Mateja

MATEJA – DRUŽINSKA ENERGIJSKA TERAPEVTKA IN PSIHOTERAPEVTKA

astro.mateja
Matejin urnik

Mateja Cvetko

Phone Pokličite 090 77 85, 090 54 64 ali ZAKUPITE MINUTE

ZAKUPITE E-SPOROČILA in pošljite Mateji vaše vprašanje preko e-maila.

Spoznajte Matejo

Kaj stranke pravijo o Mateji?

[testimonial_rotator id=4726]

O Mateji

Pri delu z energijami me najbolj fascinira stik z Dušo, delovanje z njeno pomočjo, kako dejansko imamo na voljo vse, samo da jo sprejmemo in se povežemo z njo.

Ko smo v preteklosti govorili o željah, kaj želimo da se realizira, sem vedno želela vse, težko sem se odločila za eno stvar, eno željo. Šele ko sem začutila in ohranila stik s svojo Dušo sem ugotovila, da si zares želim to, kar mi prinaša moja Duša. Saj Duša nima omejitve; Duša nam da vse, samo sprejeti moramo.

To vključim v vsako terapijo, naj bo to pri terapijah preko sms-ov ali linije. Saj, ko enkrat ljudje začutijo v sebi potencial, si lažje predstavljajo, koliko lahko sprejmejo, na kakšen način lahko v resnici živijo.

Največ delam energijskih podpor na daljavo, za družine, športnike, učence, študente, tudi pri fizičnih težavah, bolečinah, kjer odstranim vse, kar blokira pretok po telesih. Ravno te blokade, ki nastanejo zaradi omejitev prinesejo čez čas bolečine, težave s fizičnim telesom.

Delam tudi na aktivaciji notranjega otroka, zadovoljstva, saj ko mi spremenimo notranjo naravnanost, se spremeni tudi okolica in lahko ostanemo v novih energijah.

Shopping Cart