preveč izhajali iz svoje preteklosti in se vam ne bo dalo slediti dogovorom.

Upirali se boste in želeli bolj po svoje zapeljati stvari, kar pa se drugi ne bodo strinjali, zato pazljivo, da si ne zaprete že dobro pripravljene poti.

LEV (od 23.7. do 23.8.)

Lev

September boste pričakali organizirano s pozornostjo na financah in sistematičnim kupovanjem, kar vam bo prihranilo precejšen kupček denarja. Izboljšali boste svoj videz in ugled, zato boste imeli veliko podporo javnosti.

Uspešnost vam bo dala krila in ko bodo vsi utrujeni, boste vi nadaljevali s svojim načinom aktivnosti. Sledili boste Usodi, ki vas bo presenetila še s kakšno dobro stvarjo.

V drugi polovici meseca se boste čisto prenovili in uspelo vam bo realizirati vse, še tako majhne želje. Okrepila se vam bosta notranja moč in optimizem do življenja.

Lahko, da boste nekatere odbili s svojim delovanjem, a vam ne bo mar, saj imate dovolj prilagajanja takrat, ko se čutite močne in zadovoljne.

Trma vam bo postala pravo orožje in za okolico boste nemogoči, kar vas bo zabavalo, a naredilo potrebne spremembe.

DEVICA (od 23.8. do 23.9.)

Devica

Polna luna zadnjega avgusta vam je aktivirala pridobivanje materialnih dobrin, zato boste delovno vstopili v september in vse do 15. 9. zaključevali odprte stare zadeve. Delovni boste, a se ne bo to preveč videlo navzven, saj boste morali spremeniti številne zadeve ter se na novo organizirati.

Karkoli ste želeli bolje narediti ali pri sebi razrešiti, sedaj je pravi čas za to. Tako si boste ustvarili dober poligon za nadaljnje ustvarjanje ter pridobili podporo mnogih.

Po 15.9., ko bo šel Merkur v direktno fazo, boste vse lažje realizirali v okolju ter začeli delati tiste prave spremembe z večjimi koraki in smislom.

Mlaj v vašem znamenju vas bo podprl pri dramatičnih spremembah, ki se bodo lahko hitro realizirale in vam popolnoma spremenile življenje v dobro. Sistematični in jasni boste povsod, tudi v odnosih.

TEHTNICA (od 23.9. do 23.10.)

Tehnica

Srečni boste vstopili v september. Samozavestni boste, a previdni, saj bodo številne obljube iz preteklosti čakale na realizacijo. Zato se boste preveč obremenjevali, saj boste želeli vsem ustreči, a kar ne bo časa za vse.

Vaša vladarica Venera vas bo od 4.9. ponovno podprla v dobrem vplivu navzven in posledično boste prejeli veliko pohval, pa tudi zanimivih daril. Življenje samo se vam bo zazdelo pravo darilo in srečni boste kljub nenadnim spremembam.

Iskrice strasti se bodo namreč pojavljale v različnih smereh in razdvojeni boste, kam usmeriti svoje srce. Kot vedno, boste prepustili Usodi, da ona izbere.

Sledite optimizmu in dobri volji in sproti razčistite vso morebitno zmedo, da ne boste ustvarili razočaranja pri sebi ali v soseski. 23. 9. pride Sonce v vaše znamenje in vas podpre: VSE NAJBOLJŠE!

ŠKORPIJON (od 23.10. do 22.11.)

Škorpijon

Preveč komunikacije boste imeli z drugimi in namesto, da bi poskrbeli zase, se boste spet zapletli v pomoč tistim, ki sami zase naredijo najmanj. Vam pa bo tako zmanjkalo časa, da bi se pomirili s sabo ali vsaj dobro razmislili o vsem, kar ste želeli spremeniti in na novo organizirati.

Ne lotevajte se reševanja drugih, vsaj ne v času, ko se morate sami rehabilitirati. Komunikativni boste in usmerjeni v dobro delo, ki vam bo pomagalo realizirati določene cilje veliko hitreje, kot ste pričakovali.

Popazite na počutje, da se ne boste prehitro izčrpali ter obležali od izgorelosti. Z zbranostjo in sledenjem dogovorjenim korakom boste lahko dosegli dobre rezultate, ki vas bodo navdušili, da se boste še bolj potrudili za želene spremembe.

Ljubezen vam bo pomembna, za njo se boste pripravljeni spreminjali ter urediti temelje.

STRELEC (od 22.11. do 22.12.)

Strelec

Septembra se predajte v roke Usodi, ki vas bo lepo vodila skozi harmonične dogodke. Dinamični boste ter sodelovali povsod, kjer bo potrebno in kjer vas bo veselilo.

Zdelo se vam bo, da zmorete vse, a vas bodo zvezde malo zaustavile, saj Jupiter prehaja v retrogradno fazo od 4.9. kar do 31.12. in vas bo preusmeril v notranjost, v delo s sabo.

Zaključili boste morali nekatere nezdrave zadeve ter se globlje posvetiti vsemu, kar vas še bremeni iz preteklosti. Dobili boste številna darila in povsod boste cenjeni in lepo sprejeti.

Glejte, da vam to ne bo udarilo v glavo, in ne zlorabite dobre podpore, ki jo imajo zvezde za vas. Velike pozitivne spremembe boste lahko izpeljali, če boste ohranili zbranost pri tem, kar je za vas pomembno.

Ne bodite egoistični, komunicirajte in naj vas srce vodi skozi odnose ter vam odpre vse dobre poti.

KOZOROG (od 22.12. do 20.01.)

Kozorog

Zapletli se boste v delovne vode in v skrb za druge, kar lahko ogrozi vaše zdravje. Zato poskrbite, da imate dovolj časa zase in da se naučite bolj učinkovito delovati v konkretnem življenju.

Popravljali boste stare napake ali še naprej vztrajali v določenih iluzijah, ki pa vam jih bo življenje slej ko prej odpihnilo. Ne zanašajte se samo na svojo intuicijo ter ne predvidevajte o tem, kako se bodo ljudje odzvali.

Dajte jim svobodo izbire ter se o vsem, kar vas muči, pogovorite. Samo tako se boste pomirili in ne boste več razmišljali o tem, kaj bi, če bi …

Ne razmišljajte o stvareh, ki so jasne, ampak se raje odzivajte na ponudbe življenja, ki vam bo dajalo številne priložnosti za spremembe. Ne boste mogli pobegniti od sebe, zato se ustavite in zadihajte ter preglejte svoje največje strahove, kjer leži vaša moč.

VODNAR (od 20.1. do 19.2.)

Vodnar

Dobro boste začeli septembrsko sodelovanje, kar vas bo osrečilo. Sledili boste Življenju in prek tega uresničili številne svoje želje ter okrepili svoj vpliv v službi, pa tudi širše.

Imeli boste občutek, da ste v gneči, a ko se bo dogajanje prevesilo v drugo polovico meseca, boste dojeli, kaj je zares preveč opravkov in stvari. Začeli boste razmišljati o spremembah, ki pa jih ne boste mogli izpeljati brez dobrega sodelovanja drugih.

Zato bo potrebno, da se sprostite in pogovorite. A morali boste drugače pogledati na svoje počutje ter si priznati nekatera čustva, ki jih boste skrivali še pred sabo.

Umetnost in otroci vam bodo blizu, kar vas bo sprostilo in povezalo na čisto nov način. Lahko da boste nepričakovano dedovali večje vsote denarja. Okrepili boste nenavadne ideje, prek katerih boste številnim pomagali.

RIBI (od 19.2. do 21.3.)

Ribe

September vas bo nenavadno sprostil in kljub hitenju okolice boste z lahkoto zdržali svoj tempo. Pomembna bo vaša udeležba v vseh stvareh in dejavnostih, ki so vam pomembne.

Ne boste se mogli namreč sprostiti in zaupati, da bodo drugi naredili stvari prav tako, kot bi jih sami. Če bo to pomembno za vaše napredovanje ali uspeh, boste tako ves čas zraven.

Doživeli boste zanimive uspehe, ki vam bodo okrepili materialne dobrine ter uredili vse potrebne papirje, kar vam bo uredilo odnose in okrepilo notranji mir.

Imeli boste dobre možnosti sodelovanja s tujino, lahko celo, da se bodo na hitro odprle možnosti za preselitev ali za delo v tujini, zato boste polno aktivni tako v pogovorih kot pri samem delu. V ljubezni boste prejeli lepa darila in razumevanje za vse, kar vam bo pomembno. Samski v akcijo.

Shopping Cart

Do jesenskega enakonočja 23. 9. je priložnost, da razvozlate zanke v svojih odnosih.

V tem smo strokovnjaki, zato pokličite za terapijo sedaj, saj je lahko že jutri vse drugače.