Nasveti za boljši spanec, s katerimi boste premagali utrujenost

Nasveti za boljši spanec, s katerimi boste premagali utrujenost

Nasveti za boljši spanec so iskani, a malokdo vam bo rekel:

“Če ne moreš spati, sedaj pač ni čas za to.”

Sama sem dala velikokrat takšen nasvet, še posebej, ker je iz vidika Duše edini smiseln.

Namreč, kadar ne moremo spati, nas energije pripravljajo na nekaj, kar naša zavest še ne ve in ne doume.

Nočni čas je idealen za globlje razmisleke, tako da če ne morete ponoči spati, je smiselno, da naredite naslednje:

  • vstanete in greste narediti tisto, kar vas ”grize”, da niste naredili,
  • vstanete in greste na sprehod (če je to možno glede na okolje),
  • vstanete in poslušate glasbo brez besedila (klasika ali jazz) in si v poseben zvezek / dnevnik zapisujete vse, kar je v vaših mislih in vam ne da spati. (1)

.

Štirje glavni razlogi, ki vam “ne dajo spati”

Poglejmo si štiri glavne razloge, ki vam “ne dajo spati”:

1. Vaše misli

Budno stanje ponoči je energijsko bolj intenzivno kot čez dan, zato mnogi umetniki in raziskovalci raje delajo ponoči. Takrat se energije človeškega vsakdanjega vrveža umirijo in lahko slišite svoje misli, svoje energije.

In veliko med vami vas prav zaradi tega ne more spati, ker vas takrat napadejo vse vaše skrite misli, ki ste jih skozi dan uspešno odmikali stran, ponoči pa privrejo na plano in vam ne dajo spati.

Nasveti za boljši spanec v tem primeru morajo zajemati pisanje in razmislek. Pisanje vam bo vse neurejene misli spravilo na papir in glava si bo oddahnila.

Pri tem pisanju ponoči ne glejte, da je smiselno, da ima rep in glavo, … ne, ne …. samo pišite in pišite vse, kar pride ven. Tako boste sebi naredili neke vrste psihoterapijo, ki vam bo pokazala, okoli česa se vaše misli vrtijo preveč ali pa premalo.

Podoben efekt ima naša zlata spirala, ki jo položite pod blazino in vam v treh tednih naredi psihoterapijo skozi sanje. Odsanjate stvari, ki so vas mučile v preteklosti in spanje je potem boljše.

Pri tem ne imejte zlate spirale ves čas pod blazino, na kateri spite, ker se potem vaše misli nikakor ne morejo sprostiti oziroma preveč sanjate, da bi si lahko telo spočilo. (2)

2. Vaša Duša

Kadar vam vaša Duša ne pusti zaspati, je resnično pomembno, da ne spite, temveč prisluhnete” Svetlobi, energiji vaše Duše, da vam pripoveduje ali predaja energijsko podporo.

Nasveti za boljši spanec bodo v tem primeru zajemali MEDITACIJO, ki jo je smiselno izvajati čez dan, da boste ponoči lahko spali. Če začnete redno meditirati, potem bo “pogovor” z Dušno energijo reden in ne bo potrebe, da vas Duša ponoči zbuja.

Sama sem dostikrat bila “zbujena” iz strani Svetlobe, ki mi je ponoči lahko predala tiste energije, za katere si čez dan nisem vzela časa. Pri tem je priporočljivo, da imate pri roki feng shui sprej Dotik Svetlobe ali Moje Sonce, da si zagotovite energijsko čist prostor za meditiranje.

Če imate v svojem domu koga, ki pije alkohol ali kadi ali pa je dnevno v večjih trgovskih centrih, potem bolj bolj priporočam Moje Sonce, ki očisti prostore negativnih energijskih bitij (elementarjev).

 

3. Negativne energije v prostoru

Če imate v spalnici shranjene stvari, ki jih bolj redko uporabljate, ali stvari, ki jih želite odstraniti, pa jih še niste, potem je velika verjetnost, da slej ko prej ne boste mogli zaspati zaradi pretiranih energij nižjih frekvenc, ki vam polnijo vaš prostor za spanje. (3)

Zato se telo energijsko ne more odpreti tako, kot se postopoma v spanju odpre. Posledica je ta, da ne morete zaspati.

Nasveti za boljši spanec morajo tukaj zajemati temeljito očiščenje spalnice. Očistite in prebelite tudi stene in strop, da se celotna energija zamenja. Redno uporabljajte energijske feng shui spreje, da se ohranjajo dobre vibracije prostora.

4. Fizične bolečine

Fizične bolečine so običajno produkt zgoraj naštetih težav, tako da preizkusite nasvete za boljši spanec, ki so omenjeni zgoraj v prvih treh točkah.

Poleg tega pa v svoje življenje vnesite redno gibanje, sprehodi, joga ali tibetanske vaje.

To vam bo namreč pomagalo razgibati telo na takšen način, da boste lažje zaspali, saj bo fizično telo sproščeno in pretočno.

 

Naravno zdravilo za nespečnost

Star slovenski pregovor pravi: “Čista vest je potrebna za dobro spanje”,  in to je naravno zdravilo proti nespečnosti. In če gledamo iz energijskega vidika, potem to res spade v rubriko: Nasveti za boljši spanec.Če smo iskreni s sabo in z drugimi, potem veliko zgornjih točk odpade in v sebi in okolici imamo sveže energije.

 

Dodatni nasveti za boljši spanec

Kakšni so torej naši nasveti za boljši spanec poleg zgoraj naštetih energijskih nasvetov?

1. Pitje čaja 2 uri pred spanjem

Poleg rednega pitja tekočine čez dan, je koristno zvečer spiti melisin ali sivkin čaj. Oba spadata med naravno uspavalno sredstvo, saj pomirjata čutila in čustva, zato lažje zaspite.

2. Ne zaužijte hrane vsaj 5 ur pred spanjem

Na ta način bo vaše telo sproščeno in neobremenjeno s prebavnimi procesi.

3. Ne glejte TV in ne poslušajte radia vsaj 7 ur pred spanjem

Poslušajte raje glasbo brez besedila ali bodite preprosto v tišini. Na ta način se vaša čutila ne bodo preobremenila in jih ne boste polovico noči “čistili” v budnem stanju ali preko slabih sanj.

4. Pred spanjem meditirajte ali molite

Kakršnokoli povezovanje z energijami pred spanjem je izjemno dobrodošlo. Najboljši način je, da tik pred spanjem pokličete Angele Zdravljenja in to trenirate vsak večer, dokler jih ne začutite, kako se spustijo v vaše energije nad vašo posteljo kot zlato bela odeja, ki vas ščiti celo noč.

Pa lepe sanje!

P.S. Če potrebujete našo pomoč za boljši spanec pa smo vam seveda na razpolago:

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds