Kako se vidi zadetek na lotu v natalni karti

Ali ste se kdaj vprašali, ali je možno z astrologijo napovedati zmago na lotu? Čeprav astrologija ne more zagotoviti določenih zmagovalnih številk, lahko raziskuje potencial za finančno srečo v natalni karti posameznika. Zadetek na lotu v natalni karti je kompleksen pojav, ki ga je mogoče analizirati skozi več astroloških elementov. V tem blogu si bomo pogledali, kako se lahko ta možnost kaže v natalni karti.

zadetek na lotu V NATALNI KARTI

PLANETI SREČE, OBILJA IN PRAVE ASTROLOŠKE HIŠE

Najprej je pomembno prepoznati planete sreče in obilja v natalni karti. Med njimi izstopa Jupiter, planet sreče, obilja in povečanja. Če je Jupiter močno postavljen v natalni karti, lahko to nakazuje na večje možnosti za finančni uspeh, vključno z zadetkom na lotu. Poleg Jupitra pa tudi drugi planeti, kot so Sonce, Luna, Venera in Neptun, lahko vplivajo na področja, povezana s finančnim uspehom.

Peta hiša je ena izmed pomembnih astroloških hiš, ki se povezuje s tveganjem, igrami na srečo in kreativnostjo. Če imamo na primer planeta Jupiter in Neptun močno postavljena v peti hiši, skupaj s točko sreče v drugi hiši, ki je hiša financ, denarja, potem je zelo smiselno razmisliti o igranju iger na srečo.

Kaj je točka sreče v natalni karti? Točka sreče je občutljiva točka, ki lahko kaže na področje, kjer je posameznik najbolj srečen in uspešen. Če je točka sreče povezana s hišo financ, to lahko okrepi potencial za finančni uspeh, vključno z možnostjo za loterijski zadetek.

Drugi pomemben faktor so tranziti v astrologiji. Če se trenutni tranzitni planeti ujemajo s ključnimi točkami v natalni karti, lahko to okrepi možnosti za loterijski zadetek. Na primer, če se Jupiter trenutno nahaja v konjunkciji s Soncem ali drugim pomembnim planetom v natalni karti, lahko to poveča srečo in možnosti za finančni dobiček.

Vendar pa je treba vedeti, da z astrologijo ni mogoče natančno napovedati, kdaj in kako se bo loterijski zadetek zgodil. Natalna karta lahko le nakazuje potencialne energije, ki so prisotne v življenju posameznika. Poleg tega je pomembno, da se zavedate, da igre na srečo nosijo tudi tveganje, zato je pametno upravljati svoje finance odgovorno in se ne zanašati izključno na srečo.

E-svetovanje-terapija

E-Svetovanje

Vas zanima kje se nahaja Jupiter v vaši natalni karti? Pošljite nam vaše rojstne podatke (datum, ura in kraj rojstva) preko e-svetovanja skupja z vprašanjem: Kje se nahaja Jupiter v moji karti.

PRAVI ODNOS DO DENARJA JE ZELO POMEMBEN

Ni pa seveda vse odvisno od tega, v kateri hiši imamo katere planete. Tudi ob teoretično popolni natalni karti nam ne bo uspelo toliko ali sploh ne, če ne bomo imeli pravega odnosa do denarja, obilja. Denar je energija.

Kako privabiti obilje v svoje življenje – tudi z igrami na srečo – in ga tudi obdržati:

1. Samozavest in gotovost, da nam bo uspelo: da torej sploh ni vprašanje, ali bomo prišli do denarja, obilja, zadetka, ampak je bolj smiselno vprašati: Kdaj?

2. Entuziazem, želja, predvsem pa prepričanje, da si denar zaslužimo, da je blaginja povsod okrog nas in da ni treba vložiti ogromno naporov, da bi to dosegli.

3. Osredotočenost na cilj: za kaj bomo potrebovali denar: za nakup hiše, avta, za plačilo študija …, ne na sam denar (nameravamo, torej energijsko ustvarjamo prihodnost, materializiranje naših ciljev, na tak način tudi prizovemo energije in v energijah se začne materializacija.) Tako se denar lahko od nekod pojavi.

astrološka analiza luninih vozlov

ODKRIJTE SVOJE KARMIČNE LEKCIJE IN ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO

S PERSONALIZIRANO ASTROLOŠKO ANALIZO VAŠIH LUNIH VOZLOV

4. Pri dobitkih na srečo je zelo pomembno tudi, kaj narediti z denarjem. Smiselno se je vesti do tega denarja podjetno in odgovorno, kot če bi najeli kredit. Da torej stojite z nogami trdno na tleh. Pomembno je tudi, da se nagradite (greste na počitnice, si kupite dolgo želeni avto, se pocrkljate, darujete tudi drugim …) in da ste resnično hvaležni. Tako darujete energijam in tako sodelujete z energijami na najlepši način.

Povzetek: Kombinacija planetov sreče in obilja – kot sta npr. Jupiter in Venera – v pravih astroloških hišah, točke sreče, ta nam pokaže tudi druga življenjska področja, ki nas lahko osrečujejo, in pravega odnosa do obilja, denarja je resnično dobitna kombinacija.

NAROČITE SE NA ENERGIJSKO BRANJE ASTROLOŠKE KARTE

Želite izvedeti več o sebi? Naročite se na energijsko branje astrološke karte, kjer vam med drugim pogledamo:

  • kje, v katerih hišah, so vaši planeti sreče in vaša točka sreče,
  • kdaj je najbolj smiselno igrati igre na srečo,
  • kakšne cilje oz. namen bi morali imeti v zvezi s porabo dobitka na lotu,
  • na katerem področju imate največjo moč,
  • kje ste najbolj občutljivi,
  • kdaj so vaši srečni dnevi.

KAKO DO BRANJA ASTROLOŠKE KARTE?

Srečno,

Alja Špiljak

Leave a Comment

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds