SVETOVALCI

ANDREJA

Astrologinja in energijska raziskovalkaUrnik

Ko ne veste, kaj bi, in želite globlje uvide o sebi, poglobljeno doživljanje energijske terapije ali širše razumevanje ob pregledu astrološke karte in vašega energijskega stanja, sem pravi naslov za vas.

AIDA

Vedeževalka in jasnovidkaUrnik

Z jasnovidnim znanjem vam prečistim blokade in izboljšam pretočnost energij na vseh nivojih, kar je pogoj za srečno življenje. Vedežujem tudi z vsemi vrstami kart.

ALJA

Regresoterapevtka in jasnovidkaUrnik

Stranke me največkrat poiščejo zaradi težav v odnosih, zaradi občutka, da so zgrešili pot v svojem življenju oziroma zaradi občutka, da ne živijo svojega življenjskega poslanstva, tretja najpogostejša težava pa so problemi z zdravjem.

Bernarda

BERNARDA

Terapevtka za dobro počutje in jasnovidkaUrnik

Z energijskimi terapijami sprostim vaše telo bolečin in aktiviram imunski sistem. Z vpogledom v astrološko karto vidim trenutne izzive in vas prek jasnovidnosti vodim, da najdete pravo pot, rešitev.

DUŠKA

Astroterapevtka in jasnovidkaUrnik

Z jasnovidnim in astrološkim znanjem ter energijskimi terapijami vam aktiviram ljubezen, sproščenost, dobro počutje, strast, uspeh. Harmoniziram vaše odnose in vas razbremenim pritiskov okolice. Pogledam tudi v karte in astrološko karto, da najdemo optimalne rešitve.

MATEJA

Družinska terapevtka in psihoterapevtkaUrnik

Z energijskimi terapijami sprostim blokade pri vas, vaših otrocih in doma. Šolarjem pomagam do boljših učnih uspehov. Prek astrologije in vedeževanja pogledam širšo sliko težave.

Nataša

NATAŠA

Angelska terapevtka in jasnovidkaUrnik

Pomagam razumeti, razrešiti in izboljšati družinske odnose, sodelovanje in ljubezen. Aktiviram angelsko podporo za sprostitev, dobro počutje, uspeh ter osvobajanje bremen okolice in preteklosti. Vedežujem tudi iz kart in pogledam vašo astrološko karto.

TATJANA

Kromoterapevtka in jasnovidkaUrnik

Z energijskimi terapijami prečistim čustvene in fizične bolečine ter aktiviram v vas voljo, moč, veselje, radost, mir, hvaležnost. Skozi uvide pa, kako do rešitev, talentov in odločitev. Uporabljam tudi karte in znanje astrologije.

VLASTA

Vedeževalka in energijska terapevtkaUrnik

Z vedeževanjem iz jasnovidnosti vam pomagam na poti do vaših rešitev na področju ljubezni, dela in posla, da si lahko ustvarite harmonične odnose. S pomočjo energijskih terapij vam omogočim izboljšanje počutja na vseh nivojih, da lahko zaživite življenje po Svetlobi svoje Duše.

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds