Kako pozabiti ljubimca in zaživeti boljše življenje

Zakaj govorim v ženskem spolu? Ker moški nimajo glede tega tako pogostih težav. Ali pa ne govorijo o njih. Prebolijo, spustijo in gredo dalje. Moški, če ste kljub temu v boleči situaciji, dobrodošli pri branju. Ženske največkrat uporabljate jasnovidnost za podobna vprašanja, tukaj pa si lahko preberete, kaj je dobro vedeti o tem, kako pozabiti ljubimca in živeti naprej boljše življenje.
To vprašanje si začnete postavljati takrat, ko vam ljubezensko življenje uide izpod kontrole, ko vas je strah da se vse razruši ali ko sta prekinila zvezo.

V blog zapisu bomo pogledali sledeče tematike:

 • kako sprejeti pravo odločitev
 • 5 najpogostejših zablod, ki se jih oklepate v partnerstvu
 • zakaj je dobro poznati sebe in svoje potrebe
 • kako pozabiti ljubimca in živeti naprej
 • kako preboleti ljubimca in živeti dalje, če ste zaljubljeni
 • nasveti za uspešno partnerstvo v prihodnosti.

Ostanite z mano…

kako pozabiti ljubimca

Kako sprejeti pravo odločitev?

Dobro je, da premislite o sledečih vprašanjih:

Kaj me je pritegnilo k tej osebi?
Jasno je, da ste se z njo/njim počutite ljubljenega, željenega, izpolnjenega. Ali potrebujete občutek popolnosti? Varnosti? Občutek da vas razume?
.
Kakšen vpliv je imel ta odnos na moje osebno življenje?
Me je zares spodbujal pri stvareh, ki so mi pomembne v življenju ali mi je popolnoma spremenil koncept življenja?
.
Si zares želim, da se ne srečujeva več?
To odločitev lahko sprejmete samo vi. Od vaše odločnosti je odvisno, kako hitro boste ljubimca/ko pozabili in si postavili temelje zares boljšega življenja. Ampak, to je proces. Poglejte, kaj zares narediti, ko želite pozabiti ljubimca.

5 najpogostejše zablod, ki se jih oklepate v partnerstvu

1. Brez nje/ga ne morem živeti.

Seveda lahko. Dihate, jeste, hodite, spite, bedite, vse se da.

2. On/a je moja Duša dvojčica.

Ponavadi ne drži. Če pa je, se vajini življenji ne bosta razšli kar tako, prav gotovo vaju življenje ponovno potegne skupaj. Več o Dušah dvojčicah si lahko preberete TUKAJ. Če želite, da vam astrološko pogledamo, ali sta Duše dvojčice nas pokličite za astrološki vpogled.

3. Usojena sva si.

Seveda, možno. Vajini Duši sta se v preteklosti odločili, da se prideta v enem obdobju »prebuditi«. Pojdite na daljše potovanje, na Zmenek z Dušo, nekam, kjer boste izkusili drugačno življenje za nekaj časa. Opazujte razliko, ko pridete nazaj.

4. On/a je kriv/a za moje muke.

He, he, bi bilo enostavno, če bi bilo res. Življenje v resnici deluje drugače. Preberite naprej…..

5. Moral/a bi biti z mano.

Posesivnost ni pot do sreče, ne vaše in ne partnerjeve (1).

Zakaj je dobro poznati sebe in svoje potrebe?

Pri tem mislim na vse. Kakšne so vaše potrebe glede vseh področij življenja? Koliko svobode potrebujete za življenje? Kakšno in koliko intimnosti si želite? Kakšno mesto imajo v vaših življenjih prijatelji, služba, posel….? V pomoč vpogledu v tuzemeljske načrte vaše Duše priporočam vpogled v astrološko karto.

Z vpogledom v astrološko karto lahko spoznate:

• Ali so odnosi vaša šibka točka?
• Kaj vam je pomembno s seksualnosti?
• Kako bo zakonska zveza vplivala na življenje?
• Ali vas odnos z eno osebo zadovoljuje ali ste človek, ki potrebuje svobodo v odnosih?…

….in ko se sprašujete ali je on/a vaša Duša Dvojčica, zakaj je vajin odnos tako strasten, z nekom drugim pa mlačen, zakaj JE nekje seksualna energija močna, drugje jo komaj najdete…. je astrološka karta odličen način spoznavanja sebe in vpogled v skupno energijo. Tako boste tudi lažje dobili odgovor na vprašanje, kako pozabiti ljubimca.Ob spoznavanju sebe razvijate odnos, ljubezen do sebe, ki vas bo lahko usmerila v partnerstvo z vidika Duse.

Človek je tako popolno bitje, z mnogimi talenti in potenciali, ki so še skriti. Otrok jih zbuja in oživlja z učenjem, vztrajnostjo, odrasli pa učenje nadaljujete v odnosih, poslu, službah, družinah….in ljubimcih/ljubimkah. Kaj se dogaja ko se učite od drugega?

Srečevanje z drugimi ljudmi je vedno stik vaših energij, izmenjava ali dopolnjevanje. Ko izpraznete prostor, ko se naužijeta drug drugega, je čas za napredovanje v odnosu. Kadar se potrebe partnerjev razlikujeta, se znajdete v situaciji, od koder je potrebno narediti korak naprej.

Kako pozabiti ljubimca in živeti naprej?

Pri vprašanju, kako pozabiti ljubimca in živeti naprej, vam priporočam sledeče:

NE SHRANJUJTE in NE SKRIVAJTE ČUSTEV

– jočite, skačite, pustite solzam da tečejo. Slabi občutki ne gredo stran, če jih ignorirate. Poglejte jih, sprejmite, objemite…in sprostite. Če vas gibanje sprosti, investirajte sedaj čas v fitnes, hojo, tek ipd.

ČE VAS ZAGRABI JEZA,

poglejte kaj se skriva za njo. Ponavadi z jezo poskušate skrivati razočaranje, občutek izkoriščanosti, ignorance, neljubljenosti in zavrnitve. Trenutno vam res da občutek moči, ampak zmagoslavje je kraktočasno. Kar je skrito za njo, počaka na naslednjo priložnost.

KO SE POČUTITE TOPE, APATIČNE

…ste verjetno spraznili zalogaj pozitivnih in negativnih čustev, takrat je čas da “POCARTATE” SAMI SEBE…naredite zase nekaj, kar sicer ne bi. Da nadomestite izgubljeno energijo, je dobro biti v naravi, ob vodi…Ustrezala vam bo seveda tudi dobra hrana, čokoladke, sladkarije, saj je eterično telo izpraznjeno. Ne pretiravajte s hrano, da si ne nakopljete dodatnih težav. Pojdite na masažo, energijsko terapijo, poslušajte glasbo, ipd.

PIŠITE SI DNEVNIK

… s tem se izognete skušnjavi valjanja v slabih čustvih. Ko morate stvari zapisati, se zberete in avtomatsko začnete delati red v sebi.

FIZIČNO PREKINITE VEZI.

Če to ne zmorete sami, prosite prijateljice, prijatelje, znance. Seveda pomeni, da prekinete z smsi, emaili in kakršnokoli komunikacijo. In ja, 3 dnevi ne bodo dovolj. Močnejša kot je bila navezava (beri: odvisnost), dlje časa potrebujete fizično ločitev. Ne iščite namenoma situacij, kjer bi se lahko srečevali.

NE SPRAŠUJTE SE VEČ  O NJEGOVIH (NJENIH) ČUSTVIH

Ali vas še ljubi oz. kaj čuti do vas. Seveda je do neke mere bil prizadet vaš ponos. Pozdravili ga boste najbolje, če mu naklonite hvaležnost za skupno prehojeno pot, za lepe trenutke in usmerite pozornost k sebi.

UPRITE SE SKUŠNJAVI PREVERJANJA STATUSA NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

JA, tudi tam lahko prekinete stike in ga/je ne zalezujete.

Za korake dalje je pomembno, da negujete ljubezen do sebe. To je namreč edina pot do notranje sreče. Če ne veste kako začeti, vam pripororočam obesek SELF-LOVE, ki v vas aktivira zadovoljstvo in magnetično privlačnost.

Kako preboleti ljubimca in živeti dalje, če ste zaljubljeni?.

Odgovor na vprašanje, kako pozabiti ljubimca od dejstvu, da ste še vedno zaljubljeni, potrebuje prostor v novem blogu. V telesu je stanje enako odvisnosti od kokaina (2). Tudi če ste bili zaljubljeni (ali ste še), veljajo ob razhodu enaka pravila, ki jih rabite še bolj natančno upoštevat. Najbolj zoprn izrek, a najbolj resničen je, da čas vse poceli, če mu le date priložnost.

Če je vajina zveza temeljila na izmenjavi seksualne energije, so se med vama ustvarile energijske vezi, ki se dejansko sprostijo ob vaši vztrajnosti in ko mini nekaj časa.

Od globine vezi je odvisno, kako dolgo boste prebolevali. Kajti, razhod pomeni opuščanje karmičnih vezi, ki so vaju prinesle skupaj in vseh tistih, ki sta jih skupaj ustvarila..

Nasveti za uspešno partnerstvo v prihodnosti.

 • Pozabite na intimne odnose z bivšim, tudi na račun starih dobrih časov ne. Telesna intimnost pri ženskah spodbudi izločanje hormona oksitocina, ki sproža občutek povezanosti in naklonjenosti – tako ga ne boste nikoli pozabile.
 • Ne bodite z bivšim ali bivšo VIP prijatelji. Dobro je razčistiti zvezo, da se kasneje ne gledata kot volkova in da ste pomirjeni s sabo. Prijateljstva s posebnimi privilegiji pa ustvarijo zmedo v vas in razpršijo energijo za prave odnose (3).
 • Pospravite iz svoje okolice vse predmete, ki vas spominjajo nanj/o.
 • Uporabite v svojih prostorih naravne dišave, ki vas ne spominja nanj/o, učinkuje pa na vaš energijski sistem
 • Bodite fizično aktivni – pojdite na sprehod, izlet, v družbo. Ostajanje v postelji ob filmih samo podaljšuje agonijo.
 • Najpomembnejše: ZAČNITE Z LJUBEZNIJO DO SEBE, vsakdanje življenje in srečevanje z ljudmi se bo spremenilo na boljše.

Razumem vas, da če se soočate z vprašanjem, kako pozabiti ljubimca, niste v lahko situaciji. Ampak, imejte v mislih, da bo tudi to minilo. Življenje se bo spremenilo. Ne sodite se, nihče ne nosi krivde. Izkoristite možnost, da osebno zrastete in prerastete sebe. Če vam manjka motivacije, kaj početi, če imate preveč izgovorov v sebi, priporočam ogled spodnjega videa. Prisluhnite mu. Človek zmore vse, česar se loti. Vi tudi.

Lep pozdrav.

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds