ANGELSKO ŠTEVILO 666 – čas, da opustite skrbi?

ZAKAJ JE ANGELSKO ŠTEVILO 666 MAGIČNO?

Ali večkrat vidite ponavljajoče se število 666? Ali veste, da je to število magično?

Število 666 je zbir energijskih atributov števila 6, vključno s poštenostjo, pravičnostjo, integriteto, dobrodelnostjo, vero, ljubeznijo, človečnostjo, služenjem, ravnovesjem in mirom, domačnostjo, odgovornostjo, skrbnostjo …

Vibracije tega števila podpirajo tudi sočutje, brezpogojno ljubezen, kmetijstvo, milost, preprostost, kompromis, zanesljivost, družbeno odgovornost, sočutje, lepoto, umetnost, velikodušnost, skrb, družino, dom, družbeno korist, harmonijo, skrb, potrebo po stabilnosti na vseh področjih življenja, družbo, posest, planetarna vprašanja.

To število simbolizira tudi hvaležnost, odgovornost in služenje, ki ga je treba doseči z ljubeznijo in nesebičnim služenjem človeštvu.

Angelsko število 666 govori o sposobnosti uporabe domišljije in intelekta skupaj za doseganje pozitivnih rezultatov.

Kaj pomeni, če vidite angelsko številko 666?

Ko se 6 pojavlja večkrat, vam vaši angeli sporočajo, da se zavedajte, da morate uravnotežiti svoje misli, skrbi ali pomisleke glede materialnih in finančnih vprašanj in vero v duhovno.

Pozitivna vibracija in osredotočenost bosta prinesli pozitivne dosežke.

Angelsko število 666 je sporočilo, da zaupajte Vesolju in svojim angelom, da vas podpirajo in vam pomagajo pri uresničevanju vaših želja v zvezi z vašim domom, družino, družbenim in osebnim življenjem.

Vaše misli in občutki naj bodo osredotočeni na doseganje ciljev in s pomočjo svojih angelov boste uresničili svoje želje. Čas je, da spremenite svoje mišlenje, se osredotočite na Duha, uravnotežite in ozdravite svoje življenje. Izrazite energijam morebitne strahove, ki jih imate glede materialnega.

Bodite odprti za pomoč in ljubezen tako ljudi kakor tudi angelov.

Vaše misli so trenutno v neravnovesju, preveč osredotočene na materialni svet. Tako kot v znameniti »Pridigi na gori« vas angeli prosijo, da se osredotočite na Duha in služenje ter veste, da bodo vaše materialne in čustvene potrebe posledično samodejno izpolnjene. Poslušajo vas in vam želijo pomagati, da začutite blaginjo in obilje.

Preberite tudi: ANGELSKO ŠTEVILO 777 – ČAS ZA ČUDEŽE

KAKO SPREJETI POMOČ ANGELOV?

Če želite sprejeti pomoč, ki jo potrebujete, morate biti sprejemljivi, dojemljivi. Angelsko število 666 morda nakazuje, da vaše misli trenutno niso v ravnovesju in da morate pogledati vse vidike svojega življenja in se prepričati, da je vse tako, kot menite, da bi moralo biti.

Posvetite se humanitarnim vidikom življenja, vključno s prostovoljnim delom, dajanjem denarja v dobrodelne namene, zavestnim dobrodelnim dejanjem in/ali pomočjo tistim, ki potrebujejo pomoč. Angeli in Vesolje vas bodo ustrezno nagradili in vaše potrebe bodo vedno izpolnjene.

Kadar se vam pojavljajo vaša individualna zaporedja števil, nas kontaktirajte na številki 090 77 85 in 090 54 64 ali zakupite minute. Skupaj bomo preverili, kakšno angelsko sporočilo in podpora stojita za njim.

Naj vas angeli spremljajo vsak dan.

Vse dobro,

Alja

Leave a Comment

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds