Mesečni horoskop za januar 2023

OVEN (od 21.03. do 20.4.)

Oven

Prehod v novo leto vam bo mučen. Ne boste vedeli, kaj narediti, saj boste želeli ustreči vsem, a nadaljevati svoje že začete zadeve. Tako vas bo preganjal občutek, da ste nekaj zamudili in da niste dobro pripravljeni na prihodnost.

Prvih dvanajst dni posvetite sebi, svojim novim načrtom, a se prav tako posvetite domačim, se pogovorite o svojih in njihovih načrtih ter si vzemite dovolj časa za razmislek. Vsi vam bodo naklonjeni, tako domači, kot sosedje in lažje se boste sprostili ter nadoknadili zamujeno oz. popravili napake iz preteklosti.

Zdravje vam naj bo najbolj pomembno, saj je od vaše življenjske energije odvisno, kakšno bo nadaljevanje. Če si boste povrnili veselje do raznilikega dela in dogodivščin življenja, se boste v drugi polovici meseca z lahkoto odprli dobrim spremembam na vseh področjih.

V ospredje bo prišla ljubezen, pa tudi v poslovnih vodah bodo izzivi nadvse zanimivi. A ne hitite, odločajte se preudarno, sproščeno in v duhu dolgoročne vizije, ki jo imate za svoje življenje.

BIK (od 20.4. do 21.5.)

Bik

Sproščeno in z dobrim občutkom sprejetosti boste vstopili v novo leto. Optimizem vas bo povezoval z bližnjimi in vse več veselja boste čutili ob druženju ter sodelovanju. Lahko, da boste na trenutke uporniški, pa tudi strastni ter tako prevzeli partnerja ali simpatijo.

Odprti boste za novosti, tudi za nove prijatelje ter nova, še nepoznana sodelovanja. Vaš optimizem bo nalezljiv in skozi aktivnosti boste povsod priljubljeni. Marsikje boste zelo odzivni in boste hitro na novo vse uredili ter se dobro dogovorili povsod, tako da boste res zadovoljni.

Posebej boste usmerjeni v zdravje, delo ter za vas najpomembnejše odnose. Ker boste odprti za dobre ideje, bodo spremembe, ki si jih že dolgo želite, končno potrkale na vaša vrata. Imeli boste občutek, da res začenjate novo življenje.

V drugi polovici januarja vam bodo uspele številne realizacije in zadovoljni boste tako s financami kot možnostmi nad spremembami v svojem domu.

Lažje se boste čustveno odprli in si celo dovolili zadihati v ljubezniter se ji popolnoma predati. Samski boste dojeli, da ste vi tisti pozitivni magnetizem za prliklic ljubezni.

DVOJČKA (od 21.5. do 21.6.)

Dvojček

Prvo polovico meseca januarja boste preobremenjeni z vsemi stvarmi, ki ste jih aktivirali še v prejšnjem letu, saj se ne bo vse tako hitro uredilo, kot ste načrtovali. Ker je vse do 18.1. vaš vladar Merkur še retrograden v znamenju kozoroga, boste morali poskrbeti tako za vse papirje, kot tudi za vse malenkosti povezane s stabilnostjo, novimi temelji ter lastno potrpežljivostjo.

Čustva vam bodo španska vas, na vse boste odreagirali trezno in hladno. Če boste te naloge dobro izpeljali, vam bo to aktiviralo obilo moči in prave volje za naprej, da se boste bolj aktivno in sistematično lotili svojih ciljev in želja.

Dobro pa je, da do 18.1. natančno razmislite, kaj si res želite in kako vidite svoje spremembe, da ne boste potem padli v zmedo in kaotično reagirali na vse predloge drugih. Sprotni pogovori vas bodo reševali, saj boste komunikativni in preko tega zelo učinkoviti, še posebej v soseščini in ožji družini.

V vam pomembnih odnosih boste bolj občutljivi, razburljivi in boste želeli na vsak način uveljaviti svojo voljo. Zavedajte se, da so vam dobre razmere doma osnova za stabilno čustvenost in notranju mir, kar potrebujete, da boste bolj suvereno nastopili v poslu in javnosti. Ker boste želeli konkretne rezultate, se boste končno odločali za trezna in sprotna sodelovanja.

Mesečni Horoskop

RAK (od 21.6. do 23.7.)

Rak

Novo leto se vam bo odlično pričelo, saj boste kar nadaljevali z osebnim praznovanjem ter ostajali v prazničnem vzdušju čimdlje bo mogoče. Tako si boste pridobili več notranje sproščenosti in samozavesti za dobro sodelovanje. Veselili se boste druženj in družinski odnosi vam bodo pomembni.

Ker 8.1. uporniška Črna Luna – Lilith zapusti vaše znamenje, se lahko zgodi, da boste to čutili kot primankljaj energije in se še malo odmaknili od novega delovnega ritma. Bodite pozorni v tem času, da ujamete pozitiven tok energij in se korak za korakom privadite na novo počutje.

Kampanjsko delo ne bo več tako uspešno in lahko, da boste morali spremeniti načrte ter bolj tekoče sodelovati v vsem. Sproščeni boste, včasih celo preveč, zato pazljivo, da si ne zakuhate kakšnih odpovedi in težav v službi, ki jih ne boste mogli tako hitro urediti.

Smiselno je v tem času narediti dober načrt glede svojega posla oz. finančnih prilivov, da ne boste zapravljali več, kot si lahko privoščite. Notranja stabilnost in zadovoljstvo vam bo v veliko pomoč, zato delajte na sebi in se ne prepuščajte preveč lenarjenju, kar ne bo tako enostavno.

LEV (od 23.7. do 23.8.)

Lev

Prve dni januarja varčujte z energijo, saj boste bolj na majavih nogah pri zdravju. Decembrsko vzdušje vas je utrudilo bolj, kot ste načrtovali. Zato lahko, da se bost izogibali večjemu druženju in poskrbeli za več časa zase ter za dober razmislek o vsem.

Nova moč in višek energije vas bo zajel po 8.1., ko bo v vaše znamenje prešla uporniška Črna Luna – Lilith in vas podprla v vsem, kar boste želeli realizirati. Podprla pa vas bo tudi pri upiranjui vsemu, kar drugi želijo od vas, vi pa ne znate skomunicirati ne čustveno ne tehtnično.

Ta zvezdna podpora bo z vami vse do 3.10. Počitek in sproščenost vas bosta dobro podprla v pravi smer in kar naenkrat vas bo zajel val optimizma v vseh novih smereh, ki se bodo pojavljale. Če imate materialne skrbi, si jasno začrtajte novo pot in z lahkoto ji boste sledili ter ustvarili dober uspeh.

Okolje vas bo pri tem podpiralo, za kar boste iskreno hvaležni. Postali boste bolj vročekrvni, tudi strastni, in čas bo za večje spremembe, ki vam bodo naredile življenje bolj pestro in zabavno, predvsem pa zanimivo. Samski, strastno sledite spremembam in vse bo drugače.

DEVICA (od 23.8. do 23.9.)

Devica

Novo leto vam ne bo prizaneslo s starimi težavami. Nakopičilo se vam bo vsega, kar ste želeli narediti, tako da boste lahko celo zamujali s službenimi stvarmi in papirologijo, kar vas bo močno obremenjevalo. Jezili se boste tudi na druge, še posebej na partnerja, če ne bo razumel vaših težav in premalo vidno sočustvoval.

Občutljivi boste na bevsede in poglede ter celo sami sebe spravili ob živce. Ker je vaš vladar Merkur v retrogradni fazi kar do 18.1. v kozorogu, boste brskali po sebi in iskali možnosti za nove dogovore, za spremembe ter hrepeneli po brezskrbnem življenju. Čas je res odličen za razmislek, samo če opustite nestrpnost do sebe in do drugih.

Ne iščite podpore pri drugih, če še sami ne veste, kaj si res želite. Na vse poglejte čisto drugače, poskušajte zamenjati več perspektiv v vseh področjih življenja. Samo tako boste našli svoj optimum. Naj koncu boste vseeno zadovoljni, ko boste ugotovili, da vas domači podpirajo v vsem, tudi v sitnarjenju in slabi volji.

To vas bo razbremenilo in lahko boste začeli na novo razmišljati in načrt za leto 2023 se bo izkristaliziral bolje, kot ste pričakovali. Ne prehitevajte, v realizacijo pojdite korak za korakom.

Bik

TEHTNICA (od 23.9. do 23.10.)

Tehnica

Novo leto boste pričakali polni elana in sproščenosti ter dobre volje glede vsega, kar vas čaka. Zadovoljni ste s svojimi načrti, ki se bodo tudi odvijali po vaših pričakovanjih. Dobro se boste počutili z bližnjimi in pripravljeni boste na sodelovanje v vsem. O vsem se boste z lahkoto pogovorili, a potem malo po svoje delovali.

Ker Venera, vaša vladarica že 3.1. preide v znamenje vodnarja, si ne boste dovolili kratiti svobode. Največ boste naredili za druge in v sodelovanju z javnostjo, kjer bodo ideje pogosto padle na plodna tla.

Ravno dovolj boste uporni, da boste sledili sebi in to je tudi najboljši način tudi za nadaljevanje leta, saj boste morali bolj odkrito slediti sebi in dokončati nekatere svoje, že davno začete načrte. V ljubezni boste sproščeni in zabavni, tako da boste oplemenitili svoj partnerski odnos.

Samski boste imeli številne priložnosti za spogledovanja, pa tudi za zanimive zmenke. Odprti boste za darove, ki bodo prihajali od vsepovsod. Konec meseca bo potrebno, da neke stvari spravite v optimalni red in s tem pripomorete k pravim spremembam, ki vam jih bo pripravila Usoda.

ŠKORPIJON (od 23.10. do 22.11.)

Škorpijon

Zadovoljni in komunikativni boste, saj boste točno vedeli, kaj želite in kako to doseči. Predvsem v službi boste tisti, ki boste prevzeli pobudo, čeprav ne boste želeli dodatne odgovornosti. Želeli pa boste pomagati nekaterim, do katerih čutite posebno naklonjenost, da se prebijejo na površje.

Ker lahko, da boste pri tem preveč strastni, ni nujno, da bodo drugi želeli sprejeti pomoč, saj bodo čutili svojevrsten pritisk ali pričakovanja iz vaše strani. Nasprotni spol vam bo še posebej naklonjen, kljub temu, da ne boste obljubljali varnosti ali gradili gradov v nebesih. Kruto realni boste, kar bo mnoge še bolj pritegnilo k vam.

Jasno vam bo, kje ležijo vaše vrline in jih boste že v januarju dobro vnovčili. Ker se zavedate tudi, kaj morate pri sebi opustiti in še popraviti, ne boste pretiravali z ljubezenskimi izjavami. Stara finančna bremena vas bodo opozarjala, da se boste osredotočili na konkretne stvari in razrešili to, preden se lotevate novih, še večjih podvigov.

Imeli boste moč in možnosti, da vse razrešite ter se postavite na novo, če še ne v januarju, pa kar kmalu v prvi polovici leta. Kreativnost vam bo v pomoč in tudi prijatelji ter javne ustanove vas bodo podprle.

STRELEC (od 22.11. do 22.12.)

Strelec

V januarju boste nadaljevali s praznovanjem in druženjem na vseh področjih. Dinamični boste in z dobro voljo boste sodelovali pri razičnih projektih ter podprli marsikoga pri njihovem trudu. Usoda vam bo podarjala darila na vseh področjih in na vas je, da jih čimveč sprejmete.

Posel vam bo še posebej zanimiv, saj se bodo porajale številne priložnosti v popolnoma novih smereh. Tudi v ljubezni bo dogajanje na polno. Iskrice strasti vas bodo marsikje aktivirale in vam predstavile osebne izzive. Še posebej vezani boste morali razmisliti, kaj si resnično želite in če je smiselno, da ogrozite svojo varno vezo.

Priložnosti za skok čez plot se bodo namreč kar vrstile. Samski boste romantično razpoloženi, a se vam ne bo mudilo spremeniti status, saj boste uživali v spogledovanjih in zmenkih. Ker boste polni energije, boste z lahkoto opravljali tudi svoj posel.

Sproščeno boste komunicirali z vso sosesko in bližnjimi, a tokrat se ne boste obremenjevali z njihovimi reakcijami. Ugodni finančni prilivi vas bodo sprostili in srečni boste. Tudi v javnosti boste cenjeni ter prejeli številna povabila. Pazite pa, da ne boste zanemarjalai domačih in spet vznemirili bližnjih, ki še vedno računajo na vas.

meditacija

KOZOROG (od 22.12. do 20.01.)

Kozorog

Prvih nekaj dni boste še zelo ljubeči in naklonjeni spremembam, a lahko, da bo ta novoletni duh kaj hitro skopnel, saj vas bodo nekateri dogodki precej ujezili. Če bi lahko, bi vse spremenili takoj, a na srečo ne bo tako enostavno, zato boste morali malo počakati in se ohladiti, kar pa bo spremenilo tudi vašo perspektivo.

Odnosi vam bodo pomembni, a ne tako zelo, da bi spreminjali načrte ter se prilagajali tam, kjer vam je najpomembnejše. Samski lahko, da boste imeli možnosti za večja srečanja s simpatijo. Izkoristite jih in se iskreno odprite pogovorom, saj je zadnji čas, da se spet navadite na izmenjavo mnenj ter doživljanju svojih čustev.

Zato bo zelo pomembno, da ste popolnoma iskreni in da se ne greste igric ter pokažete svojo nežnost in srčnost, pa tudi brezkompromisnost v stvareh, ki so vam pomembne. Ne glede na to, ali ste samski ali vezani, boste skozi celoten mesec ugotavljali, kaj vas še žuli in kaj bi res želeli v prihodnje spremeniti.

Retrogradni Merkur v vašem znamenju vam ne bo dal spati in o vsem boste temeljito razmislili. Po 18.1. pa boste prešli v akcijo in veliko stvari dokaj hitro uredili in realizirali.

VODNAR (od 20.1. do 19.2.)

Vodnar

Sproščeno in dobro boste vstopili v novo leto. Ne glede na to, da boste načrtovali počasno aktiviranje v dolžnosti novega obdobja, si ne boste mogli pomagati in se že po 3.1., ko pride Venera v vaše znamenje, na polno aktivirali.

Bolj boste sicer usmerjeni v izpolnjevanje osebnih želja kot česarkoli drugega, a vas to ne bo nič motilo, nasprotno, še bolj boste načrtovali osebno življenje in vse manj pozornosti dajali službi in poslovnim izzivom. Jasno vam bo, kaj želite od bližnjih in strogi boste do vseh, saj ne boste želeli negativnih presenečenj.

Želeli boste svobodo, a jo drugim ne boste tako sproščeno dajali. Imeli pa boste dovolj časa za vse, kar si boste poželeli in želeli ga boste dobro vnovčiti. V drugi polovici meseca vas bo lunin mlaj spodbudil k aktiviranju novosti, ki bodo podprle vaše dobro počutje ter vas usmerile v bolj harmonično ter konstruktivno sodelovanje.

Umirili se boste šele, ko boste ustvarili svojo dobro rutino in ravnotežje med vsemi področji življenja. Vseeno se boste dobro počutili le doma in strastno se boste lotevali novih projektov, pa tudi odlične rutine za boljše počutje in zdravje.

Sprostili se boste in dobili odlične ideje ter uredili potrebne papirje glede vseh materialnih stvari. 20. 1. pride Sonce v vaše znamenje: VSE NAJBOLJŠE!

RIBI (od 19.2. do 21.3.)

Ribe

Sproščeni in samozavestni boste prestopili v novo leto. Kljub dinamičnosti se boste najboljše počutili doma. Kreativni boste in tako polni idej ter dobrih zamisli v vseh pogledih. Januar vas bo odlično podprl pri vsem, kar boste želeli realizirati, zato boste z navdušenjem sodelovali povsod, kjer bo potrebno.

Zadovoljni boste, ko boste ugotovili, da vas mnogi podpirajo v dobro, predvsem vaši najbližji. Sproščeni boste in se posvetili predvsem sebi. Šele konec meseca, ko bo Venera prešla v vaše znamenje, se boste odprli za ljubezen in za sodelovanje v tem pogledu. Prinesla vam bo številna darila, predvsem pa dobre odnose, za začetek sproščen odnos s sabo.

Veliko časa boste namenili službi, kjer ne bo večjih presenečenj, dobivali pa boste podporo v vsem, kar boste želeli. Ker se boste dobro počutili, boste zelo učinkoviti in delovni, kar se bo poznalo predvsem na dolgi rok.

Ob koncu meseca lahko, da boste presenečeni nad svojim vplivom v okolici. Z lahkoto se boste o vsem pogovorili in tudi nova poznanstva bodo za vas nadvse zanimiva.

Shopping Cart