Kako odpraviti čustvene blokade v treh mesecih?

Čustvene blokade vam lahko držijo življenje v začaranem krogu. Zato je koristno, da jih prepoznate in jih opustite.

Lahko se že v naslednjih treh tednih do treh mesecih osvobodite sebe in svojo družino preteklih vzorcev čustvovanja.

Kako lahko to naredite v tako kratkem času? Preberite zapis do konca, da boste sprejeli pomembne informacije, ki vas bodo vodile skozi odpravo čustvenih blokad.

kako odstraniti čustvene blokade

Ključi za odpravo čustvenih blokad so v vaših rokah

Čustvene težave odraslih v družini vodijo v čustvene težave pri otrocih, zato je pomembno, da se odrasli zavedate, da imate vi ključe v rokah in da je koristno pogledati na čustvene in vedenjske težave iz več  zornih kotov:

  • iz perspektive energij v telesu,
  • iz energij v domu in
  • energij v družini.

Za odpravo čustvenih blokad je pomembno poznavanje in razumevanje vplivov, kjer so skriti vzroki za te čustvene blokade. Samo tako so rešitve lahko trajne in družinsko življenje postane harmonično in ubrano. (1)

Karmična diagnostika nosi vse odgovore na vprašanje: “Zakaj se mi to dogaja?”

Z razlogom, ki ga pozna vaša Duša, vaša izvorna Svetlobna energija, ste si izbrali to družino, te starše in otroci so si z razlogom izbrali vas. Zato je nesmiselno iskati krivce ali rešitve izven drugih energij, kot najvišjih Dušnih energij, ki so vas povezale v izvorno Dušno Družino za zemeljsko življenje. Če vas energijske blokade tako obremenijo, da ni pridete do stika z energijami svoje Duše ali Družinske Duše, potem smo tu za vas.

Kako lahko odpravite čustvene blokade v treh tednih do treh mesecih?

Z odpravo čustvenih blokad boste osrečili tudi druge družinske člane, ki bodo zaradi vaših spoznanj bolj svobodno sprejemali podporo Svetlobe in Ljubezni, ki vam je vsem dana. Tri tedne do tri mesece se z zbranostjo in vso pozornostjo iz glave in srca ter vašega celotnega bitja posvetite tematikam opisanim spodaj.

Upoštevajte hierarhijo energijskih vplivov, zato se držite korakov, ki so zapisani spodaj. Saj energijski vplivi sistematično držijo vaše energijsko polje v omejenem energijskem sistemu znotraj katerega je potrebno najti rešitve.

Tako se potem omenjeni energijski sistem spremeni in vaše energijsko polje sprosti, posledično pa se spremenijo tudi energijska polja vaših bližnjih.

1. JIN / JANG VPLIV IZ VAŠE DRUŽINSKE DUŠE

Najprej je potrebno odpraviti čustvene blokade, katerih izvor se skriva v energijskem zapisu Družinske Duše. Najmočnejši vpliv na vse družinske člane in na energije doma ima Družinska Duša, znotraj katere so vse rešitve za čustvene in vedenjske težave vaših otrok, pa tudi za vsa vaša energijska bremena, ki potrebujejo spoznanje, zakaj si je vaša Duša izbrala prav to družino in to okolje za svojo rast.

Da ugotovite glavne razloge, pridobite glavna spoznanja in energijsko podporo Svetlobe iz Družinske Duše, si je potrebno odgovoriti na naslednja dva vprašanja:

  • Zakaj si je moja Duša izbrala prav to mamo, to staro mamo, to prababico, to praprababico … ?
  • Zakaj si je moja Duša izbrala prav tega očeta, njegovega očeta, pradedka, prapradedka … ?

Za odgovore si morate vzeti čas, dokler ne pridejo spoznanja. Vsak dan si vzemite 15 do 30 min časa, zaprite oči, poravnajte držo, da so ramena dovolj nazaj in je trebuh sproščen ter začutite nad glavo Svetlobo vaše Duše, ki se bo pri prvem vprašanju povezala s Svetlobo Duše vaše mame, njene mame …, da boste iz celotne Svetlobe Duš po mamini strani prejeli odgovore in podporo.

Pri drugem vprašanju se bo vaša Svetloba Duše povezala s Svetlobo Duše vašega očeta, njegovega očeta …, da boste iz celotne Svetlobe Duš po očetovi strani prejeli odgovore in podporo.

S tem boste pridobili JIN/ JANG kvalitete iz Svetlobe vaše Družinske Duše in s tem, ko jih boste sprejeli, ponotranjili, boste osvobodili tudi svoje otroke. Če bodo vaše čustvene blokade močnejše kot vaša volja, priporočam uporabo spreja Dotik Svetlobe, ki vas bo povezal s Svetlobo vaše Duše, da se boste lažje sprostili in začutili podporo. Dušne odnose s starši zdravimo tudi na delavnici Zmenek z Dušo.

2. ENERGIJSKI VPLIV PROSTORA

Čustvene blokade odpravite hitreje če sočasno, ko se ukvarjate s prvo točko sprejemanja podpore JIN / JANG iz Svetlobe vaše Družinske Duše, pregledate tudi energije svojega doma, hiše z zemljo ali stanovanja. Za energijsko čiščenje doma in parcele vam priporočam odlične energijski pripomoček LIFE BOX.

Za globlje razumevanje energij v prostoru in za sočasno harmonizacijo vašega osrednjega Svetlobnega stebra pa vam priporočam energijski podstavek Božanski Red, ki vam bo pomagal tudi pri povezovanju s Svetlobo vaše Duše in Duš vaših prednikov.

3. VAŠA OSEBNA SPOZNANJA

Pomembno je, da odpravite tudi čustvene blokade, ki držijo vas osebno in so zapisane v vašem energijskem polju. S sprejemanjem spreminjanja v energijah pod točkama 1. in 2. se bodo dogajale močne spremembe znotraj vas. Lahko, da vas bodo preplavljala čustva preteklosti, od jeze, do žalosti, izgube …

Pomembno je, da veste, da karkoli se dogaja, je potrebno SPOZNANJE, ki ga mora doživeti vaš UM. Zato je koristno, da si v tem času pišete DNEVNIK SPOZNANJ DUŠE, ki ga vmes berite, da ohranjate stik z energijami, iz katerih želite dobiti rešitve in podporo Svetlobe.

Če se izgubite v poplavi vseh informacij iz energij in vam vaša intuicija začne šepati, vam pri tem lahko pomaga naša Žepna Šlogarca, ki nosi sporočila iz Dušnega Svetlobnega sistema in vam preda odgovore ali korake na vsa vprašanja, kako odpraviti energijske blokade glede čustev in odnosov v družini. Z njeno pomočjo boste lažje in bolj temeljito napredovali v odpiranju razmišljanju iz vidika Svetlobe Duše.

Kako boste vedeli, da ste doživeli in sprejeli POMEMBNO SPOZNANJE?

.Ko dobite ključno idejo, misel, ki bo prinesla rešitve, bo po vaših energijah stekla nova, sveža energija, deležni boste pravega energijskega tuša, ki vas bo močno aktiviralo v podporo Življenja in vse se bo spremenilo. Vaše delovanje, vaše odločitve, vaš odnos do drugih. Preko teh spremenjenih energij se bodo ustavile karmične blokade in bremena iz Družinske Duše, ki bi prešla na vaše otroke.

Zato vam priporočam, da se odločite in greste skozi proces, ki je zgoraj opisan in na pravi način odpravite čustvene blokade, saj boste to naredili enkrat ter spremenili svoje življenje v dobro in podprli dobro življenje za vse svoje bližnje. (2)

Če boste v tem času potrebovali našo pomoč, smo tu za vas.

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds