ANGELSKO ŠTEVILO 888 – SE OBETA BLAGOSTANJE?

ZAKAJ JE ANGELSKO ŠTEVILO 888 MAGIČNO?

Ali zadnje čase pogosto videvate število 888? Lahko da vam angeli sporočajo, da se vam obeta finančni uspeh in materialno obilje.

Angelsko število 888 je močno število, saj nosi vibracije in atribute števila 8, ki se pojavljajo potrojeno, kar povečuje njegove energije in vplive. To je število preseganja tistega, za kar menimo, da je naša meja.

Je čista duhovna atomska energija, čisti vir moči. To je uspeh, blaginja in velik posel z blagoslovom Vesolja. Končno se spomnimo svoje božanske dediščine, kot jo je obljubil Stvarnik.

Število 8 se nanaša na samozavest, resničnost, bogastvo in obilje, zanesljivost, resnico in integriteto, razsodnost in dobro presojo, dosežke, dajanje in sprejemanje, človekoljubje in služenje človeštvu in na karmo, univerzalni duhovni zakon vzroka in posledice.

Preberite tudi: ANGELSKO ŠTEVILO 999 – ZAKLJUČKI NA OBZORJU

KAJ VAM PRINAŠA ANGELSKO ŠTEVILO 888?

Angelsko število 888 prinaša spodbudno sporočilo vaših angelov, ki govori o dosežkih, uspehu, stremljenju naprej in napredku.

Prinaša sporočilo, da ostanite optimistični in prisluhnite svoji intuiciji in notranjemu vodstvu. Postavite trdne temelje zase in za svoje bližnje, saj vam bo to zagotovilo prihodnjo blaginjo.

Vesolje in vaši angeli vas bodo vedno podpirali, vendar ste sami odgovorni za to, da vložite ustrezno delo in trud, ko in kjer je to potrebno. Spodbujamo vas, da zaživite svoj polni potencial.

Podobno kot 777, Angelsko število 888 nakazuje, da je finančno in materialno obilje na poti v vaše življenje in da boste najverjetneje dobili nepričakovane nagrade za preteklo dobro delo. Karma, povrnjena v naravi.

Angelsko število 888 vam pove, da vaš življenjski namen v celoti podpira Vesolje. Vesolje je obilno in velikodušno in vas želi nagraditi.

Čaka vas denarna blaginja, zdaj in v prihodnosti.

SPREMEMBE NA OBZORJU?

Angelsko število 888 lahko tudi nakazuje, da se bo neka faza v vašem življenju kmalu končala. To opozorilo vam omogoča, da ustrezno pripravite sebe in svoje življenje na to spremembo.

Lahko tudi nakazuje, da se končuje neka čustvena faza, dozdajšnja kariera ali razmerje v vašem življenju.

Nikoli ne kompromitirajte svoje integritete, da bi ‘prišli naprej’. Spoštujte svojo resnico in bodite zvesti sebi in svoji življenjski poti in poslanstvu.

Če potrebujete pomoč in podporo, nas pokličite, da vam aktiviramo terapijo v podporo sprejemanju Angelske podpore, ali pa pokličite mene osebno, da vam predam Angelsko sporočilo. Lahko me tudi kontaktirate prek e-svetovanja. Priporočam vam, da zakupite več sporočil, saj boste takoj, ko boste poslali e-mail, že deležni Svetlobne podpore.

Naj bodo angeli vedno z vami!

Vse dobro,

Alja

Leave a Comment

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds