NATAŠA

ANGELSKA TERAPEVTKA IN JASNOVIDKA

Moj moto

Kjer ljudje v miru žive, jim ptice rajsko žvrgole.

O meni

Sem Nataša. Začetni impulz za raziskovanje energij so bile zdravstvene težave v družini, kmalu pa je vse preraslo v pot samoraziskovanja, iskanja vedno novih poti do Svetlobe na vseh področjih. Nova odkritja so bila samo odkritja tistega, kar sem  v otroštvu že poznala…in čudeži se še vedno nadaljujejo.

Specializacija:Postavitev družinskega polja, ScalarPrana terapevt, angelski terapevt
Obožujem:Presenečenja
Sanjsko potovanje:Potovanja z letalom.
Všeč mi je:Dobra družba.
Vzornik:Vsako obdobje prinese novega.
Najljubša roža:Tulipan.
Najljubša barva:Turkizna.

Kaj bi spremenila v svetu?

Strah bi spremenila v ljubezen. Ljudje bi ustvarjali iz ljubezni in nastal bi drugačen svet.

Delovanje energijskega sveta sem najprej spoznavala intuitivno, zaradi sinovih težav pa sem začela iskati rešitve ter sistematično nadgrajevati svoje znanje z naslednjimi tehnikami: Pranahealing, Vedeževanje, osnove Feng Shuia, Astrologije, regresivne terapije, Sclarpranahealing, terapije po sistemu 5D (Karmični in Zlati 5D terapevt) ter po sistemu Jasnovidnosti Krapanj. Z njimi vam pomagam do boljšega počutja, razumevanja in sproščanja odnosov.

Z vpogledom v astrološko karto prepoznam vašo življenjsko usmeritev in vam pomagam pri odgovorih na vprašanja, zakaj se vam življenje odvija na določen način. Hkrati vam podam vpoglede v vaš potencial in optimalne odnose.

Pri uvidih pa uporabljam svoje znanje jasnovidnosti, ki temelji na vidiku Dušne persepktive. Na vašo željo zraven uporabim ciganske in/ali Osho tarot karte s katerimi vam predam uvide in odgovore na vaša vprašanja.

Z Zlato 5D terapijo sprostim bremena okolice in podprem vaš Dušni Svetlobni potencial. Ko pa ste v težkih občutkih in ne vidite svoje dobre plati, vam naredim Angelsko terapija. Povežete se s svojimi Angeli in osvobodite se teže, ki vas je odmikala od tega.

Tako vam lahko pomagam pri uvidih, družinskih odnosih in do osebne rasti po poti odpiranja in sprejemanja Ljubezni Vaše Duše.

Kaj stranke pravijo o Nataši?

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds