Angelsko število 222 – pot do ljubezni?

Angelsko število 222 je znak iz duhovnega sveta, ki vam sporoča, da v vašem življenju trenutno igra najpomembnejšo vlogo Ljubezen. Kadar vidite ali slišite za število 222, se v vas avtomatsko začne odpirati nekaj lepega, središče vašega srca takoj odreagira. Vdihnite in izdihnite, opustite staro in sprejmite novo. Kaj vam torej Angeli prinašajo skozi angelsko število 222?

Duhovno sporočilo angelskega števila 222: »V tem trenutku prejemate energijsko podporo Svetlobe za dvig vibracije. Okrog vas so močne sile manifestacije, da stopite korak naprej v življenju. V tej situaciji ste se znašli zato, da prepoznate globok stik z Dušo skozi vaše srce in ljubeča čustva

Ste že začutili vpliv čudovite angelske podpore? V nadaljevanju izveste, kakšen je pomen angelskega števila 222 v ljubezenskem življenju, v karieri in kaj lahko sami naredite, da sprejmete vso podporo.

angelsko število 222

Kaj pomeni, če vidite angelsko število 222?

Angelsko števila 222 se v vašem življenju pojavi takrat, ko potrebujete stik s svojo notranjo resnico in integriteto, ki nosi podporo vaše Duše. Angeli zaznavajo in vas odmikajo od svoje notranjosti žalosti ter so pripravljeni ukrepati v vaše dobro. Pripravite se, da sprejmete darove angelskega sveta na duhovni ravni. Angeli iščejo pot komunikacije z vami na veliko načinov, njihovo poslanstvo se konča šele, ko v polnosti sprejmete njihove Blagoslove in darila.

Za razliko od števila 111, Angelsko število 222 daje moč manifestacije in realizacije. Vaše življenje prihaja v pravo ravnotežje in lahko se dogajajo čudeži. Bodite budni in pripravljeni na spremembe in nove korake, ki se vam bodo pokazali. Število 222 je znak, da je vse pripravljeno za vas. Je tudi znak, da so vas Angeli opazili in so tu za vas, zato pustite srcu, da se veseli in glavi, da spusti nadzor.

Angelsko število 222 in njegov pomen v ljubezenskem življenju

Ko se pojavi število 222, vas delovanje Angelov aktivira v pravo smero, da ostanete na poti svoje Duše. Angelska podpora vas spodbuja, da ohranite svojo resnico in integriteto in pri odločanju glede partnerske ljubezni ne delate kompromisov. Pomaga vam postaviti se zase in tisto, v kar verjamete.

Angeli preko števila 222 subtilno delujejo na vas, da se aktivirate v pravi vibraciji. Če ste se znašli na ljubezenskem razpotju, vam Angeli sporočajo, da imate dovolj moči za jasno in pravilno odločitev. Če želite obdržati ljubezen, je sedaj skrajni čas, da stopite v akcijo.

Angelsko število 222 je znak, da ne gre vse v smeri, ki si jo želi vaš um. Angeli usmerjajo vašo pot na pot, ki bo prava za vaše srce in Dušo ter vse vpletene. V vaše srce vsipajo upanje in vero ter zaupanje vase, v resnico vaše Duše.

Ko se angelsko število 222 pojavi v vašem življenju, vam Angeli pošiljajo znamenje, da postavite srce in svojo Dušo na prvo mesto. Vaša partnerska in ljubezenska zveza bo uspešna, če prevlada iskrenost srca. Angeli vam podprejo odpiranje in čutenje srca.

Če ste samski in pogosto videvate število 222, je čas za sprostitev misli in starih prepričanj. Preteklost je mimo in čas je, da opustite navezavo na stare rane. Ljubezen deluje v vašo korist tukaj in sedaj. Ne zmorete opustiti preteklosti?

Preberite tudi : ANGELSKO ŠTEVILO 333 – STE PRIPRAVLJENI NA SODELOVANJE Z ANGELI?

Angelsko število 222 in njegov pomen za kariero

Angelsko število 222 podpre tudi vašo kariero. Ko pogosto vidite to število, je čas za integriteto, iskrenost in jasnost. Čas je za materializacijo idej in srce vam pokaže, kako.

Angeli v vaše misli vsipajo ideje in pomagajo, da vse občutite s srcem. Tako imajo vaše odločitve moč uresničevanja. Zagotavljajo vam, da imate pri svojem poslanstvu vso podporo in blagoslov Duše. Vaša dejanja bodo obrodila sadove in pričakujte dobre dolgoročne izide.

Če ste na poti iskanja usmeritve za šolanje ali službo, vas vodijo na pot vaše notranje resnice. Sedaj so z vami mogočne sile manifestacije, materializacije, ki jih začutite z mirom v sebi. Angeli sodelujejo v procesu vašega srca in Duše ter pomagajo, da stopite korak naprej v življenju.

Pomen števila 222 v numerologiji

Numerologija pripisuje število 2 horoskopskemu znamenju Raka ter planetu Luna. Predstavi ga kot simbol prijateljstva, ki prinaša spremembe.

V numerologiji je število 2 simbol sprememb in sprejemanja, ki v situacijo vnese mehkobo.

Število 222 simbolizira žensko moč, ki je usmerjena v negovanje in žensko delovanje. Pokaže se vedno, ko v situaciji potrebujete mehkobo, sproščenost ali ko je čas, da začnete nekaj na novo.

Sorodna angelska števila

Število 222 se povezuje s sedmicami (777), če je pri materializaciji idej potrebno vključiti modrost in notranje talente, ki ste jih prinesli s seboj. Angelski števili 2 in 7 namreč usklajeno delujeta v podporo dobremu razmisleku in globljemu iskrenemu uvidu vase. Tako zmorete veliko več, kot ste bili do sedaj prepričani in kombinacija teh dveh števil vam pomaga to odkriti.

zakup minut

Vsako zaporedje enakih števil ima svojo energijo in svoj unikatni pomen. Kadar se vam pojavljajo vaša individualna zaporedja števil, kontaktirajte naše svetovalke na številki 090 77 85 in 090 54 64 ali zakupite minute. Skupaj boste preverili, kakšno angelsko sporočilo in podpora stoji za njim.

Kaj vam sporoča angelsko število 222?

Dvignite svojo vibracijo takoj, ko opazite, da se vam angelsko število 222 večkrat pokaže. To je znak, da vaše ideje dobivajo obliko v realnosti in je realizacija le teh blizu. Ostajajte v pozitivnih vibracijah in ohranite stik z namenom vaše Duše. Vaše ideje se bodo hitro realizirale, zato se usmerite v ustvarjanje z ljubeznijo do sebe.

Kako sodelovati z Angeli?

  • Privoščite si čas posebej zase in svojo Dušo – sedite v miren kotiček svojega doma. Odprite srce in čute za zaznavanje angelske pomoči in podpore. Čutite, kako vas obda kot mehak plašč nežnosti in prežame vse celice telesa. Vdih, izdih in dihanje 6-3-6-3 razširi poti sprejemanja in sprosti blokade. Vzemite si list papirja in nanj narišite spodaj srce in vanj zapišite svoje ime. Zgoraj napišite DUŠA. Med obema besedama oblikujte osmico, lahko samo s prstom ali pa z barvico. Pri tem imejte pozornost na popku in srcu. Opazujte nove misli in ideje, ki se odpirajo in dovolite srcu, da pokaže svojo resnico. Angeli vas tako dosežejo hitreje. Opustite vse misli, ki vas odmikajo od notranjega miru in se predajte toku življenja z odprtim srcem.
  • Uporabite sprej Dotik Svetlobe, ki vam pomaga sprostiti slabe energije in težo bremen ter vas dodatno poveže z vašimi Angeli in Vodniki.
  • Za boljše sprejemanje Angelske podpore, uporabite kristal za aktiviranje srčne čakre aventurin – umirja živčno napetost in harmonizira pretok energij,  ali žad – prinaša, mir, modrost in ravnotežje ter zmanjšuje čustva zaznamovana na strahu. Kristal lahko kupite pri nas v Trgovini Angelca, kjer vam ga brezpačno sprogramiramo.

Ko želite pomagati tudi prijateljem ali bližnjim v stiski, delite z njimi ta članek.

Če potrebujete pomoč in podporo, pokličite naše svetovalke in vedeževalke, da vam aktivirajo terapijo v podporo sprejemanju Angelske podpore ali pa pokličite mene osebno, da vam predam Angelsko sporočilo.

Več o povezovanju z Angeli in sprejemanjem njihove podpore, si poglejte na Youtube Merkaba kanalu v videu.

Vse dobro, Nataša

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds