Angelsko število 333 – ste pripravljeni na sodelovanje z angeli?

Angelsko število 333 je znak iz duhovnega sveta, da je pomoč na poti do vas. Odpre vam magično pomoč in svobodo. Kadar srečate to število se v vas že začne sprememba. Vdihnite in izdihnite, opustite staro in sprejmite novo. Kaj vam torej Angeli prinašajo skozi Angelsko število 333?

Duhovno sporočilo Angelskega števila 333: »V tem trenutku so z vami Vnebovzeti Mojstri in Angeli, obilje Svetlobe za dvig vibracije. Sprejemanje se zgodi v hipu, saj vas varujemo, negujemo in ljubimo. V kakršnikoli situaciji ste se znašli, sedaj ste deležni velike pomoči in čas je za sprejemanje pomoči.»

Ste že začutili vpliv čudovite nove podpore?  V nadaljevanju boste izvedeli, kakšen je vpliv angelskega števila 333 v ljubezni, v karieri in kaj lahko sami naredite, ko se vam nenehno pojavlja.

angelsko število 333

Kaj pomeni, če vidite angelsko številko 333?

Angelsko število 333 se v vašem življenju pojavi takrat, ko potrebujete nekaj več. Vse, kar počnete ali prejemate, se bo sedaj potrojilo. Angeli zaznajo vašo potrebo, pripravite se na sprejemanje podpore in darov angelskega sveta na duhovni ravni. Angeli in Vnebovzeti Mojstri iščejo pot komunikacije z vami na veliko načinov, da sprejmete njihove Blagoslove in darila.

To število daje moč manifestacije in realizacije v troje. Če se že dlje časa odločate za spremembe, je sedaj čas, da stopite na pot svojega poslanstva.

Podobno kot Angelsko število 222, je število 333 znak, da je vse pripravljeno za vas. Je znak, da so vas opazili in so tu za vas, pomagajo vam prepoznati in realizirati vaše sanje.

obesek za priklic angelov in vodnikov

Angelsko število 333 in njen pomen v ljubezenskem življenju

Ko se pojavi angelsko število 333, vas blagoslovi angelov opogumljajo, da naredite korak naprej. Ljubezen se lahko realizira, ko sodelujete z vesoljem. Sedaj veste, da imate dovolj moči za izpeljavo. Vse, kar si prej niste upali, sedaj lahko z lahkoto izpeljete. Ves čas so ob vas.

Angeli preko števila 333 subtilno delujejo na vas, da se aktivirate v pravi vibraciji. Če ste se znašli na ljubezenskem razpotju, vam angeli sporočajo, da imate dovolj poguma za jasno in pravilno odločitev. Ohranite vero, vse se bo zgodilo ob pravem času.

Ko se 333 pojavi v vašem življenju, vam angeli pošiljajo znamenje, da postavite najprej sebe na prvo mesto. Vaša partnerska in ljubezenska zveza bo uspešna, če boste najprej poskrbeli zase.

Uporabite angelske karte, kjer vam vsakodnevno predajajo sporočila ljubezni, navdiha in poguma. Angeli podprejo vaša čista čustva in razum.

Angelsko številka 333 je zanesljiv znak, da se bo vse, kar ste počeli do sedaj, potrojilo. Vse se bo zgodilo v vaše in splošno dobro.

Preberite tudi : ANGELSKO ŠTEVILO 444 – PRISLUHNITE INTUICIJI

Angelsko število 333 in njegov pomen za kariero

Angelsko število 333 podpre vašo kariero z vseh vidikov. Ko vidite to angelsko število, se zgodi potreben dvig vibracije za sprejemanje znanja, dobre odločitve in sledenje svojemu srcu.

Vnebovzeti Mojstri in Angeli vam odpirajo ideje, čutila, kako dobro uporabiti svojo Dušno moč in talente. Tako pridete do jasnih odločitev in se odločate z modrostjo in vse se zgodi ob pravem času na pravem mestu. Zagotavljajo vam, da imate pri svojem poslanstvu vso potrebno vodstvo in blagoslov.

Pomagajo vam, da se pravočasno dogovorite in skomunicirate svoje ideje in zamisli. S sodelovanjem z drugimi pripomorejo k rasti in širitvi vaših idej in poslanstva. Poravnajte držo in sprejemajte podporo, saj vam pomagajo, da ostanete zbrani v sebi.

Pomen števila 333 v numerologiji

Numerologija pripisuje število 3 horoskopskemu znamenju Strelca ter planetu Jupiter. Predstavi ga kot  simbol denarja, zakona in religije. Dan števila 3 je četrtek.

Numerologija prepoznava število 3 simbol optimizma, ki vam daje širino zavedanja in delovanja.

333 pomen simbolizira prisotnost Vnebovzetega Mojstra, da je vse mogoče, in božansko prisotnost. Pokaže se vedno, ko ste na začetku novih situacij ali ko je čas, da začnete nekaj na novo.

Sorodna angelska števila

Angelsko število 333 se povezuje s šesticami (666) kadar potrebujete zbranost za določeno stvar. Z zbranostjo se bodo stvari in situacije hitreje razpletle in realizirale.

Vsako zaporedje enakih števil ima svojo energijo za vas. Kadar se vam pojavljajo vaša individualna zaporedja števil, kontaktirajte naše terapevtke in svetovalke na številki 090 77 85 in 090 54 64 ali zakupite minute. Skupaj boste preverili, kakšno angelsko sporočilo in podpora stoji za njim.

angelsko sporočilo

Kaj vam torej sporoča angelsko število 333?

Dvignite svoje vibracije takoj. Ko opazite, da se vam 333 večkrat pokaže, bodite pozorni na svoje počutje in stanje telesa. Občutki so vaš vodnik v energijski svet. Odpirajo vam božanski svet energijske podpore vaših angelskih vodnikov in Vnebovzetih Mojstrov, da preko njih materializirate veselje, blagostanje in uspeh v življenje.

Kako sodelovati z Angeli?

1. Poravnajte telesno držo in vdihnite na levi strani ter izdihnite po desni strani navzdol. Ob vas stojijo in vas ščitijo, negujejo in vabijo v akcijo.

2. Uporabite Magični sprej – Spirit of Ganesha, ki vam pomaga pri materializaciji blaginje, v umetniških projektih, zadevah povezanih z modrostjo in pisateljevanju. Dodatno vas naravna na vibracijo vaših Angelov in Vodnikov.

3. Da podporo angelskega števila 333 nemoteno sprejemate, uporabite kristal za aktiviranje delovanja kronske čakre ametist – spodbuja intuicijo, pomaga pri samozavesti, strahovih, ugodno vpliva na oči, srce, mišično tkivo, presnovo, vitalnost in kameno strelo – za jasnost in fokus, spodbuja domišljijo, krepi spomin, razkraja čustvene blokade, osvobaja vsakodnevnih skrbi, umirja živčni sistem, Kristal lahko kupite pri nas v Trgovini Angelca (KLIKNITE TUKAJ), kjer vam ga brezpačno sprogramiramo.

Če pa želite prepoznati, kateri Mojster izmed Mojstrov 7 Dušnih Žarkov vas podpira sedaj zakupite e-svetovanje in dopišite vprašanje ter svoje ime.

Ko želite pomagati tudi prijateljem ali bližnjim v stiski, delite z njimi ta članek.

Če potrebujete pomoč in podporo, pokličite naše svetovalke, da vam aktivirajo terapijo v podporo sprejemanju Angelske podpore, ali pa pokličite mene osebno, da vam predam Angelsko sporočilo.

Vse dobro, Nataša

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds