Angelsko število 111 – čas za akcijo?

Angelsko število 111 je znak iz duhovnega sveta, da je pomoč na poti do vas. Aktivira vas v uresničitev sanj in poslanstva. Kadar srečate število 111, se v vas že začne sprememba. Vdihnite in izdihnite, opustite staro in sprejmite novo. Kaj vam torej Angeli prinašajo skozi Angelsko število 111?

Duhovno sporočilo Angelskega števila 111: »V tem trenutku prejemate energijsko podporo Svetlobe za dvig vibracije. Sprejemanje se zgodi v hipu, saj je ta hip nujno za vaš napredek. V kakršnikoli situaciji ste se znašli, sedaj ste deležni velike pomoči in ni časa za odlašanje.»

Ste že začutili vpliv čudovite angelske podpore? V nadaljevanju boste izvedeli, kakšen je vpliv angelskega števila 111 v ljubezni, v karieri in kaj lahko sami naredite, ko se vam nenehno pojavlja.

angelsko število 111

Kaj pomeni, če vidite angelsko številko 111?

Angelsko število 111 se v vašem življenju pojavi takrat, ko nujno potrebujete pomoč. Angeli zaznajo vašo potrebo včasih prej, kot jo opazite sami. Pripravite se, da sprejmete darove angelskega sveta na duhovni ravni. Angeli iščejo pot komunikacije z vami na veliko načinov, njihovo poslanstvo se konča šele, ko v polnosti sprejmete njihove Blagoslove in darila.

To specifično število daje moč manifestacije in realizacije. Če se že dlje časa odločate za spremembe, je sedaj čas, da stopite v akcijo in ukrepate.

Število 111 je znak, da je vse pripravljeno za vas. Je znak, da so vas opazili in so tu za vas, zato razmislite, kaj ste zares želeli.

Angelsko število 111 in njegov pomen v ljubezenskem življenju

Ko ste v ljubezenski stiski in se pojavi število 111, vas delovanje angelov aktivira in pokaže  pravo smer. Opazujte, katera misel ali ideja vas spremlja. Sedaj veste, da imate dovolj moči za izpeljavo in da je čas. Kar si prej niste upali izreči ali izpeljati, dobiva sedaj prostor v vašem življenju.

Angeli preko števila 111 subtilno delujejo na vas, da se aktivirate v pravi vibraciji. Če ste se znašli na ljubezenskem razpotju, vam angeli sporočajo, da imate dovolj moči za jasno in pravilno odločitev. Če želite obdržati ljubezen, je sedaj skrajni čas, da stopite v akcijo.

Angelsko številka 111 je zanesljiv znak, da se ne prepuščate malodušju, ampak prisluhnite glasbi, pojdite med prijatelje, meditirajte ali pojdite v naravo. Takoj. (KLIKNITE IN PRISLUHNITE ANGELSKI GLASBI: TUKAJ)

Uporabite angelske karte, kjer vam vsakodnevno predajajo sporočila ljubezni, navdiha in poguma. Angeli podprejo vaša čista čustva in razum.

Ko se to pojavi v vašem življenju, vam angeli pošiljajo znamenje, da postavite najprej sebe na prvo mesto. Vaša partnerska in ljubezenska zveza bo uspešna, če boste najprej poskrbeli zase.

Angelsko število 111 in njegov pomen za kariero

Angelsko število 111 podpre vašo kariero. Ko vidite to angelsko število, se zgodi potreben dvig vibracije za dobre odločitve in usmeritve.

V vaše misli vsipajo ideje in vam pomagajo sprostiti čustva. Tako pridete do jasnih odločitev in vas vsa podpora doseže ob pravem času na pravem mestu. Zagotavljajo vam, da imate pri svojem poslanstvu vso podporo in blagoslov.

Pomagajo vam, da ostanete zbrani v sebi, saj se vam lahko vse, o čemer razmišljate, uresniči. Poravnajte držo in opazite, kako vam levo in desno dajejo oporo, da ostanete v svojem kanalu sprejemanja.

Pomen števila 111 v numerologiji

Numerologija pripisuje število 1 horoskopskemu znamenju Leva ter planetu Sonce. Predstavi ga kot simbol ustvarjanja, ki odpira začetne energije.

V numerologiji je število 1 simbol vodenja in delovanja, ki vam daje začetni zagon in moč.

Pomen tega števila simbolizira moško moč, ki je usmerjena v akcijo. Pokaže se vedno, ko ste na začetku novih situacij ali ko je čas, da začnete nekaj na novo.

Sorodna angelska števila

Angelsko število 111 se povezuje z dvojkami (število 222) kadar je čas, da situacijo in vse vpletene prežame ljubezen. Sodelovanje zaporedij enic in dvojk vaši akciji in delovanju doda kvaliteto ljubezni. Z njeno pomočjo se bodo stvari in situacije hitreje razpletle in realizirale.

Vsako zaporedje enakih števil ima svojo energijo za vas. Kadar se vam pojavljajo vaša individualna zaporedja števil, kontaktirajte naše terapevtke in svetovalke na številki 090 77 85 in 090 54 64 ali zakupite minute. Skupaj boste preverili, kakšno angelsko sporočilo in podpora stoji za njim.

angelska sporočila

Kaj vam torej sporoča angelsko število 111?

Dvignite svoje vibracije takoj. Ko opazite, da se vam to število večkrat pokaže, bodite pozorni na svoje misli in si zapišite njihovo bistvo. Obrnite vsako misel v pozitivno smer in razmišljajte o stvareh in ciljih, ki si jih želite. Vaše misli hitro realizirajo, zato se usmerite v ustvarjanje z ljubeznijo do sebe.

Kako sodelovati z Angeli?

1. Poravnajte telesno držo in vdihnite na levi strani ter izdihnite po desni strani navzdol. Ob vas stojijo in vas ščitijo, negujejo in vabijo v akcijo.

2. Uporabite sprej Dotik Svetlobe, ki vam pomaga sprostiti slabe energije in težo bremen ter vas dodatno poveže z vašimi Angeli in Vodniki.

3. Za boljše sprejemanje in prizemljitev Angelske podpore uporabite kristal za aktiviranje delovanja korenske čakre rdeči jaspis – spodbuja toleranco in razumevanje, krepi imunski sistem, vitalnost ali hematit – spodbuja pogum, odločnost, moč volje, pomirja vnetja, ugodno deluje na krvni obtok. Kristal lahko kupite pri nas v Trgovini Angelca (KLIKNITE TUKAJ), kjer vam ga brezpačno sprogramiramo.

Ko želite pomagati tudi prijateljem ali bližnjim v stiski, delite z njimi ta članek.

Če potrebujete pomoč in podporo, pokličite naše svetovalke in vedeževalke, da vam aktivirajo terapijo v podporo sprejemanju Angelske podpore, ali pa pokličite mene osebno, da vam predam Angelsko sporočilo.

Vse dobro, Nataša

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds