Zdravje in splošno počutje

MIGRENA

Ste tudi vi eden od nesrečnežev, ki vam migrena greni življenje? Ko imate svoje načrte, ki se jih zelo veselite, a vam slabost, bruhanje, glavobol ali občutljivost na svetlobo prekrižajo vse načrte? Potem berite naprej, saj imamo rešitev za vas.

V energijskem svetu je migrena povezana s preobremenjeno zunanjo avro in vdorom tujih energij v vaša energijska telesa, in na koncu se posledica pozna na vašem fizičnem telesu.

Znanstveniki še zdaj ne morejo dokazati vzrokov za migreno, se pa povezujejo s stresom, hormonski spremembami, vremenskimi spremembami itd. Vzrokov je nešteto, kar pomeni, da je obvladovanje migrene toliko težje.

Kako vam pomagamo premagati migreno in glavobole?

Naše terapevtke vam z energijskimi tehnikami očistijo energije ter vas osvobodijo zunanjega pritiska. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni. Tako boste zelo hitro občutili olajšanje, simptomi bodo počasi izginili in ob dovolj zaužite tekočine in počitka se bo vaše stanje zelo hitro izboljšalo.

Priporočamo vam naslednje:

 • Če se vaše težave pojavljajo redno, vam priporočamo preventivno terapijo prek e-svetovanja; vsak teden pošljete e-mail in napišete PREVENTIVA PROTI MIGRENI, ali pokličete v rednih intervalih na linijo. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, če imate vedno na voljo vsaj 10 minut prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, več o tem si poglejte TUKAJ.
 • Takoj ko začutite simptome, pošljite e-mail prek e-svetovanja, napišite MIGRENA in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Če želite razumeti razloge, zakaj se vam to dogaja, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale razloge, ki se skrivajo v vaši astrološki karti, ter vam podale rešitve z astrološkega vidika in naredile energijsko podporo.
 • In seveda: redno poskrbite za počitek in dovolj tekočine. Lahko si pomagate tudi s knajpanjem (izmenično tuširanje s hladno in toplo vodo), da boste pospešili krvni obtok.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Kako je Duška pomagala stranki, ki je imela težave z glavoboli in povišanim krvnim pritiskom:

Na linijo me je klicala gospa, ki je imela močne glavobole in povišan krvni tlak. Z vpogledom v karte in terapijo na daljavo se je pokazal izvor in vzrok njenih zdravstvenih težav. Že v zgodnjem otroštvu je bila priča neljubemu travmatičnemu dogodku. Ta dogodek je potisnila globoko v svojo podzavest, tako da se ga sploh ni več spomnila. Skozi terapijo in jasnovidne uvide je spoznala, da mora bolj prisluhniti sebi, svoji intuiciji in instinktu, svojim srčnim željam; da mora izraziti svoja čustva in misli ter si vzeti čas zase in za svoje aktivnosti. Njeno zdravje se je izboljšalo in je zdaj optimalno.

Poglejmo si še, kaj pravi naša zadovoljna stranka Marija:

Z glavoboli sem imela vse življenje težave. Najhuje mi je bilo, ko so bili otroci majhni in sem, namesto da bi preživljala čas z njimi, preživela čisto preveč časa sama v zatemnjeni sobi. Težave z glavoboli so načele tudi moj partnerski odnos, saj ni bilo od mene praktično nič. Za vas sem slišala od kolegice, in ker nisem imela kaj izgubiti, sem vas poklicala. Žal mi je samo, da vas nisem kontaktirala prej, saj bi bilo moje življenje popolnoma drugačno. Glavobolov namreč nimam več, je pa res, da vas redno kličem (vsaj 1x mesečno) in da pridno spremljam vse vaše nasvete.

PREHLAD

Prehlad nam mogoče najbolje ponazori naslednji rek: “Prehlad prihaja tri dni, ostane tri dni in odhaja tri dni.” Ko vas doleti prehlad (ali kakšna druga virusna okužba), vam običajno ne preostane nič drugega, kakor da telesu privoščite dovolj počitka, tekočine, vitaminov, inhalacij in vseh drugih metod, ki lajšajo stanje. Zato je zelo pomembno, da krepite in vzdržujete svoj imunski sistem. In ker je bolje “preprečiti kakor lečiti”, je smiselno, da poskrbite za preventivo.

Kako vam lahko pomagamo pri krepitvi imunskega sistema in lajšanju težave, ko ste že prepozni?

Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska. Tako bo vaše telo laže začelo proces samozdravljenja. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam naslednje:

 • Če se vaše težave pojavljajo redno, vam priporočamo preventivno terapijo prek e-svetovanja; vsak mesec pošljete e-mail in napišite PREVENTIVA ZA IMUNSKI SISTEM, ali pokličete v rednih intervalih na linijo. Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, pa je najbolje, če imate vedno na voljo vsaj 10 minut prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic.
 • Takoj ko začutite simptome prehlada, pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite PREHLAD in vaše ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Če želite razumeti razloge, zakaj je vaše telo v določenem obdobju izpostavljeno prehladom in drugim nevšečnostim, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale razloge, ki se skrivajo v vaši astrološki karti, ter vam podale rešitve z astrološkega vidika in naredile energijsko podporo.
 • In seveda: redno poskrbite za počitek, sproščanje in dovolj tekočine. Ugotovite pri sebi, kaj vas vodi v stres in vam dobesedno “zruši” imunski sistem. Poskrbite za zdravo in uravnoteženo hrano ter dovolj gibanja na svežem zraku. Kako si lahko pomagate sami, si poglejte v seriji brezplačnih e-novic, na katere se lahko naročite TUKAJ.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

Poglejmo si še, kaj pravi naša zadovoljna stranka Mateja:

Par let smo imeli konstantne težave s prehladi, ki se je “selil” z enega družinskega člana na drugega. Ko sem bila že čisto obupana, sem dobila pohvalo na račun vašega terapevtskega dela. Tako sem le opogumila in zakupila minute. Nisem namreč oseba, ki bi klicala na številko 090 ?. Od takrat dalje redno zakupujem minute in kličem za vse naše družinske člane. Če pa je kriza, pa pošljem SMS. Že takoj, ko ga pošljem, se bolje počutim. V veliko uteho mi je, da nisem sama za vse ✨.

Mateja

ALERGIJA

Ko imunski sistem čezmerno odreagira na neškodljive snovi (alergene), govorimo o alergiji. Poznamo veliko različnih alergij, vzrok zanje pa še vedno ni znan. Vemo pa, da so alergije zelo neprijetne in velik oteževalni dejavnik v življenju. Sploh v času otroštva (tako za otroke kakor starše). Zato je pomembno, da se čim bolj izogibate stiku z alergeni, pri alergiji na cvetni prah pa pazite, da se ne zadržujete preveč zunaj, da se ob prihodu domov takoj stuširate, si umijete glavo in se preoblečete v sveža oblačila. Nošena oblačila ne shranjujte v spalnici, prav tako pazite na zračenje prostorov, kadar jih prezračujete zvečer ali po dežju.

Kako vam lahko mi pomagamo pri težavah z alergijami?

V energijskem svetu so alergije povezane tudi z vašo energijo Plutona in Marsa. Zato na podlagi vaših rojstnih podatkov pripravimo astrološko karto in pogledamo, kje sta ta dva planeta. Pluton je namreč povezan z vašo podzavestjo in področje, kjer ga imate, pomeni transformacijo, Mars pa je povezan z vašo življenjsko energijo. Z ustrezno energijsko terapijo vam prečistimo in aktiviramo čakre, energijska telesa in seveda energije teh dveh planetov. Tako vam okrepimo imunski sistem in vas vodimo skozi proces ozaveščanja, zakaj imate alergije in kakšne spremembe so potrebne v življenju.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam naslednje:

 • Če se vaše težave pojavljajo redno, vam priporočamo preventivno terapijo prek e-svetovanja; vsak mesec pošljete e-mail in napišete TEŽAVE Z ALERGIJO ali pokličete v rednih intervalih na linijo. Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut.
 • Takoj ko začutite simptome alergije, pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite TEŽAVE Z ALERGIJO in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Če želite razumeti razloge, zakaj je vaše telo izpostavljeno alergijam, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale razloge, ki se skrivajo v vaši astrološki karti, ter vam podale rešitve z astrološkega vidika vidika in naredile energijsko podporo.
 • Naročite se na terapijo v živo, na kateri vam bodo terapevtke s terapijo aquadetox pomagale razstrupiti telo in podale koristne nasvete.
 • In seveda: redno poskrbite za svoj imunski sistem in dovolj tekočine. Poskrbite za zdravo in uravnoteženo hrano ter dovolj gibanja na svežem zraku. Kako si lahko pomagate sami, si poglejte v seriji brezplačnih e-novic, na katere se lahko naročite TUKAJ.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

Kako je Mateja pomagala stranki, ki je imela težave s preobremenjenostjo in alergijo:

Na terapijo je prišla mama, ki je bila preobremenjena. Imela je službo, dva otroka, ki sta se šolala na domu, in zato ni več našla časa zase. Kot posledica tega, da je vedno znova pozabila nase, so se pojavile spremembe na koži, alergije, ki so jo spomnile, da mora nekaj spremeniti. Bolj ko je bila v stresu, huje je bilo s kožo. Naredili sva razstrupljanje telesa z aparatom Aqua Detox in energijsko terapijo in že takoj je čutila, kot bi padlo stran breme. Srbenje, ki je bilo prisotno ves čas, je izzvenelo že med samo terapijo. Prišla je še 2x, tako da sva naredili 3 terapije v razmiku 3 tednov. Zdaj pride 2x letno, če je kaj izrednega, in vedno pravi, da ima ogromno energije in da se počuti odlično.

Kako je Mateja pomagala stranki, ki je imela težave s senenim nahodom?

Gospa je imela vsako pomlad, več let, težave s senenim nahodom. Ker je bila redna stranka, sva se dogovorili, da me pokliče prvič novembra, da narediva čiščenje in polnjenje energij, terapijo za imunski sistem, nato še decembra in januarja. Sprostili sva pretok po telesu ter osvobodili njenega Plutona, podzavestno energijo, in že po prvi terapiji je vedela, da je nekaj drugače. Tisto leto prvič ni imela tako velikih težav, da bi morala iskati pomoč pri zdravniku. Terapijo sva ponovili še 2x in tretje leto so težave povsem izzvenele.

OSLABLJEN IMUNSKI SISTEM

Zdravje je vaše bogastvo, kar običajno opazite šele, ko ga začnete počasi izgubljati. Skrb za imunski sistem je v času, v katerem živimo, postalo še bolj pomembno kakor nekoč. Kako lahko sami najbolje poskrbite zase, si lahko pogledate v blog zapisu Kaj lahko sami storite za boljši imunski sistem. Če pa potrebujete pomoč, so energijske terapije odlična rešitev.

Kako vam lahko pomagamo pri krepitvi imunskega sistema in lajšanju težave, ko ste že prepozni?

Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska. Tako bo vaše telo laže začelo proces samozdravljenja. Ravno tako boste deležni tudi energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam sledeče:

 • Če se vaše težave pojavljajo redno, vam priporočamo preventivno terapijo prek e-svetovanja; vsak mesec pošljete e-mail in napišete PREVENTIVA ZA IMUNSKI SISTEM ali pokličete v rednih intervalih na linijo. Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo vsaj 10 minut prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic.
 • Takoj ko začutite simptome oslabljenega imunskega sistema, pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite OSLABLJEN IMUNSKI SISTEM in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Če želite razumeti razloge, zakaj je vaše telo v določenem obdobju izpostavljeno slabemu počutju in drugim nevšečnostim, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale razloge, ki se skrivajo v vaši astrološki karti, ter vam podale rešitve z astrološkega vidika vidika in naredile energijsko podporo.
 • In seveda: redno poskrbite za počitek, sproščanje in dovolj tekočine. Ugotovite pri sebi, kaj vas vodi v stres in vam dobesedno “zruši” imunski sistem. Poskrbite za zdravo in uravnoteženo hrano ter dovolj gibanja na svežem zraku. Kako si lahko pomagate sami, si poglejte v seriji brezplačnih e-novic, na katere se lahko naročite TUKAJ.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

Kako je Nataša pomagala stranki s ponavljajočimi se vnetji pljuč?

Pred časom je klicala gospa, ki je imela ponavljajoča se vnetja pljuč vse življenje. Ob pregledu, pogovoru in terapiji se je pokazalo, da je del nje odšel z mamico (njeno izgubo je doživela v otroštvu) in je tu občutila praznino. Ob terapiji se je stanje popravilo, v prsnem košu je ponovno začutila toplino in prisotnost, lepi občutki so jo preplavili. Bolezen jo je skozi življenje opozarjala na manjkajoči del, čeprav se dejanskih čustev ne več zavedala.

Kaj pravi naša zadovoljna stranka Tina, ki smo ji pomagali okrepiti imunski sistem in premagati izčrpanost?

Hvala vam za pomoč. Po dveh porodih sem se počutila popolnoma izčrpano, moje telo se nikakor ni uspelo “pobrati” in izčrpanost imunskega telesa se je poznala tudi psihično. Namesto da bi uživala v materinski vlogi, sem bila le še senca same sebe. Ko sem prvič poklicala na linijo, sem po terapiji občutila, kot da je iz mene odpadlo gromozansko breme. Zajokala sem od olajšanja, saj sem takoj začela čutiti veselje do življenja. Od takrat dalje redno pokličem, kadar mi začne razpoloženje nihati. Pridno pa upoštevam tudi vse nasvete, od vadbe do prehrane in prehrambenih dodatkov. Cela družina je hvaležna za vašo podporo.

Tina

SLADKORNA BOLEZEN

Sladkorna bolezen je povezana z nepravilnim delovanjem trebušne slinavke (in s tem hormona inzulina, ki ga izdeluje trebušna slinavka). Sladkorna bolezen zahteva veliko pozornosti bolnika in okolice, da se bolezen obvladuje. Na obvladovanje bolezni močno vpliva življenjski slog, zato so zdrave navade, kar zadeva prehrano, gibanje itd., nujne.

Kako vam lahko mi pomagamo pri sladkorni bolezni?

Kot vsaka druga bolezen tudi sladkorna bolezen kaže na neharmonijo v čakrah in energijskih telesih. Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska. Tako bo vaše telo laže začelo proces samozdravljenja. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

Priporočamo vam naslednje:

 • Če želite razumeti razloge svoje bolezni, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale vašo astrološko karto ter vam podale rešitve z astrološkega vidika vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
 • Pokličite v rednih intervalih na linijo (ali zakupite minute). Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut, kjer imate najcenejše pogovore s svetovalkami. Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete v procesu zdravljenju. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
 • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite SLADKORNA BOLEZEN in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Naročite se na celostno terapijo v živo, kjer boste tako astrološko kot energijsko pregledali svoje stanje in začeli zdravljenje.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

TEŽAVE S HORMONI

“Sodoben” način življenja je eden od poglavitnih razlogov, zakaj je pri ljudeh vse več hormonskega neravnovesja, ne glede na starost in spol. Hormoni namreč vplivajo na ohranjanje zdravega telesnega delovanja in nujno je, da poskrbimo za njihovo nemoteno delovanje.

Poglejte si tudi članek, kako na naraven način poskrbeti za hormonsko ravnovesje, odlične nasvete boste našli tudi v blog zapisu trgovine Angelca TUKAJ.

Kako vam lahko mi pomagamo pri hormonskem neravnovesju?

Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska. Tako bo vaše telo laže začelo proces samozdravljenja.

Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni. Priporočili vam bomo tudi, kateri prehranski dodatki vam bodo najbolj pomagali vzpostaviti hormonsko ravnovesje.

TEŽAVE S HRBTENICO

Hrbtenica je opora fizičnemu telesu in je povezana z živčnimi končiči z vsemi našimi organi, zato se vsaka sprememba v njenem delovanju izraža tudi na notranjih organih in obratno, vsaka poškodba ali oslabljeno delovanje organa se pozna v obliki bolečine v hrbtenici. Ob hrbtenici poteka tudi vaš osrednji energijski kanal, zato je dobro, da je vaša hrbtenica čim bolj sproščena, poravnana. Bolečine v hrbtenici, če nimamo fizičnih poškodb, izražajo naša neizražena čustva. Pogljete si tudi blog zapis Težave s hrbtenico – 8 zlatih nasvetov.

Odstotek ljudi, ki imajo dobro držo, dobro hrbtenično lego, katerih hrbtenična os je ravna, je nizek. Veliko ljudi ima nasploh slabo, nepravilno držo, ki pa se je večinoma verjetno niti ne zavedajo. Vzroki za nepravilno držo in nepravilno potekajočo hrbtenico so seveda različni, od mikro ali malo večjih poškodb že pri rojevanju do nepravilne drže zaradi čedalje bolj sedečega sodobnega življenja.

Kako vam lahko mi pomagamo pri težavah s hrbtenico?

Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vam prečistijo in sprostijo energije hrbtenice ter hrbtenico osvobodijo pritiska, z določenimi tehnikami se lahko tudi poravna hrbtenična os. Tako bo vaše telo laže začelo proces samozdravljenja. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

Priporočamo vam naslednje:

 • Če želite razumeti razloge težav s hrbtenico, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale vašo astrološko karto ter vam podale rešitve z astrološkega vidika vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
 • Pokličite v rednih intervalih na linijo (ali zakupite minute). Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut. Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete v procesu zdravljenju. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
 • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite HRBTENICA in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Naročite se na celostno terapijo v živo, kjer boste tako astrološko kot energijsko pregledali svoje stanje in začeli zdravljenje.

Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

TEŽAVE S ČREVESJEM

Presnova je na fizični ravni proces razgrajevanja snovi, da organizem pridobi ustrezno energijo za delovanje. Dogaja se tudi na energijskih ravneh. Prebavni trakt se začne v energijah, v eteričnem telesu.

Težave se pojavijo, ko doživljate preveč stresa v življenju, ko preteklosti ne morete »prebaviti« tudi na čustveni in miselni ravni. Če je vaše črevesje že močno razdraženo, je najprej treba umiriti morebitna vnetja.

”Prebaviti” dogodek pomeni doživeti, občutiti, razumeti, prepoznati lekcijo in iti naprej. Presnova je torej vzeti najbolje, kar ti življenje v dani situaciji ponuja. Poglejte si tudi članek Kako pospešiti prebavo.

Ali ste vedeli, da je v debelem črevesju kar 80 % celic imunskega sistema?

Kako vam lahko mi pomagamo pri težavah s črevesjem?

Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vam prečistijo in sprostijo energije, pomagajo vam tudi poiskati vzroke za vaše črevesne težave, pomagajo vam lahko tudi izdelati prehranski režim in načrt, kako zmanjšati dejavnike stresa.

Priporočamo vam naslednje:

 • Če se vaše težave pojavljajo redno, vam priporočamo preventivno terapijo prek e-svetovanja; vsak mesec pošljete e-mail in napišete KRONIČNE ČREVESNE TEŽAVE ali pokličete v rednih intervalih na linijo. Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo vsaj 10 minut prek zakupa minut (najcenejši klic).
 • Takoj ko začutite težave s črevesjem, pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite TEŽAVE S ČREVESJEM in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Če želite razumeti razloge, zakaj je vaše telo v določenem obdobju izpostavljeno slabemu počutju in drugim nevšečnostim, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale razloge, ki se skrivajo v vaši astrološki karti, ter vam podale rešitve z astrološkega vidika vidika in naredile energijsko podporo.
 • In seveda: redno poskrbite za počitek, sproščanje in dovolj tekočine. Ugotovite pri sebi, kaj vas vodi v stres. Poskrbite za zdravo in uravnoteženo hrano ter dovolj gibanja na svežem zraku. Kako si lahko pomagate sami, si poglejte v seriji brezplačnih e-novic, na katere se lahko naročite TUKAJ.

NIHANJE KRVNEGA TLAKA

je težava, ki lahko dolgoročno prinese hujše ali hude posledice. V neki japonski raziskavi so ugotovili, da lahko nihanje krvnega tlaka na primer poveča tveganje za pojav demenc.

Tako so bili tisti, pri katerih je tlak nihal, v kar dvakrat do trikrat večji nevarnosti za to kronično možgansko bolezen, pri kateri izgubljamo osnovne življenjske funkcije, kot so spomin, orientacija ali sposobnost govornega izražanja. Zato je zelo pomembno, da poskrbimo in skrbimo za zdravo srce in ožilje.

Kako vam lahko pomagamo pri nihajočem krvnem tlaku in lajšanju težave?

Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska. Tako bo vaše telo laže začelo proces samozdravljenja. Ravno tako boste deležni tudi energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam naslednje:

 • Če se vaše težave pojavljajo redno, vam priporočamo preventivno terapijo prek e-svetovanja; vsak mesec pošljete e-mail in napišete NIHANJE KRVNEGA TLAKA ali pokličete v rednih intervalih na linijo. Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo vsaj 10 minut prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic, več o tem si poglejte TUKAJ.
 • Takoj ko začutite težave s pritiskom oziroma z njegovim nihanjem, pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite NIHANJE KRVNEGA TLAKA in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Če želite razumeti razloge, zakaj je vaše telo v določenem obdobju izpostavljeno slabemu počutju in drugim nevšečnostim, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale razloge, ki se skrivajo v vaši astrološki karti, ter vam podale rešitve z astrološkega vidika vidika in naredile energijsko podporo.
 • In seveda: redno poskrbite za počitek, sproščanje in dovolj tekočine. Ugotovite pri sebi, kaj vas vodi v stres. Poskrbite za zdravo in uravnoteženo hrano ter dovolj gibanja na svežem zraku. Kako si lahko pomagate sami, si poglejte v seriji brezplačnih e-novic, na katere se lahko naročite TUKAJ.

TEŽAVE Z ZANOSITVIJO

Verjetno ste že slišali za težave s hormoni pri ženskah, ki so želele zanositi Hormoni so snovi v telesu, ki jih izločajo hormonalne žleze in so nujno potrebni za delovanje organizma. Njihova naloga je, da prenašajo informacije po krvi do celic, organov, tkiv in vplivajo na njihovo delovanje.

Najbolj znani so ženski in moški spolni hormoni, rastni hormoni, hormon sreče ter negativni stresni hormoni. Nastajajo v endokrinih žlezah Delovanje hormonskega sistema mora biti uravnoteženo, torej ko se po stresnem obdobju znate sprostiti, se vaše hormonsko stanje uravna. Sploh ženske morate zavestno iti v svojo mehkobo, Venero, ženske jin energije.

Aktivno življenje, dokazovanje, da zmorete, so moška jang energija in to vam vzame možnost naravne regeneracije, kar prinese težave s čutenjem sebe in hormoni. Najbolj negativni vpliv imajo naslednji dejavniki: kronični stres, nepravilna prehrana, premalo gibanja, premalo svežega zraka in pomanjkanje spanja.

Kako vam lahko pomagamo pri težavah z zanositvijo?

Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska. Ravno tako boste deležni tudi energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

POKLIČITE
ZDAJ

090 77 85, 090 54 64

ZAKUPITE
MINUTE

E-SVETOVANJE

TERAPIJE V ŽIVO

Priporočamo vam naslednje:

 • Priporočamo vam preventivno terapijo prek e-svetovanja; pošljete e-mail in napišete TEŽAVE Z ZANOSITVIJO ali pokličete v rednih intervalih na linijo. Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo vsaj 10 minut prek zakupa minut. Zakup minut je najcenejši klic.
 • Če želite razumeti razloge, zakaj ne pride do zanositve, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale razloge, ki se skrivajo v vaši astrološki karti, ter vam podale rešitve z astrološkega vidika in naredile energijsko podporo.
 • Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.

NEZNANI VZROK BOLEČIN…

Včasih je vzrok za bolečine neznan. Lahko je zadaj kakšna fizična težava, lahko gre za potlačena težka čustva, ki se poskušajo tudi na tak način izraziti, biti slišana in poceljena, v določenih primerih gre lahko tudi za karmične zapise v naših energijah, torej vzrok izvira v prejšnjem življenju.

Kako vam lahko mi pomagamo pri tovrstnih bolečinah?

 • Kot vsaka druga težava tudi bolečine kažejo na neharmonijo v čakrah in energijskih telesih. Naše terapevtke glede na vaše stanje in težave izberejo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistijo, okrepijo ter osvobodijo pritiska, da izzvenijo bolečine. Tako bo vaše telo laže začelo proces samozdravljenja. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni.

Priporočamo vam naslednje:

 • Če želite razumeti razloge svojih težav, nam pošljite rojstne podatke in vam bodo naše astrologinje pogledale vašo astrološko karto ter vam podale rešitve z astrološkega vidika vidika in naredile energijsko podporo in po želji tudi terapijo.
 • Pokličite v rednih intervalih na linijo (ali zakupite minute). Naše terapevtke bodo same izbrale terapijo, ki vam bo najbolje pomagala. Če vam klic na številko 090 ne ustreza, je najbolje, da imate vedno na voljo minute prek zakupa minut. Priporočamo vam, da izberete terapevtko, ki vam najbolj ustreza, in z njo sodelujete v procesu zdravljenju. Z rednim sodelovanjem boste lahko tako vi kakor terapevt spremljala vaše stanje.
 • Po potrebi pošljite e-mail prek e-svetovanja in napišite BOLEČINE in svoje ime, saj je to najhitrejša pomoč. Terapije boste deležni v najkrajšem možnem času.
 • Naročite se na celostno terapijo v živo, kjer boste tako astrološko kot energijsko pregledali svoje stanje in začeli zdravljenje.
 • Ali veste, da v povprečju naše stranke že takoj občutijo energijsko olajšanje in boljše počutje? Ne odlašajte in poskrbite zase. Stopite v stik z nami.
Shopping Cart

Najhitrejša in najcenejša rešitev za vaše težave,

E-SVETOVANJE.