Angelsko število 444 – prisluhnite intuiciji

Angelsko število 444

Zakaj je angelsko število 444 magično?

Angelsko število 444 vam svetuje, da bodite pozorni na svojo intuicijo in notranjo modrost, saj je vaša povezava z vašimi angeli in Angelskim kraljestvom v tem času zelo močna. Nadaljujte svojo sedanjo pot, saj bosta vaša vnema in odločnost vodili do uspeha in izpolnitve.

Kaj pomeni, če vidite angelsko številko 444?

Število 444 je sporočilo, da so angeli in nadangeli z vami, da vas spodbujajo in vodijo. Prinašajo vam pozitivno energijo, notranjo moč in podporo, da boste lahko opravili potrebno delo. Vedo in razumejo, da ste se marljivo trudili za dosego svojih ciljev, in vas spodbujajo, da nadaljujete po svoji trenutni poti, da dosežete uspeh in rezultate, ki si jih želite. Uporabite svojo močno povezavo z angelskim kraljestvom v svojo korist in bodite odprti za njihove pozive in sporočila. Poslušajte svojo intuicijo in sledite njenim navodilom. Kaj je INTUICIJA, kako okrepiti intuicijo in kdaj lahko zaupate intuitivni zaznavi –  kliknite in prisluhnite TUKAJ)

Angelsko število 444 in njegov pomen za vas

To število je sporočilo, da se nimate česa bati v zvezi s svojim življenjem, delom in božanskim življenjskim namenom. Ko naredite pozitivne korake, kar zadeva vašo najvišjo namero, želje in cilje, deluje Vesolje v vašo korist in vam pomaga vzpostaviti trdne temelje ter napredovati na vaši poti. Vedite, da vas angeli obkrožajo in podpirajo ter vas spodbujajo, da nadaljujete dobro delo, ki ste ga doslej opravljali.

Preberite tudi: ANGELSKO ŠTEVILO 555 – ČAS ZA SPREMEMBE?

Kaj vam torej sporoča angelsko število 444?

To Angelsko število prinaša sporočilo, da je vse v redu. Zaupajte, da ste na pravi življenjski poti in da opravljate odlično delo. Angeli in nadangeli so vam na voljo za pomoč in vodstvo – vse, kar morate storiti, je, da jih prosite za pomoč.

Kadar se vam pojavljajo vaša individualna zaporedja števil, kontaktirajte naše terapevtke in svetovalke na številki 090 77 85 in 090 54 64 ali zakupite minute. Skupaj boste preverili, kakšno angelsko sporočilo in podpora stoji za njim.

angelsko sporočilo

Pomen števila 4

Število 4 resonira z vibracijami nadangelov, s praktičnostjo in odgovornostjo, produktivnostjo, razsvetljenostjo in iniciacijo. Pa tudi z gradnjo trdnih temeljev, stabilnostjo in sposobnostjo, poštenostjo in notranjo modrostjo, odločnostjo in vzdržljivostjo, trdim delom in napredkom.

Število 4 predstavlja tudi vašo strast in zagnanost ter nas spodbuja k harmoničnemu delu, k prizadevnemu doseganju naših ciljev in želja.

Število 4 je tudi število, ki predstavlja štiri elemente: zrak, ogenj, vodo in zemljo, in štiri smeri neba, sever, jug, vzhod in zahod. Ko se pojavijo tri štirice, se vplivi in energije števila 4 povečajo in okrepijo.

Kako sodelovati z Angeli?

Za prizemljitev Angelske podpore števila 444 uporabite kristal ognjeni kvarc – prinaša kvaliteto zemeljske energije v vseh pogledih, pomaga do več energije in samozavesti ali rjavi jasper – pomaga ozdraviti nesigurnost vase in doprinese k notranji osredotočenosti.

Kristal lahko kupite pri nas v Trgovini Angelca, kjer vam ga brezpačno sprogramiramo.

Če potrebujete pomoč in podporo, pokličite naše svetovalke in vedeževalke, da vam aktivirajo terapijo v podporo sprejemanju Angelske podpore, ali predajo Angelsko sporočilo.

Zaznavajte in čutite podporo Angelov, ki vas spremlja in ščiti vse dni in noči.

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds