DUŠKA

ASTROTERAPEVTKA IN JASNOVIDKA

Moj moto

Imej odprte oči in srce ter daj vse od sebe

O meni

Že od nekdaj me je zanimalo delo z energijami in ezoterika. Z drugačnim načinom življenja in razmišljanja sem se seznanila, ko sem imela sama zdravstvene težave. Spoznala sem, da moram sama poskrbeti za svoje zdravje, zato sem iskala tehnike in pomoč pri različnih učiteljih in trenerjih. Na tej poti sem se ogromno naučila in ta znanja, spoznanja in tehnike želim deliti.

Specializacija:delo z otroki in starši, učiteljica slovenskega in angleškega jezika, osebna in poslovna jasnovidna svetovanja in podpora
Obožujem:naravo, morje, ples
Sanjsko potovanje:Bora Bora
Všeč mi je:svoboda, mir, smeh
Vzornik:Oprah Winfrey, Meryl Streep
Najljubša roža:orhideja
Najljubša barva:turkizna

Kaj bi spremenila v svetu?

Več ljubezni, svetlobe, sreče, veselja, radosti, razigranosti, sproščenosti, hvaležnosti, poštenja

Že od nekdaj me je zanimalo delo z energijami in ezoterika. Skozi večletna izobraževanja sem se ogromno naučila in pridobila izkušnje v različnih tehnikah ter tretmajih in na različnih področjih. Še vedno nadgrajujem in dopolnjujem svoja znanja.

Najraje izvajam 5D terapije (Zlata 5D terapija, 5D terapija za odnose, Karmična 5D terapija); Astroterapije, kjer lahko aktiviram osvobajanje ujetih energij vaših planetov iz vaše astrološke karte in optimalno podprem vaše energije za dobre rešitve ob optimalnem času za vas.

Podprem vas lahko v ljubezni do sebe, pri sprostitvi vašega notranjega otroka ter pri talentih in potencialnih vaše Duše. Prav tako vas lahko podprem za ljubezen v partnerstvu in za boljše odnose.

Pomagam lahko vam in vašim otrokom pri energijskem pregledu telesa in prostorov, pri čiščenju čaker ter pri osvoboditvi pritiskov iz okolja.

Pomagam vam tudi pri Dušnih uvidih in pogledam vašo astrološko karto.

Ko si želite sprememb, vam lahko svetujem na osebnem ali poslovnem področju.

Vedno znova iščem srž problema ter ‘stikala’ za sprostitev blokad in omejujočih prepričanj in vzorcev, ki posamezniku ne dovolijo stopiti naprej v dobro, zadovoljno in srečno življenje tukaj in zdaj.

Najboljša vzpodbuda za moje delo so zadovoljne stranke, ki ponovno pokličejo ali znova pridejo na terapije; ter raznolikost terapij, saj se vsakič dogaja kaj novega.

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds