Karmične blokade

KARMIČNE POŠKODBE

V svojih energijah nosimo zapise tudi iz preteklih življenj. Tako nosimo v sebi rane iz preteklosti, ki se kažejo kot energijske blokade, poškodbe, zamrznjene energije in še vedno vplivajo na naše življenje, konkretno na tista področja, na katera se določena karmična blokada nanaša.

V vsakdanjem življenju se tako lahko glede določenih odnosov, situacij, česar koli, pravzaprav, vrtimo v krogu, stojimo na mestu, vedno znova izkušamo boleče situacije, pomanjkanje obilja, pa ne glede na to, kako se trudimo, ali neuslišane ljubezni ali boleče partnerske odnose in počasi obupavamo.

Kadar nikakor ne najdemo vzroka za svoje težave, pa naj se še tako trudimo, so zadaj najverjetneje karmične blokade oziroma karmične poškodbe. Takrat je zelo smiselno poiskati pomoč dobrega karmičnega terapevta.

Kako vam lahko mi pomagamo pri karmičnih poškodbah?

Posledica karmičnih blokad, poškodb je neharmonija v čakrah in energijskih telesih. Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska.

Ob poglobljeni obravnavi se začne prepoznavanje in razreševanje določenih vzorcev, karmičnih blokad, kar v končni fazi pripelje do večjih pozitivnih sprememb v vašem življenju, ko lahko končno laže zadihate in resnično naredite prelom z vseživljenjskimi težavami v svojem življenju. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam naslednje:

  • Če želite razumeti razloge svojih težav, nam lahko pošljete tudi rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale vašo astrološko karto ter vam podale rešitve z astrološkega vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
  • Pokličite v rednih intervalih na linijo (ali zakupite minute). Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, poglejte si, katere pakete za zakupu minut imate na razpolago.. Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete v procesu zdravljenju. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
  • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite KARMIČNE POŠKODBE in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
  • Naročite se na celostno terapijo v živo, kjer boste tako astrološko kot energijsko pregledali svoje stanje in začeli zdravljenje.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

KARMIČNE POVEZAVE

Med ljudmi obstajajo vezi ne le iz pretekosti, ampak tudi iz preteklih življenj. Te vezi so lahko še vedno žive v energijah in močno vplivajo na naše življenje. Lep primer je na primer hipna zaljubljenost, občutek, da tega človeka poznamo že od nekdaj, da nam je namenjen, v odnosu pa se sčasoma začnejo pojavljati čedalje večje težave, a ne vemo, zakaj, odnos postaja vse bolj nezdrav, toksičen.

Velika učna ura so gotovo odnosi v družinah, v katerih je skoraj po pravilu veliko karmičnih povezav. Odstranjevanje karmičnih vezi s starši in drugimi družinskimi člani je osnovni del, ki je potreben, da se zdravljenje na bolj globljih ravneh sploh začne.

Kako vam lahko mi pomagamo pri karmičnih povezavah?

Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska, začne se prepoznavanje globinskih vzorcev in tega, kje in na kak način smo v energijskem klobčiču z drugo osebo, in osvobajanje teh povezav, ki vas poleg drugega pelje v večjo energijsko celovitost, prav tako tudi osebo, s katero ste zapleteni v energijah, sprosti se toksičen odnos, ker nista več ujeta v reakcije in drame.

Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

Priporočamo vam naslednje:

  • Če želite razumeti povezave z osebo ali več osebami, ki vas izčrpavajo, nam pošljite svoje rojstne podatke in podatke te osebe vam bodo naše astrologinje pogledale obe astrološki karti ter vam podale rešitve z astrološkega vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
  • Pokličite v rednih intervalih na linijo (ali zakupite minute). Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, več o tem si poglejte TUKAJ. Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete v procesu zdravljenju. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
  • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite KARMIČNE POVEZAVE in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
  • Naročite se na celostno terapijo v živo, kjer boste tako astrološko kot energijsko pregledali svoje stanje in začeli zdravljenje.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds