Kako si pomagati pri depresiji – 5 priporočil za NUJNO samopomoč

Kako si pomagati pri depresiji je pogosto vprašanje, ki nam ga zastavljate. Iz energijskega vidika je to tako enostavno, da zato redkokdaj upoštevate naše nasvete. Potem pa se leta in leta trudite, da pridete iz depresije, da se odvadite zdravil, ki ste jih dobili proti depresiji in da končno stopite nazaj na svojo pot življenja, ki ste jo nekje sedem let nazaj zapustili in predali svoje energije v vodenje drugim.

Zato je dobro ali celo nujno, da razumete iz energijskega vidika, kako nastane depresija, ker potem se vam bodo naši nasveti zdeli logični in boste doumeli, kako se izvleči iz depresije.

Kako si pomagati pri depresiji nasveti

Kaj je depresija?

Depresija (1) je posledica tega, da se vam najvišja osebna čakra – kronska čakra zapira in ne diha prav globoko, ne sprejema Svetlobe vaše Duše. To se zgodi kot posledica pritiskov okolja in zaradi preveč sklenjenih kompromisov in premalo kreativnosti iz srca.

Kaj pomenijo pritiski okolja?

Naj pojasnim izraz: “pritiski okolja”, ki gredo z roko v roki s kompromisi, ki jih vi sprejemate, da bi imeli mir pred okoljem. “Pritiski okolja” vključujejo:

Dogajanje v službi

ki ga vi molče sprejemate in se trudite ne izstopati, ne komunicirati (2) in se nekako vdate, da bodo drugi naredili spremembe oziroma verjamete, da je za vas najboljše, če ste tiho in potrpite.

Tukaj že ugotovite pri sebi, da vi niste kolerik in da se ne boste razburjali za prazen nič oziroma za nekaj, kar vam ne pomeni dovolj. To kaže na to, da niste v pravi službi in da se tudi ne boste odločili za to, da bi si poiskali novo službo, kjer boste bolj srečni in se boste pripravljeni celo izpostaviti v komuniciranju, ker vam bo za nekaj mar.

Iz tega naslova lahko potrdim, da se pritiski ne bodo nehali, kajti tisti, ki so v pravih službah, jim je mar in so se zato pripravljeni pogovoriti, se izpostaviti in stopiti iz cone udobja, kar pomeni, da jih takšen pasiven odnos do dela in sodelovanja vse bolj jezi. Tako se pritiski lahko samo še povečujejo, ne zmanjšujejo, ne glede na terapije in metode, ki jih vpeljujete v svoje življenje.

Zato je razrešitev te situacije pomembna za osvobodite pritiskov, ki vam povzročajo posledice v obliki depresije in posledično ukvarjanje z vprašanjem, kako si pomagati pri depresiji.

Dogajanje v ožji ali širši družini

Dogajanje v družini običajno močno vpliva na to, da se ne želite nikomur zameriti ali koga prizadeti. Posledično prizadenete sebe in to na najbolj krut način, saj se tako dolgo zanikate in umikate, da se potem umaknete podpori svoje Duše in tako nastopi depresija.

V odnosih ni pomembnih in manj pomembnih ljudi. Razlika je samo v tem, da eni bolj nadzorno pokažejo svoje želje in jih potem živijo. S tem postajajo vse bolj energijsko močni – povezani s sabo. Drugi pa, ki ste nagnjeni k depresiji, pa se odmikate. Najprej se to morda zgodi iz vljudnosti, potem iz stiske in na koncu zaradi tega, ker se ne zmorete več postaviti zase, saj ne veste več, kaj bi si želeli.

Sosedje, navidezni prijatelji in znanci

lahko prav tako nehote ali hote izvajajo pritiske na vas. Še posebej, če ste se že našli v zgornjih dveh alinejah, se potem v vaših energijah stopnjuje vzorec, ki pritegne v vaše življenje ljudi, ki izvajajo pritisk na vas …

Vsi kompromisi, ki jih sklenete v omenjenih družbah in okoljih gredo v celoti na ceno vaše energije. Začne vam odtekati, podpora Svetlobe vaše Duše se odmakne, ker vi ne ustvarite stika z njo, ker ste navajeni na pasivni način življenja.

Duša pa ima čas, veliko časa, celo življenje lahko mine, pa bo Dušna Svetloba še vedno mirno čakala, da se vi prebudite in nazaj poiščete stik z njo.

Kako si pomagati pri depresiji?

Če se zavedate, da ste v depresiji ali na poti do nje, pa ne bi želeli po klasični in dolgotrajni poti reševati to zadevo, potrebujete nekaj poguma in vztrajnosti.

Preberite naša priporočila, kako si pomagati pri depresiji. Ni jih veliko, a so nujni, zato jih imenujem kar NUJNA SAMOPOMOČ ob depresiji.

NUJNO JE, da jih dosledno upoštevate, če želite v treh tednih priti do nove, sveže energije, ki vas bo podprla, da boste lahko našli prave rešitve za razrešitev svojega stanja, ki vas je pripeljalo do depresije (3).

Kako vam pomagamo mi? Glede na vaše stanje in težave izberemo najbolj primerno energijsko terapijo, s katero vaše energije očistimo, okrepimo ter jih osvobodimo pritiska. Tako bo vaše telo laže začelo proces samozdravljenja. Ravno tako boste deležni energijske podpore, ki vam bo pomagala še naslednjih 7 dni. Pokličite nas, dosegljivi smo vsak dan.

Pet priporočil za NUJNO SAMOPOMOČ ob depresiji

1. redno 2 x dnevno knajpanje / tuširanje z izmenično hladno in toplo vodo

.In ne, ni dovolj, da si s hladno vodo poškropite stopala ali noge pod kolenom.

Potrebno je, da si med tuširanjem s toplo vodo vsaj 3x spustite nekaj sekundno hladno vodo po hrbtenici in še 3x po predelu popka. Na ta način se vam bo pospešil pretok krvi po telesu, možgani bodo dobili več energije in lažje bodo opravljali svojo funkcijo.)

2. redno dnevno pitje tekočine – do 12h spijte vsaj 1.5 l

(Ne, kava ne spada v kategorijo koristne tekočine za telo, ravno obratno, za 1 kavo morate dodatno spiti še 0.2 dcl vode (4), da se izniči slab vpliv kave na telo.)

3. vsaj pol urni dnevni sprehodi po naravi – hitra hoja je dovolj

.(Ne, ne velja, če se vozite z avtom in imate odprto okno ob tem in globlje dihate. In tudi ne velja, če se ves čas hoje v naravi pogovarjate preko mobilnega telefona ali ves čas med hojo brskate po njem.

Čas v naravi je smiseln in deluje samo, če pustite telefon doma in se aktivno zaveste svojega telesa in narave, kako sodelujeta v vaše dobro.)

4. rdeče nogavice, rdeči čevlji in rdeče hlače (tudi spodnjice)

(Ne, ne velja, če imate rdeče pobarvane lase in če nosite rdečo majico ali jakno. Pri depresiji se zaradi pritiskov zmanjša tudi korenska čakra, ki aktivira voljo do življenja, privablja blagostanje v življenje in vam daje moč, da naredite kaj v svojem življenju.

Z rdečo barvo na spodnjem delu telesa pripomorete k pasivnemu hranjenju korenske čakre, ki preko rdeče barve oblačil ali obuval vsrkava vase potrebno energijo.) Odlična za aktivacijo korenske čakre je tudi 100% naravna krema abudantia. ⬇️

5. jejte naravno – živo hrano s čim večjo raznolikostjo in s poudarkom na zelenih, rdečih, rumenih in oranžnih živilih – sadju in zelenjavi

(Ne, ne velja, če vse to po malo razdelite po pici.)

Ni tako hudo, kajne? Kako si pomagati pri depresiji? Upoštevajte teh 5 priporočil za NUJNO SAMOPOMOČ.

Lahko katerega od priporočil izpustite?

Priporočila in depresija

Če katero priporočilo izpustite, NAJ TO NE BODO OD 1-3. No, TUDI 4-5 NE.

Konec koncev pa se vprašajte: “Kakšna je vaša alternativa tej alternativi?” In takoj vam bo jasno, da rdeče hlače še zdaleč niso tako hude in da po nekaj knajpanjih vodne kapljice ne bolijo več vaše kože.

(Ja, razumemo vas, kaj se vam dogaja, a rešitev je v zgoraj naštetih 5 točkah, če jih upoštevate, nam boste v treh tednih že hvaležni).

Kako naprej, ko se vam začne vračati volja do življenja?

Ko se začnejo moči vračati in prihajate do nove energije, do nove volje do življenja, pa vam priporočamo sledeče:

  • poiščite si službo ali delo, kjer vam bo mar, kjer boste strastno opravljali svoje delo. Posledično se in boste imeli potem veselje o tem pogovarjati ter komunicirati tudi o manj prijetnih stvareh v želji, da se stvari izboljšajo. Preprosto zato, ker vam bo mar.
  • odnose ne jemljite za samoumevne ali dokončne, saj se vse lahko spremeni. V vseh odnosih vedite, da je zelo pomembno, da se pravočasno izrazite in da poveste, kaj si želite in česa ne želite več doživljati.
  • sosedje, znanci in navidezni prijatelji se bodo ob uspešno rešenih zgornjih dveh točkah sami odmaknili ali spremenili.

Naj vas spremljata pogum in vztrajnost.

Srečno!

Shopping Cart

Do jesenskega enakonočja 23. 9. je priložnost, da razvozlate zanke v svojih odnosih.

V tem smo strokovnjaki, zato pokličite za terapijo sedaj, saj je lahko že jutri vse drugače.