ANDREJA

ASTROLOGINJA IN ENERGIJSKA RAZISKOVALKA

Andrejo lahko pokličete na številko 090 77 85 ali ZAKUPITE MINUTE za najcenejši pogovor z njo. Lahko pa ji pošljete sporočilo preko e-svetovanja.

Spremljajte Andrejine video napovedi dneva TUKAJ.

Andrejo pa lahko spremljate tudi na njenem YouTube kanalu. Kliknite “Subscribe” da boste redno obveščeni o Andrejinih energijskih javljanjih.

Če se želite udeležiti Andrejinih izobraževanj ali prebrati kakšen njen blog, pa vabljeni k obisku spletne strani andrejanovak.si.

Moj moto

Brezpogojno sledi svetlobi

O meni

Vedno sem verjela, da vsi čutijo, vidijo, zaznavajo energije. Še zdaj verjamem, da je tako, življenje pa me je naučilo, da vse pride ob svojem času. In kadar ne veste kaj bi, mi vaše energije povedo, kaj  vse se da.

Specializacija:Jasnovidnost, zlata terapija, podpora telentov.
Obožujem:Morje.
Sanjsko potovanje:Otok Krapanj.
Všeč mi je:Humphrey Bogart.
Vzornik:Bernie Sanders.
Najljubša roža:Hortenzija.
Najljubša barva:Modra.

Kaj bi spremenila v svetu?

Pripeljala bi polja miru.

Zavedam se, da so težave tista stvar, ki začne prebujati ljudi in da tisti, ki nima težav, se niti ne bo spomnil na nas. Zato sem ves čas svojega razvoja in raziskovanja v energijskih vodah usmerjena v konkretne rezultate za vse tiste, ki mi zaupate in se obračate name in na našo ekipo.

Iskanje konkretnih rezultatov me je v več kot 20 profesionalnih letnih vodilo v raznolika znanja in raziskovanja. Vse z namenom, da vam lahko ponudimo optimalne rešitve za konkretne rezultate in optimalno pot za lasten samorazvoj.

Razumem, da nekateri želite samo konkretno spremembo na posameznem področju, informacijo in energijsko podporo v tej smeri, drugi pa iščete globlje smisle v vsem, kar se vam dogaja.

Zato sem vesela, ker imamo za vse tisto pravo. Na telefonski liniji sem običajno kratka, ker za konkretne težave imamo dobre tehnike in jasne uvide. Več časa pa si vzamem za tiste, ki želijo globljih uvidov v sebe, doživljanj energijske terapije poglobljeno ali širšega razumevanja ob pregledu astroloških kart ali vašega energijskega stanja.

Telefonska linija mi je način, da lahko kratko in učinkovito komuniciramo ter se zgodi sprememba v energijah ob pravem času, da prinese rezultate. Zato vas prosim, da takrat, ko začutite, da je potrebno poklicati, pokličite, vsaka izmed nas vam bo dala tisto pravo podporo, ki jo potrebujete tisti trenutek.

Moje poslanstvo pa je v predajanju znanja in raziskovanju še neraziskanih energijskih poljan, zato se veselim vseh, ki se odločite za pot samorazvoja in sodelovanja z energijami, saj imamo za vas veliko več, kot si lahko predstavljate.


.

Shopping Cart

Prvi krajec v Devici prinaša podporo za urejanje življenja, izboljšanje zdravja in razvijanje veščin. Kaj najbolj podpre vam? Preverite ...

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds