Trije praktični nasveti, kako osvojiti moškega

Odnosi najbolje kažejo naše notranje stanje. V življenje pritegnemo partnerja, ki je naše ogledalo. Zato se, če potencialnih snubcev ni nikjer oziroma če vas vaše simpatije ne opazijo, ozrite najprej vase. Ste oseba, v katero bi se zaljubili? Se imate zares radi? Ste radi v družbi sami s seboj, ste zadovoljni in mirni?

Če ste na ta vprašanja odgovorili pritrdilno, je velika možnost, da se vaš status spremeni. To namreč pomeni, da ste odprti in se zavedate sebe, svojih čustev in tega, kar si želite. Poglejmo si, kako osvojiti moškega, ki si ga želite?

praktični nasveti kako osvojiti moškega

Odklenite ključ do njegovega srca – trije nasveti, kako osvojiti moškega

1. Ozaveščanje vaših strahov in blokad

Se zavedate, kje je vaša težava, kaj vas blokira v odnosih? Če tega ne veste, začnite opazovati sebe – kako reagirate, kaj govorite, kako razmišljate,… Eno je, ko ste sami ali s prijateljicami, drugo pa, ko ste z osebo, ki vam je všeč.

Vas takrat, ko se želite pokazati moškemu takšni, kot ste v resnici, zbudijo vaši strahovi? Se zbudi del vas, ki ga ne prepoznate in se potem sprašujete, kaj se je zgodilo? To so podzavestni strahovi in vzorci, ki delujejo v vašo obrambo. To je dobro pogledati skozi dušne uvide. Tam se namreč jasno vidi, ali je težava v okolici, v vaših čustvih ali v načinu razmišljanja. Ugotovite tudi, kako to spremeniti, kaj je zadaj.

Morda ste prevzeli mamin način čustvovanja ali njeno prepričanje o tem, kakšen bi odnos moral biti in ko ste v takšnem odnosu, seveda ni to, česar si zares želite. Ko ugotovite, kje je težava, začnite delati na tem. Lahko z ozaveščanjem, z opuščanjem starega. Če sami ne zmorete, nas pokličite na terapijo, da vam pomagamo ozavestiti težavo. S tem boste dobili tudi odgovor na vprašanje, kako osvojiti moškega.

2. Prepoznavanje vaših srčnih želja

Kaj je tisto, česar si želite? Kaj si želi ženska v vas? Dovolite, da se ženski, mehki del v vas pokaže in da ste v jin energiji. Ali je pri vas ves čas akcija in želite moškega nadvladati? Kvaliteta Venere je tista, ki jo potrebujete. Ima moški prostor v vašem življenju? Če spoznate moškega in želite, da se priseli k vam, imate prostor zanj?

Naredite ga že sedaj – tako pokažete namen, pripravljenost in se odprete za novo poglavje v življenju (1).

3. Ureditev vašega doma

Energije v prostoru so pomembne. V vašem domu je področje za partnerstvo na jugozahodu. Kaj imate v tem prostoru? Pomembno je, da so tam stvari v parih. Lahko je to slika srečnega, zadovoljnega para. Če ste že v partnerstvu, je tam mesto za sliko vaju, ki vaju spominja na lep dogodek, ko sta skupaj uživala. Lahko je stenska nalepka dveh ptičkov, dve roži, ki lepo cvetita, dve sveči,… Kot dekoracija sta lahko tudi 2 blazini – ne 3 in ne 1! Tja položite karkoli vam ponazarja podporo partnerstvu.

Kako ponovno osvojiti partnerja in izboljšati vajin odnos?

1. Bodite zadovoljne s sabo

Bodite zadovoljne s seboj, ne primerjajte se z drugimi. Iskrene, do sebe in njega. Vaš partner se je v preteklosti že zaljubil v vas – kaj ga je takrat pritegnilo? Ponovno poiščite tiste kvalitete, ki ste jih v vsakodnevnem stresu nekje pozabili. Velika možnost je, da to vaš partner prej opazi v vas, kot to opazite sami, zato mu dovolite, da vas spomni na to.

Ste pozabili, kaj vam zbudi zadovoljstvo oziroma ga niste negovali? Veliko žensk postavi sebe na drugo, tretje, četrto mesto, ko postanejo mame ali ko so v vsakodnevni rutini. To pomeni, da niso v stiku s seboj. Pozabijo nase in se ne čutijo več.

S tem je zelo povezana spolna čakra, ki pa jo lahko ponovno aktivirate s kremo za to čakro in seksualnim aromaterepvtskim roll-onom.

2. Prisluhnite partnerju

Kako osvojiti moškega? Prisluhnite mu, komunicirajte obojestransko. Če v odnosu vedno vi vse veste in imate najbolj prav (kar je lahko tudi res), ne pozabite, da sta v partnerstvu dva, ki sta enakovredna in skupaj odločata. Če cenite njegov vložek v partnerstvo in opazite, kaj naredi za vaš dom, za vas, se bo vaš moški počutil cenjenega, sprejetega in del vajinega odnosa. Zato se pogovarjajta o vseh večjih temah, o čustvih, načrtih, željah,… Tako da oba izrazita svoje in poslušata drugo stran.

3. Upoštevajte želje drug drugega

Upoštevajte njegove želje, vendar ne na svoj račun, oba sta enako pomembna (2). V odnosu morata oba imeti občutek, da je varno povedati, česa si želita, hkrati pa tudi varno, da se z željo partnerja ne strinjate in da to ne pomeni konec vajinega odnosa. To pa pomeni, da dopustite, da ima vsak partner svoj hobi, svoje interese, ki jih lahko izvaja brez slabe vesti. Je pa vseeno dobro, da imata tudi skupne interese, ki so vama v veselje in jih počneta skupaj.

4. Partnerstvo naj bo na prvem mestu

Če že imata otroke, ne pozabita, da sta vidva na prvem mestu in nekaj časa preživita skupaj, brez njih. Ko bosta vidva zadovoljna in srečna kot par, bodo tudi otroci taki in med njimi ne bo trenj in tekmovanja za vajino pozornost. Več kot imata vidva nezadovoljstva in nerazčiščenih situacij, bolj so otroci v reakcijah in »naporni«.

Partnerstvo se gradi na dolgi rok, v njem sta samo vidva s partnerjem. Prevelikega vpliva okolice in staršev ne smeta dovoliti, sta odrasli osebi, odgovorna najprej vsak zase. Če temu ni tako, skupaj poiščita rešitev.

Kako osvojiti moškega je kompleksno vprašanje. Bodite iskrene in ljubeče do sebe, ljubezen je namreč najmočnejša vibracija, ki bo v vaše življenje pritegnila odličnega partnerja.

Srečno!

 

Shopping Cart

Do jesenskega enakonočja 23. 9. je priložnost, da razvozlate zanke v svojih odnosih.

V tem smo strokovnjaki, zato pokličite za terapijo sedaj, saj je lahko že jutri vse drugače.