Duška

Duška

DUŠKA – ASTROTERAPEVTKA IN JASNOVIDKA

astro.duska
Duškin urnik

Duška

Phone Pokliči 090 77 85, 090 54 64 ali ZAKUPITE MINUTE

Spoznajte Duško

O Duški

Že od nekdaj me je zanimalo delo z energijami in ezoterika. Skozi večletna izobraževanja sem se ogromno naučila in pridobila izkušnje v različnih tehnikah ter tretmajih in na različnih področjih. Še vedno nadgrajujem in dopolnjujem svoja znanja.

Najraje izvajam 5D terapije (Zlata 5D terapija, 5D terapija za odnose, Karmična 5D terapija); Astroterapije, kjer lahko aktiviram osvobajanje ujetih energij vaših planetov iz vaše astrološke karte in optimalno podprem vaše energije za dobre rešitve ob optimalnem času za vas.

Podprem vas lahko v ljubezni do sebe, pri sprostitvi vašega notranjega otroka ter pri talentih in potencialnih vaše Duše. Prav tako vas lahko podprem za ljubezen v partnerstvu in za boljše odnose.

Pomagam lahko vam in vašim otrokom pri energijskem pregledu telesa in prostorov, pri čiščenju čaker ter pri osvoboditvi pritiskov iz okolja.

Pomagam vam tudi pri Dušnih uvidih in pogledam vašo astrološko karto.

Ko si želite sprememb, vam lahko svetujem na osebnem ali poslovnem področju.

Vedno znova iščem srž problema ter ‘stikala’ za sprostitev blokad in omejujočih prepričanj in vzorcev, ki posamezniku ne dovolijo stopiti naprej v dobro, zadovoljno in srečno življenje tukaj in zdaj.

Najboljša vzpodbuda za moje delo so zadovoljne stranke, ki ponovno pokličejo ali znova pridejo na terapije; ter raznolikost terapij, saj se vsakič dogaja kaj novega.

Shopping Cart