Numerološka analiza vaših osnovnih in harmoničnih števil

23,90 

Kaj zajema numerološka analiza rojstnega datuma?

 • Podatke o vaših osnovnih, izvornih številih, ki jih dobite ob rojstvu in sporočajo o vaših izvornih vibracijah, energijah.
 • Harmonična števila, ki še okrepijo in dopolnijo pozitivne lastnosti vašega osnovnega števila.
 • Osnovno numerološko tabelo, da boste lahko sami delali izračune.

Vaš rojstni datum nosi izjemno moč in vibracijo, ki nista naključna. Po prepričanju starodavnih numerologov je vaš rojstni datum je usklajen s kozmičnimi silami, ki oblikujejo vašo življenjsko pot. Zato smo za vas pripravili NUMEROLOŠKO ANALIZO OSNOVNIH IN HARMONIČNIH ŠTEVIL. S pomočjo posebnega numerološkega ključa in analize vam lahko razkrijemo števila, ki so povezana z vašim rojstvom in imajo izjemno pomembno vlogo v vašem življenju.

Tako boste lahko bolje razumeli in začutili svoje izvorne vibracije in energije ter delovali harmonično na vseh ravneh svojega življenja in bivanja.

Kaj zajema numerologija rojstnega datuma?

 • numerologija rojstnega datuma

  Podatke o vaših osnovnih, izvornih številih, ki jih dobite ob rojstvu in sporočajo o vaših izvornih vibracijah, energijah.
 • Harmonična števila, ki še okrepijo in dopolnijo pozitivne lastnosti vašega osnovnega števila, skupaj pa vas podpirajo v potencialih in lastnostih na vaši življenjski poti.
 • Osnovno numerološko tabelo, da boste lahko sami preverjali, kako ste v harmoniji s svojimi bližnjimi, ali sta vaše ime in priimek v harmoniji z vašimi osnovnimi in harmoničnimi števili … 

Kaj potrebujemo za analizo?

Za izračun vaših osnovnih in njihovih harmoničnih števil potrebujemo vaše ime in priimek in datum rojstva. Numerološko analizo boste po plačilu prejeli v roku 3 delovnih dni na vaš e-mail naslov.

Komu priporočamo analizo?

Našo numerološko analizo priporočamo vsem, ki želite bolje razumeti sebe, svoje potenciale in življenjsko pot. Primerna je za:

 • Posameznike, ki želite raziskati svojo osebnost in življenjsko pot.
 • Tiste, ki iščete smernice za bolj harmonično življenje in delovanje na vseh ravneh.
 • Vse, ki vas zanimata duhovna rast in razvoj.
 • Posameznike, ki želite prepoznati svoje talente in potenciale ter jih izkoristiti v polnosti.
 • Vse, ki se soočate z izzivi ali želite narediti pozitivne spremembe v svojem življenju.

Priporočamo vam, da naročite analizo tudi za svoje domače, saj boste tako bolje razumeli, kakšna sta dinamika v vaši družini in odnos z družinskimi člani, pa tudi kakšni so vzorci v družini. Tako boste laže našli načine za izboljšanje odnosov.

Ne glede na vašo starost, spol ali življenjsko situacijo numerološka analiza lahko prinese dragocene vpoglede in vam pomaga doseči večje razumevanje sebe in svojega okolja.

Če vas zanima znanje o numerologiji in numeroloških izračunih, vam priporočamo tudi ogled webinarja z Andrejo Novak OSNOVE NUMEROLOGIJE IN NUMEROLOŠKI IZRAČUNI, kjer se boste naučili o rabi numeroloških tabel v vsakdanjem življenju,da boste zavibrirali v svoji harmoniji in harmoniji z okoljem.

Več informacij: https://merkaba.si/numeroloski-izracun/.

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds