ANGELSKO ŠTEVILO 777 – ČAS ZA ČUDEŽE ✨

ZAKAJ JE ANGELSKO ŠTEVILO 777 MAGIČNO?

Se vam večkrat pojavlja število 777? Morda vam angeli sporočajo, da obudite starodavne zdraviteljske sposobnosti …

777 je izjemno duhovno število, saj nosi v sebi mistično število 7, ki se pojavlja v trojčku, zaradi česar so njegovi vplivi najmočnejši.

Številka 7 vibrira s “Kolektivno zavestjo“, duhovnim prebujanjem in zavedanjem, duhovnim razsvetljenjem, duhovnim sprejemanjem in razvojem, Mistiki, intuicijo in notranjim znanjem, notranjo modrostjo …

To je tudi število naravnih zdravilcev in zdravljenja, skrivnosti, mita, rituala, miru, čustev in občutkov, notranje moči, razumevanja, vzdržljivosti in vztrajnosti, tudi v jasnem namenu, tišine, popolnosti, čistosti, dostojanstva, strogosti, stabilnosti, število neodvisnosti in individualizma, manifestacije, tudi manifestacije v času in Vesolju, sreče, alkimije.

Pa tudi število močnega uma, genija, mentalne analize, logike, tehnike, znanja, znanosti in znanstvenih raziskav, specializacije in specialistov, študija, izobraževanja in učenja, evolucije. Je tudi število sposobnosti določanja meja, izboljšanja in dokončanja.

Preberite tudi: POMEN ANGELSKEGA ŠTEVILA 888

KAJ VAM SPOROČA ANGELSKO ŠTEVILKO 777?

Angeli so vam hvaležni, ker vaši uspehi navdihujejo druge ljudi. Vedite, da vaše želje prihajajo v vaše življenje kot plod vaših pozitivnih prizadevanj in odnosa do vašega življenja, in lahko pričakujete čudeže v svojem življenju.

Podobno kot število 666, angelsko število 777 spominja da ste duhovno razvito bitje, da je čas, da zaživite najvišjo in najboljšo različico sebe in sprejmete svoje edinstvene sposobnosti za služenje svetu, drugim.

Prepoznajte in priznajte najvišje in najboljše dele sebe in uporabite svojo nadarjenost in lastnosti za prinašanje Ljubezni, Svetlobe in zdravljenja v svoje življenje in življenje drugih.

Angelsko število 777 nakazuje, da ste poslušali božansko vodstvo in prenašate to modrost v svoje življenje. Prišel je čas za nagrado za vaše trdo delo in prizadevanje.

KAJ ŠE LAHKO STORITE?

Angelsko število 777 vas spodbuja k iskanju višjega učenja, k raziskovanju tem, ki resnično vibrirajo  z vami.

Posvetite se študiju tem, ki zajemajo duhovne, ezoterične in nadnaravne vidike in / ali raziskave, saj vam bo to pomagalo pri notranji rasti in razvoju. 

Angelsko število 777 prinaša sporočilo vaših angelov, da ste na pravi poti in da živite in služite svojemu Božjemu življenju. Vesolje je zadovoljno z vašim napredkom in zaradi vaših pozitivnih prizadevanj in trdega dela ste zaslužili nagrado.

Naj bodo angeli vedno z vami!

Vse dobro,

Alja

Leave a Comment

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds