Feng shui nasveti za boljši partnerski odnos

Partnerstvo je zelo pomembna tema in z upoštevanjem feng shui nasvetov spodaj lahko sami veliko prispevate k boljšemu, harmoničnemu odnosu. Poglejmo si kako feng shui partnerstvo neguje odnose in ohranja stabilnost v domu.

Če potrebujete pomoč pa smo vam seveda kot vedno na razpolago vsak dan na telefonski številki 090 77 85, 090 54 64 ali zakupite minute in izkoristite cenejši klic preko stacionarne številke.

feng shui partnerstvo

Feng shui partnerstvo

V teh časih je izjemno pomembno, da negujemo odnose, ki nam veliko pomenijo in so del našega življenja. S tem ohranjamo stabilnost doma in v službi in se lažje soočamo z vsemi izzivi življenja.

Pri tem se včasih na hitro zgodi zmeda in kaos okoli nas, ki nas razdvoji, skrbi oddaljijo in na koncu ne vemo, kam je izginila ljubeča bližina in kako se lotiti, da jo dobimo nazaj. Takrat je najboljši in najhitrejši način, da preko prostorov in dekoracij doma, pripravimo energije v partnerstvu, da se ponovno prebudijo.

Dobro je, da razumete, da vam kakršnokoli pretirano shranjevanje stvari, ki jih ne potrebujete ali ne občudujete več, nikakor ne koristi, temveč škoduje pri zdravem pretoku energij po celotnem domu in s tem celotnem življenju. Tako energija vseh  predmetov pri vas doma vpliva na vas:  lahko vam zbuja slabe spomine ali pa nosi negativne, škodljive  frekvence, ki rušijo vašo srečo.

Če so blokade na področju JUGOZAHODA v vašem stanovanju, to pomeni, da tam energija ne more prosto teči zaradi nepraktične postavitve pohištva ali zaradi navlake in nekoristih stvari, pa tudi zaradi pretiranih barv in oblik, ki spodbijajo in zmanjšujejo delovanje elementa zemlje, ki je vladar področja na JZ (pa tudi na SZ delu stanovanja, kjer je področje znanja, učenja, napredovanja v tej smeri).

Vse to vpliva na vaše partnerstvo, na občutek osamljenosti in na ljubezen na splošno, torej na splošno harmonijo, zdravljenje srca in na upanje v ljubezni.  Z zastajanjem energije na JUGOZAHODU se resnično blokira partnerstvo in prava ljubezen.

Odnosi v službi

Če si želite urediti odnose v službi in ste lastnik podjetja ali vodja v službi, uredite JZ del podjetja po zakonitostih, ko so v podporo temu področju. V primeru, da hodite v službo, pa lahko uredite JZ del pisarne ali JZ del svoje pisalne mize na način, da imate tam ali 2 enaki roži (ne kaktus) v glinenih loncih ali imate dva okrasna lončka za pisala  in pisarniške potrebčine.

Preizkušeno v praksi

Sama sem bila precej časa sama, tudi z namenom, da se optimalno samostojno razvijem kot človek in potem s to vibracijo pritegnem partnerja v življenje. Ker sem se v tistem obdobju vsega lotevala eksperimentalno glede na zakonitosti feng shuja, sem za aktivacijo partnerskega odnosa uredila JZ del parcele in tja posadila dva rdeča javorja.

Celo steno na JZ delu pa prebarvala sivo roza, kar je dajalo prostoru občutek prizemljenosti, elementa zemlje, saj je sivo roza barva vibrirala kot svetlo kamenje ob reki Savinji, kjer sem živela takrat.

Ko sem po 7 letih samskega stana to naredila, sem v naslednjih 2 mesecih naključno srečala sedanjega partnerja, zato vas vabim, da pregledate svoj JZ del stanovanja in parcele, če jo imate, saj ta predel vpliva prav na vaš partnerski odnos doma.

Kako urediti partnerski odnos z majhnimi spremembami na JZ delu doma

Da se boste pravilno lotili, vam spodaj podajam par izhodišč in nasvetov. Priporočam vam tudi ogled blog zapisa 6 zlatih nasvetov kako izboljšati odnos s partnerjem.

JZ področje v domu = partnerstvo = ZEMLJA
Stanje = mokrota
Letni čas = pozno poletje
Števila, ki pripadajo zemlji so 2, 5 in 8.

Element zemlje je potreben v vsakem domu

Element ZEMLJA je priporočljiv v vseh domovih. Če ga dodajamo na JZ delu po Vzhodno – Zahodni feng shui šoli podpira LJUBEZEN, PARTNERSTVO ♥.

Tudi sicer vam element zemlja pomaga, če vam v življenju primanjkuje trdnosti. Takrat ga je smiselno dodati v različnih oblikah in materialih, najhitrejši vpliv je z glinenimi ali keramičnimi posodami ter kipci in okrasnimi elementi.

Če je v stanovanju, domu dovolj elementa zemlje, to vpliva na marsikatero dobro kvaliteto:

 • lažje se povezujemo z drugimi ljudmi
 • smo bolj osredotočeni na to, kaj se dogaja okoli nas.

Element zemlje je namreč zbiralna, zgoščevalna, navzdol in noter premikajoča se energija, ki kroži vodoravno okoli svoje osi in vpliva na obdobje, ko letni časi prehajajo drug v drugega. Je luna, preden začne pojemati – velika, zlata in polna.

Barve elementa zemlje

RUMENA – optimizem, bistrost misli, znanje, vedrost, lahkotnosto

RJAVA ( vsi toni) – praktičnost, sodelovanje z naravo, zemeljske vrednote,

OPEČNATO RDEČA – strastnost do življenja, magnetizem za obilje, sproščenost

ROŽNATA – ravnotežje, skladnost, obzirnost, radodarnost

VIJOLIČNA – navdih, lepota, duhovnost, visoki ideali, dostojanstvenost

SIVA  – dobro materialno življenje, odmik od pogledov, dober magnetizem

ČRNA  – odmik, potovanje vase, umiritev in sprostitev znotraj sebe.

Materiali elementa zemlje

 • glina
 • ploščice
 • glazirana lončevina
 • tapison, preproge
 • tkanine
 • grobo obdelan mehak kamen

Oblike elementa zemlje

Pravokotnik in oblike, ki spodbujajo pozitiven pretok energije: vodoravne, nizke ali široke oblike ter nizek strop.

Rastline elementa zemlje

 • Roža tolstika (money tree) na JZ prinaša pozornost  in skrb  pri varčevanju. Vpliva na to,  da denar več zaleže.
 • Rože nižje rasti z mesnatimi listi.

Mini nasveti za ureditev JZ dela za spodbudo dobrega partnerstva

 • Že minimalistična ureditev na JZ, ki omogoča druženje, aktivira dobro partnerstvo. V ta predel lahko postavite dva stola, naslanjača v barvah zemlje ali v rumeni. Poudarek pa naj bo na dvojini, torej dva stola, dve roži, dve knjigi …
 • Za harmonično partnerstvo pa je že dovolj, če položite dva lepa kamna na JZ dele doma ali vaše sobe, saj je tu element zemlje nujno potreben in ko je v dvojini, spodbudi dvojino v družini.
 • Če želite ohranjati dobro partnerstvo in tudi če ste samski, pa pazite, da vse koristne predmete (specialen kozarec ali krožnik kupite po dva komada, ne samo enega). Za podporo ljubezni tudi pazite, da imate na nočni omarici vedno po dva predmeta: dve knjigi, dva robčka… vse po dvoje.
 • Srečo v dvojini pa lahko pritegnete tudi s ptičjimi parčki na JZ delu doma, v živo ali kot motiv na sliki, odeji, prtičkih…
 • Za dobro ljubezensko  razmerje  postavite  okrogle  vaze s pavjimi  peresi, cvetjem  iz svile ali svežim  cvetjem.

Če vas zanima energijsko čiščenje doma pa vas vabim da si pogledate še moj blog zapis TUKAJ.

Želim vam veliko uspeha pri urejanju vašega doma in harmonične odnose!

Shopping Cart

Do jesenskega enakonočja 23. 9. je priložnost, da razvozlate zanke v svojih odnosih.

V tem smo strokovnjaki, zato pokličite za terapijo sedaj, saj je lahko že jutri vse drugače.