MATEJA

DRUŽINSKA ENERGIJSKA TERAPEVTKA IN PSIHOTERAPEVTKA

Moj moto

Bodi ti, avtentičen

O meni

Pri 24 letih sem se zavedla močne povezave s svojo dušo, ki me je vodila v svet energij. Ljudje so me zanimali od nekdaj. Dojemala sem jih drugače, vedno sem opazovala, kaj jih vodi v življenju in kaj je tisto, kar je očem nevidno. Zelo kmalu sem začela pridobivati energijska znanja in pot me je vodila v delo terapevta. Z več kot 10-letnim delom sem pridobila ogromno znanja in izkušenj in svoje delo opravljam z brezpogojno predanostjo svetlobi in ljudem.

Specializacija:Družinski terapevt na osnovi 5D terapij
Obožujem:Naravo
Sanjsko potovanje:Nekam na morje, kjer ni wi-fi povezave, je pa veliko naravne sence, daleč od turističnih naselij
Všeč mi je:Meryl Streep
Vzornik:Novak Đokovič
Najljubša roža:Sončnica
Najljubša barva:Magenta, ne maram pa mornarsko modre

Kaj bi spremenila v svetu?

Da bi zopet postali bolj povezani z naravo in jo cenili  in da bi se ustavilo vse, kar jo načrtno zastruplja, tudi moč farmacije me zelo moti,ker vpliva na vsa področja našega življenj.

Pri delu z energijami me najbolj fascinira stik z Dušo, delovanje z njeno pomočjo, kako dejansko imamo na voljo vse, samo da jo sprejmemo in se povežemo z njo.

Ko smo v preteklosti govorili o željah, kaj želimo da se realizira, sem vedno želela vse, težko sem se odločila za eno stvar, eno željo. Šele ko sem začutila in ohranila stik s svojo Dušo sem ugotovila, da si zares želim to, kar mi prinaša moja Duša. Saj Duša nima omejitve; Duša nam da vse, samo sprejeti moramo.

To vključim v vsako terapijo, naj bo to pri terapijah preko sms-ov ali linije. Saj, ko enkrat ljudje začutijo v sebi potencial, si lažje predstavljajo, koliko lahko sprejmejo, na kakšen način lahko v resnici živijo.

Največ delam energijskih podpor na daljavo, za družine, športnike, učence, študente, tudi pri fizičnih težavah, bolečinah, kjer odstranim vse, kar blokira pretok po telesih. Ravno te blokade, ki nastanejo zaradi omejitev prinesejo čez čas bolečine, težave s fizičnim telesom.

Delam tudi na aktivaciji notranjega otroka, zadovoljstva, saj ko mi spremenimo notranjo naravnanost, se spremeni tudi okolica in lahko ostanemo v novih energijah.

Kaj stranke pravijo o Mateji?

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds