6 zlatih nasvetov, kako izboljšati odnos s partnerjem

Kakšen je vaš odnos s partnerjem, je v veliki meri odvisen od tega, kakšen imate odnos do samega sebe. Zato se pri iskanju odgovora na vprašanje, kako izboljšati odnos s partnerjem, najprej za par trenutkov ustavite pri sebi. In razmislite ter začutite, kakšen odnos imate do samega sebe.

Mnogokrat zaman iščete tako rešitve kot vzroke za težave v svojem partnerju. Kaj vse bi moral partner početi drugače, kje vse bi se moral partner spremeniti, da bi vajin odnos bolje funkcioniral,… Le redko kdaj pa se vprašate, ali ste zadovoljni sami s sabo.

Tako čisto na splošno, ne le v odnosu do partnerja. Ste vi sami sebi dobra družba, ste sami sebi dober »partner«? Če zelo poenostavimo – ali sami s sabo ravnate tako lepo, kot si želite, da bi z vami ravnal vaš partner?

Kako se ujameta s partnerjem in kako izboljšati odnos s partnerjem lahko izveste tudi s pomočjo jasnovidnosti in dušnih uvidov. Vedno pa je potrebno začeti na začetku – z odnosom do samega sebe.

Končna manifestacija odličnega in delujočega odnosa s partnerjem je seveda poroka, a organizatorji porok svarijo, da je danes vse preveč porok, kjer odnos s partnerjem že pred samo poroko, ni povsem sinhroniziran in harmoničen.

Če vaš odnos s partnerjem že odlično deluje, je morda čas, da se le ta manifestira s sanjsko poroko, v nasprotnem priporočamo, da berete naprej.

Kako izboljšati odnos s partnerjem

Prvi korak za izboljšanje partnerskega odnosa

Ste kdaj pomislili na to, kakšen odnos imate vi sami do sebe? Koliko se imate radi? Kako ravnate sami s sabo? Kaj si mislite o samemu sebi? (1)

Pa ne odgovorite na ta vprašanja prehitro, površno. Kajti mnogokrat se pod površino običajnega uma skrivajo resnična čustva, občutenja in prepričanja. Slednja so sicer resnična le toliko, kot vi sami verjamete, da držijo. In žal (ali pa na srečo) temu, kar verjamete, v veliki meri kroji vaše življenje.

Zato si vzemite čas, da se poglobite vase in začutite, kaj v resnici čutite, mislite in verjamete o sebi.

Torej, ali globoko v sebi verjamete, da si zaslužite, da ste vredni idealnega partnerja? Ali globoko v sebi veste in verjamete, da ste lepi, da si zaslužite vse najboljše v življenju – vse od iskrenih odnosov do materialnega blagostanja? Hm….

Da vam pomagamo pri dogovoru – čisto zares ste vredni in si zaslužite le najboljše. In vaša Duša vam nudi vso podporo, da zaživite življenje točno tako, kot si ga globoko v sebi iskreno želite. Začne pa se s tem, da imate radi samega sebe. Da sprejmete sebe točno takšnega, kot ste; z vsem, kar ste. In da lepo, z ljubeznijo ravnate sami s sabo. (2)

In ker se okolica ravna po tem, kar je znotraj vas, se bodo z izboljšanjem odnosa s samim samo izboljšali tudi odnosi z ljudmi okoli vas. To je tudi prvi in zelo pomemben korak pri vprašanju, kako izboljšati odnos s partnerjem.

In ne pozabite, da vas tudi najbolj idealen partner ne more imeti rad bolj, kot imate radi sami sebe. Zato je ljubezen do sebe osnova, če želite izboljšati odnos s partnerjem. Obesek SELF-LOVE / ljubezen do sebe, vam bo v odlično pomoč za lažje čutenje vaših najlepših energij. ⬇️

6 nasvetov, kako izboljšati odnos s partnerjem

1. Poglejte na obstoječe razmerje takšno kot je.

In razmislite, začutite, kaj je tisto, kar vam je v partnerskem odnosu največ vredno. Kaj je tisto, za kar se vam je vredno potruditi in ohraniti, izboljšati partnerski odnos?

Že s tem, ko to ugotovite, ali se ponovno spomnite tega, se bo v vajinem odnosu začela dogajati sprememba. Kajti to, na kar ste osredotočeni, čemur dajete pozornost, se krepi, raste.

Morda pa boste hkrati s tem ugotovili, da ste razmerju zaradi najrazličnejših strahov. Ali pa zato, ker ste navajeni tako živeti in niti ne pomislite več, da bi lahko bilo drugače.

V tem primeru je dobro, da ugotovite, kaj je tista lekcija, zaradi katere ste se znašli v razmerju, jo podelate in greste svobodni naprej. Ko boste ozavestili lekcijo, lahko da se bo odnos spremenil in izboljšal (ker boste vi znotraj sebe osvobodili in pocelili del sebe).

Ali pa boste brez velike drame (in z obilo podpore energij vaše Duše!) zapustili obstoječe razmerje in pomirjeni sami s sabo, z ljubeznijo stopili na novo pot.

2. Sproti in jasno se izražajte.

Partnerju povejte, česa si želite, kaj vam je všeč, v čem uživate. Pri tem je seveda pomembno, da veste, kaj, česa si želite, kaj vas veseli, radosti. Tako, čisto zares in ne zaradi tega, ker »mislite« da si nekaj želite zato, ker to počnejo ali imajo vsi okoli vas.

Prav tako partnerju povejte, ko vas s čim prizadene, ko vas kaj zaboli. Pri tem ne govorite, kaj partner dela oz. kaj bi moral narediti, reči drugače. Temveč povejte, kako se vi ob njegovem oz. njenem ravnanju, govorjenju počutite.

Na ta način boste krepili tudi jasno čutenje samega sebe. In hkrati z izražanjem sebe, svojih občutij ne boste »obtoževali« partnerja, kaj vse dela narobe. Komunikacija je pri vprašanju kako izboljšati odnos s partnerjem izredno pomembna.

Za pomoč pri jasnem izražanju si lahko pomagate tudi z odlično naravno energijsko kremo, ki vam pomaga pri delovanju grlene čakre.

Z aromaterapevtsko naravno dišavo Calliope pa boste spremenili vibracijo celotnega prostora, kjer ga boste uporabili. Tako boste vsem prisotnim olajšali izražanje..

3. Preteklost pustite za sabo in začnite od tega trenutka naprej.

Včasih je v partnerskem odnosu kaj, kar vas mori, boli in to že leta in leta nosite s sabo in ne morete spustiti preteklosti (3). In vse, kar se v partnerskem odnosu zgodi, zavestno ali nezavedno gledate skozi »očala« te pretekle izkušnje.

Takrat je dobro, da se poglobite vase, ugotovite, kaj je jedro vaše bolečine. Kaj je tisto, kar vas je zares prizadelo, ranilo. In če lahko, se »poslovite« od preteklih izkušenj in bolečine. Pri tem se lahko za pomoč obrnete tudi na Merkaba svetovalke, saj vam bomo pomagali osvoboditi stara bremena iz pozdraviti vaše ranjeno srce.

Če pa iskreno čutite, da kljub temu, da ste ozavestili jedro bolečine, ne bo šlo drugače, kot da to poveste partnerju, pa to naredite na način, da mu poveste svoje občutke, čustva, bolečino in ne sodite njegovih ravnanj, besed.

Pri tem bodite popolnoma iskreni, četudi se boste čutili izjemno ranljive. Na ta način boste sebi in vajinemu razmerju dali priložnost, da začnete znova. Iz čistih, neobremenjenih energij.

4. Najdite aktivnosti, ki jih lahko v prostem času počneta skupaj.

Pojdite plesati, na izlet, na piknik ali le na sprehod, skupaj rešujta križanke,… karkoli, kar vaju veseli. Če vam primanjkuje prostega časa, si urnik načrtujte tako, da vsaj parkrat na teden del dneva preživita skupaj.

Načrtujte tudi prosti čas za vajine skupne aktivnosti.

Morda bo v začetku potrebno malce truda, da sčasoma to postane navada. Navada, v kateri uživata in vaju bo povezala ter izboljšala vajin odnos. (4) Pri tem je dobro, da imate tako vi sami kot partner tudi prostočasne aktivnosti, ki počnete vsak zase.

5. Čim večkrat po-glejte partnerja v oči – tudi z namenom, da v očeh vidite odsev njegove oziroma njene Duše.

S tem se bodo v partnerju krepile njegove oziroma njene najlepše kvalitete, hkrati pa se bo v vas krepila povezava z vašo Dušo.

Se spomnite, kako so se vašemu partnerju/partnerki iskrile oči, ko sta se spoznala, zaljubila? Še vidite kdaj odsev teh iskric v njegovih/njenih očeh? In ali vi sami še najdete te iskrice v svojih očeh?

6. Ravnajte s sabo tako, kot želite, da bi z vami ravnal partner!

Namenite sami sebi vsaj toliko časa, pozornosti, nežnosti,… kot želite, da vam jo nameni partner.

Napake v zvezi, ki se jim je dobro izogniti

Kako izboljšati odnos s partnerjem z izogibanjem napakam, ki lahko imajo zelo negativne posledice v odnosu? Pa poglejmo….

1. Ne čakajte, da se bodo stvari uredile same od sebe.

Ker se ne bodo, če se ne boste zavestno ukvarjali tako sami s sabo kot s partnerskim odnosom.

2. Ne dajajte odgovornosti za svojo srečo v partnerjeve roke.

Kajti vaš partner ni in ne more biti princ na belem konju, ki bo rešil vse vaše težave in vas osrečil.

3. Ne počnite stvari izključno zato, da bi ustregli partnerju, če imate pri tem občutek, da se »žrtvujete«.

Tudi če bi za partnerja naredili vse in še več, si s tem ne morete kupiti njegove ljubezni.

4. Ne pričakujte, da bo vaš partner bral vse vaše misli in želje ter vam jih izpolnil še preden jih izrečete.

Pomembno je, da se jasno in sproti izrazite.

Ključ do sreče v ljubezni je v dobrem odnosu do samega sebe

Kajti ko imate resnično radi sami sebe, dobesedno sijete Svetlobo. In slej ko prej se na to začne odzivati vse okoli vas, tudi vaš partner. Ali se tudi sam spremeni (v smer, da deluje skladno s svojo Dušo) in s tem pripomore k izboljšanju vajinega odnosa, ali pa odidete vsak svojo smer.

Pri tem je dobro to, da boste tudi v tem primeru, da odidete vsak svojo pot, vi iskreno zadovoljni in srečni.

Kajti delovali boste usklajeno z vašo Dušo, z ljubeznijo do sebe. In slej ko prej – če boste tako želeli, vam bo življenje na pot pripeljalo partnerja, ki bo usklajen z vami in vašo ljubeznijo do samega sebe.

Upam, da ste dobili želene odgovore na vprašanje kako izboljšati odnos s partnerjem. Seveda pa nas lahko vedno pokličete na številko 090 77 85, 090 54 64 ali zakupite cenejše minute.

Želimo vam čim več ljubezni! Najprej do samega sebe.

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds