Kaj pomenijo sanje in nasveti, kako se dobro pripraviti na njih

Kaj pomenijo sanje je iz energijskega vidika veliko bolj zanimivo vedeti, kot lahko to dogajanje opišejo znanstveniki skozi njihove naprave zaznavanja delovanja možganov v sanjah.

Spanje mi je zaradi energijskih potovanj, ki jih doživlja moj um ponoči, bolj zanimivo kot vsi filmi v kinematografih. Zato že dolgo let ne hodim več v kino.

Odkar se je prva skupina ljudi naučila Jasnovidnosti na Krapnju (Zmenek z Dušo), pa se dogaja še veliko več v energijskem svetu in nekako nam uspeva zavestno sanjati in v energijah sodelovati tudi ponoči. (1)+.

Kaj pomenijo sanje za vas

Kaj se dogaja skozi sanje in zakaj je dobro, da imate pravilno urejeno spalnico?

V procesu spanja se zgodijo naslednje energijske stvari:

1. Eterično energijski telo se začne odpirati v prostor kot roža, ki zacveti.

Eterično telo, ki je deloma v fizičnem telesu, deloma pa okoli njega, se v procesu spanja odpre, kar pomeni, da nima zaščite in da nanj energijsko vpliva vse, kar je v prostoru. Zato je pomembno, da imate spalni prostor energijsko dobro urejen, saj se sicer lahko skoz spanje energijsko bolj ”zapacate”, kot očistite.

2. Mentalno in astralno telo – vaš umski sistem- odpotujeta v energijske prostore… s frekvenco, ki je v tistem trenutku najbolj prisotna v njem.

To pomeni, da če pred spanjem gledate TV poročila ali razmišljate o lastnih problemih, boste s to vibracijo odšli na “miselno energijsko potovanje” v energije, ki so enake tem vibracijam in se boste zjutraj zbudili precej utrujeni, kot da bi celo noč ponočevali v slabih prostorih (kar zares ste).

3. Duhovno telo – energijsko telo Svetlobe Duše skozi spanje LAHKO daje energijsko zdravljenje fizičnemu in eteričnemu telesu.

SOČASNO LAHKO potuje z mentalnim telesom po energijskih višje frekventnih prostorih, kjer se lahko Sorodne Duše prijateljsko srečajo. Tako lahko v sanjah tudi srečate DUŠO DVOJČICO, kar pomeni, da se začne proces pripravljanja vaših energij na dejansko srečanje v življenju. (2)

Kaj pomenijo sanje – kakšno sporočilno vrednost imajo?

Skozi to nočno potovanje se možgani sproščajo, ker jih mentalno telo ne drži več pod popolno kontrolo. Sanjanje nastaja skozi podobe, ki jih sproščajo možgani in energijske podobe, ki jih mentalno telo sreča med samim potovanjem. Doživljanje sanj pa nastaja skozi sproščanje čustev in intenzivnih vibracij, ki jih sprošča eterično telo in se s tem prečiščuje. (3)

Sanje, ki nastajajo skozi te premike vašega energijskega sistema, imajo naslednje vrednosti:

 • 90% je očiščevalnih sanj,
 • 10% je jasnovidnih sanj.

Kako prepoznate očiščevalne sanje in jasnovidne sanje?

Jasnovidne sanje:

 • pustijo v vas močno prisotnost SPOROČILA in ENERGIJE SVETLOBE, ki so lahko z vami še nekaj dni in noči po takšnem sanjanju,
 • en del vaše zavesti VE, zakaj ste to sanjali in komu so te SANJE zares bile namenjene,
 • samo polovica jasnovidnih sanj je namenjenih vam osebno, drugo polovico odsanjate zato, da ste pripravljeni na spremembe vaših bližnjih in da jim znate / zmorete pomagati pri njihovih spreminjanjih, na katere so vas opozorile energije vaše in njihovih Duš.

Očiščevalne sanje:

 • se jih ne spomnite natančno, ker energije, ki se očiščujejo, odhajajo in nimajo jasne in čiste strukture,
 • vas pustijo bolj utrujene in zamišljene, brez pravega navdiha,
 • vam kažejo, katere vibracije, čustva in misli vas v določenem obdobju preveč naseljujejo,
 • se lahko ponavljajo tako dolgo, dokler iz svojega energijskega sistema ne opustite starih in težjih vibracij, ki zadržujejo vaše življenje na stranskem tiru.

Nasveti, kako lahko zavestno začnete sodelovati s svojo Dušno Svetlobo skozi sanje?

1. Nasveti za eterično telo

Da se eterično telo preda nočnemu energijskemu zdravljenju naredite dvoje:

Začutite, kako se skozi to prošnjo spustijo mehke zlato bele energije in vas kot puh pokrijejo in zaščitijo skozi noč.

2. Nasveti za astralno in mentalno telo

Astralno in mentalno telo lahko s pomočjo usmerjenih svetlobnih misli usmerite v tisti čas in prostor, kjer bi želeli doživeti spoznanje ali razrešitev določenega problema. Pri tem je koristno, da:

 • izvajate redno meditacijo pred spanjem,
 • da tudi sicer prebujate svojo intuicijo komuniciranja s svojo lastno Dušo,
 • da se navadite, da tik pred spanjem predate Svetlobi lastne Duše željo, kaj si želite skozi noč “predelati”, spoznati ali sprejeti.

3. Dnevnik sanj

Koristno si je pisati DNEVNIK SANJ, ki vključuje spoznanja in občutke skozi sanje. To je še posebej koristno, če se sicer ne ukvarjate z energijami vsakdan. Vsakdanje življenje vam namreč odvzame te dragocene ugotovitve in občutki zbledijo.

Če si jih pravočasno zapišete, imate v svojem dnevniku sanj ključ oziroma zemljevid do svojih lastnih dobrih energij. Smiselno je, da dnevnik sanj prebirate tik pred spanjem, da se povežete z energijskem svetu, ki ste ga že obiskali, prepoznali in bi nadaljevali poglabljanje v njega preko sanj. Tako boste na preprost način prišli do odgovora, kaj pomenijo sanje…

Pa lepe sanje!

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds