KAJ JE NUMEROLOGIJA in pomen števil v vašem življenju

Numerologija je veda, ki temelji na številih in njihovem neverjetnem vplivu na naša življenja. Domnevajo, da so jo preučevali že pred 11.000 leti. Števila so obstajala davno pred vsemi abecedami. Pitagora je bil eden od očetov numerologije, in to pred 2400 leti. Svoje znanje o številih, ki ga je pridobil iz Egipta in z Bližnjega vzhoda, in razumevanje je lahko uporabil na praktičnih področjih za potrebe človeštva. Nekateri raziskovalci so našli dokaze, da so numerologijo in pomen števil v Egiptu uporabljali že pred 13.000 leti. Numerologijo bi lahko poimenovali tudi znanost o številih.

kviz numerologija

odkrijte svojo osebnost z numerološkim kvizom

Se želite bolje spoznati? Rešite numerološki kviz in preverite, kaj vam sporočajo števila.

Numerologija prinaša vpogled, modrost in sposobnost razumevanja sebe in drugih

Numerologija je orodje, ki se uporablja za raziskovanje našega lastnega bitja in osvetlitev našega najvišjega potenciala na fizični, čustveni, mentalni in duhovni ravni. Numerologija govori o naši potencialni usodi, naših naravnih talentih in nam pomaga bolje razumeti sebe in druge. Pokaže nam pot, ki jo je smiselno ubrati v življenju, da izpolnimo ta potencial, in nam predstavi tudi enega od mnogih razlogov, zakaj ima vsakdo drugačne lastnosti.

Numerologija je proučevanje števil in njihovega neverjetnega vpliva na naše življenje

Vsako število ima drugačno vibracijo in nam zato lahko omogoči boljše razumevanje lastne poti in okoliščin, ki obdajajo naše življenje. Na vsako število vpliva drug planet v našem Osončju. Vsaka črka abecede vibrira na določeno številko, od 1 do 9, ki je tudi razpon naših življenjskih ciklov. Ta števila, s katerimi smo rojeni, in števila v naših imenih so orodja, ki so nam dana, da bi lahko izpolnili svoje poslanstvo v življenju, in nam omogočajo, da predelamo svoje karmične lekcije.

Vibracijska moč vsakega števila vpliva na nas na pozitiven ali negativen način. Tako so ena števila harmonična, druga pa neharmonična.

numerologija pomen števil

zakaj je numerologija koristna

◆ Lahko vas usmeri v kariero, ki je najbolj primerna za vas, in vam daje priložnost, da se bolje zavedate svojih talentov in poti, ki jih izberete, da talente uporabite.

◆ Pove vam o združljivosti, ki jo imate z drugimi, zlasti o tem, kdo bi bil za vas najbolj združljiv kot partner.

◆ Pove vam tudi, kako lahko najbolje pomagate svoji družini in prijateljem zaradi števil, ki nadzorujejo njihova življenja.

◆ Svetuje, kje in kako iskati uspeh, pa tudi kje in kdaj imate najboljše možnosti za uspeh.

◆ Pomaga vam ugotoviti, kdaj se lotiti nečesa novega in kdaj počivati.

◆ Je odlična pomoč, ko odpirate svoje podjetje in iščete ime zanj ali za poimenovanje izdelka, znamke …

◆ ali ko iščete za svojega otročička ime ali več imen, ki bodo imela pozitivne vibracije zanj.

◆ Uporabite jo, da poiščete svoje srečne številke, na primer pri igrah na srečo …

Pomeni simbolov

Pomeni simbolov, ki obkrožajo devet celih števil (od 1 do vključno 9), so središče numerološkega vedeževanja. Števila so vključena v številne druge božanske metode, kot je tarot. Števila lahko pomenijo stopnje v odvijanju katerega koli procesa in so lahko povezana s planeti, dnevi, barvami, lastnostmi, tipi znakov in podobami tarota. Števila so prav tako povezana s črkami abecede, tako da je mogoče analizirati besede in imena.

Vaš rojstni datum in njegov pomen

Vaš rojstni datum nosi izjemno moč in vibracijo, ki nista naključna. Po prepričanju starodavnih numerologov je vaš rojstni datum je usklajen s kozmičnimi silami, ki oblikujejo vašo življenjsko pot.

se želite sami naučiti numerologije?

Če vas zanima znanje o numerologiji in numeroloških izračunih, vam priporočamo ogled webinarja z Andrejo Novak OSNOVE NUMEROLOGIJE IN NUMEROLOŠKI IZRAČUNI, kjer se boste naučili o rabi numeroloških tabel v vsakdanjem življenju, da boste zavibrirali v svoji harmoniji in harmoniji z okoljem.

osnovna, izvorna števila in njihova harmonična števila

Osnovna števila, ki jih dobite z rojstvom, imajo pomemben vpliv na vsa področja vašega življenja. Pravimo jim tudi izvorna števila. So kot ključ, ki odpira vrata vaše osebne numerološke analize in razkriva vaše notranje potenciale, lastnosti in življenjsko pot. Zato je izjemno pomembno, da se zavedate teh števil in ste v harmoniji z njimi.

Vsako osnovno število ima svoje lastnosti, energije in vibracije, ki se izražajo v različnih vidikih vašega življenja. Na primer: osnovno število 1 pomeni iniciativo, neodvisnost in samostojnost, medtem ko osnovno število 2 simbolizira sodelovanje, ravnotežje in odnose. Vaša izvorna števila lahko vplivajo na vaše odločitve, vašo osebnost, vaše odnose in vaše življenjske poti.

Harmonična števila so tista, ki so v skladu z vašimi osnovnimi števili. To so števila, ki resonirajo z vašimi izvornimi števili in krepijo njihove pozitivne lastnosti. Primer: harmonično število 4 lahko podpre osebo z osnovnim številom 1, saj prinaša stabilnost, red in vztrajnost, kar lahko pomaga osebi, da uresniči svoje cilje.

Nekatera števila se lahko popolnoma ujemajo z vašimi izvornimi števili in ustvarjajo harmonično resonanco, medtem ko druga niso tako skladna ali pa se sploh ne ujemajo. V numerološki analizi se proučuje, katera števila so harmonična s posameznikovimi izvornimi števili, da lahko bolje razumemo njegove potenciale in izzive.

Na podlagi teh števil lahko numerologi analiziramo različna področja vašega življenja, vključno z vašo osebnostjo, odnosi, kariero, zdravjem in duhovnim razvojem.

Osnovna števila – kratka predstavitev

je povezano z vodstvom, samostojnostjo, ambicijami in energijo novih začetkov. Uravnotežena energija števila se izraža kot kreativnost, ambicioznost, vztrajnost, iskrenost, spoštljivost.

je povezano z ravnotežjem, sodelovanjem in harmonijo. Uravnotežena energija števila se izraža kot taktnost, diplomatske veščine in potrpežljivost.

je povezano z ustvarjalnostjo, komunikacijo in družabnostjo. Uravnotežena energija se izraža kot optimizem, literarni talent, razigranost, kultiviranost, zabavnost, domiselnost in privlačnost.

je povezano s stabilnostjo, redom in vztrajnostjo. Uravnotežena energija števila se izraža kot produktivnost in zanesljivost.

je povezano s svobodo, prilagodljivostjo in avanturizmom. Uravnotežena energija števila se izraža kot večplastnost in radovednost.

je povezano z ljubeznijo, harmonijo in družino. Uravnotežena energija števila se izraža kot posvečenost družini in podpiranje drugih.

je povezano z introspekcijo, duhovnostjo in iskanjem resnice. Uravnotežena energija števila se izraža kot zanimanje za duhovnost in modrost.

je povezano z materialnim uspehom, močjo, obiljem, finančno stabilnostjo in karmo. Uravnotežena energija števila se izraža kot samozavest in ambicioznost.

je povezano z altruizmom, humanitarnostjo in duhovno rastjo, modrostjo. Uravnotežena energija se izraža kot človekoljubje in vnema.

Naročite numerološko analizo vaših osnovnih in harmoničnih števil

Vas zanima katere so vaše izvorne vibracije? Naročite svojo numerološko analizo, kjer boste prejeli razlago vašega osnovnega števila, harmoničnih števil in numerološko tabelo.

numerološke tabele

V numeroloških tabelah izvornih, oziroma osnovnih števil tako lahko numerologi ugotovimo, katera so vaša izvorna števila in katera se z njimi ujemajo, torej vaša harmonična števila. To je osnova. Iz te osnove pa potem lahko analiziramo kar koli v vašem življenju:

►ali vam rojstno ime ustreza in vas torej njegove vibracije podpirajo ali ne,

►ali živite na naslovu, katerega vibracija vibrira harmonično z vami (z vašimi osnovnimi, izvornimi števili),

►kakšna bo ali je vaša partnerska zveza (se ujemate s partnerjem ali je odnos težavnejši in kaj so izzivi zadaj),

►kateri dnevi v tednu so vaši dnevi,

►kaj je dobro narediti/začeti/končati na določen dan, mesec, leto …

Želim vam veliko uvidov in pozitivnih sprememb ob uporabi numerologije.

Alja Špiljak

NAŠA PRIPOROČILA

Leave a Comment

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds