LJubezenski horoskop 2022

Ljubezenski horoskop

LJubezenski horoskop 2022

To leto bo na splošno zelo naklonjeno ljubezni, prihajajo pa nadvse “vroči” dnevi, ko se bosta zelo tesno družila Mars in Venera ter vam omogočala ustvarjanje lepih spominov, večnih ljubezenskih zgodb in prebojnih odločitev, ki vam jih bosta s podporo še drugih planetov dajala na pladenj. Ne glede na to, kaj ste po horoskopu, bosta Mars in Venera odpirala prebojne energije za vas in vam omogočala spreminjanje v dobro.

Od 12. 2. pa do 6.3. se Mars in Venera zelo intenzivno (blizu ali točno skupaj) družita v kozorogu, kjer se zgodi tudi podpora drugih zvezd, predvsem planeta Plutona in asteroida Veste, kar povzroči osvoboditev vsega, kar vas v tradicionalnem življenju drži stran od prave in iskrene ljubezni. Če boste iskreni do sebe in v ljubezni tako tudi sodelovali, se vam lahko odmaknejo številne stare blokade, ki so vam onemogočale dobro življenje.

Od 6.3. pa vse do 5.4. se bosta Mars in Venera povezovala v vodnarju, kjer bosta osvobodila vaše misli, predsodke, sodbe, da boste veliko bolj sproščeno zaživeli in to omogočili tudi svojim bližnjim in okolici.

Po 5.4. pa Venera pobegne Marsu v znamenje rib in se preda čustvovanju na splošno. Večji magnetizem se pojavi na trenutke, na posamezne dneve kasneje, a ne več tako intenzivno, kot v zgoraj omenjenih obdobjih.

OVEN (od 21.03. do 20.4.)

Oven

Ljubezen vam bo dobro služila, še posebej na pomlad in strastni boste v vseh pogledih. Če boste iskreni s sabo, se boste vsega lotevali nadvse iskrivo in s polno življenjske energije. Samski lahko letos osvojite ljubezen življenja, a ne čakajte, aktivirajte se sedaj, da se boste pravočasno ogreli za prave vibracije.

Veliko simpatij vas bo obletavalo in težko boste izbirali, če res ne boste iskreno sledili svojemu srcu. Na poletje ne računajte preveč, saj boste sami sabotirali ljubezenska srečanja in se boste raje družili s prijatelji in znanci. Partner ne bo najbolj navdušen, pri samskih pa bodo simpatije kar nekam izginile.

Na jesen boste spet bolj odprti za partnerstva in cenili ljubezen, ki pa bi bila veliko boljša, če bi jih tudi poleti namenili kaj časa. Sproščeni boste in radi sodelovali, a v ljubezni boste želeli, da je vse bolj kot ne po vaše.

To lahko postane težavno, saj partner ali simpatija ne bo kar tako zlahka vse to sprejela. Bolj kot boste iskreni do sebe, bolje vam bo šlo tudi navzven. Zima vas bo tako dobro nagradila z romatično ljubeznijo.

Najlepše možnosti za ljubezen in harmonijo, ko Venera vstopi v vaše znamenje 2.5. in do 28.5., ko gre v znamenje bika. Ker tudi Mars preide v vaše znamenje ovna 25.5., boste konec maja še posebej zagreti za ljubezen in strast.

BIK (od 20.4. do 21.5.)

Bik

Ljubezen bo vaša najmočnejša sila v tem letu in z njeno pomočjo boste premikali globlje zaščite, ki so vas do sedaj ovirale pred dobrim življenjem. Težava je, da boste imeli toliko podpore za aktivacijo življenjske seksualne energije, da boste le s težavo ohranjali zvestobo svojemu partnerju.

Samski boste lahko imeli odlično leto, a če si želite resno vezo, so vam v tem pogledu bolj naklonjeni prvi trije meseci leta in pozna jesen do zime in začetka leta 2023. Ne glede na to, kako sedaj živite partnerski odnos ali izpolnitev svojih ljubezenskih želja, vas bo to leto podprlo pri temeljnih spremembah.

Zato poglobite svoje čutenje ljubezni in dobrin življenja, saj boste samo tako se lahko podpovedali flirtanju, ki vam bo povsod na voljo in vas izzivalo ter odmikalo iz fokusa življenja, ki si ga zares želite. Zato pazite, da si ne zapravite dobrega življenja in vsega, za kar ste garali vsa ta leta, za doživitev nekaj strasti v dani situaciji.

Dinamični in strastni boste v času, ko bo Venera prehajala znamenje ovna od 2.5. do 28.5., ko vstopi v vaše znamenje in se boste upočasnili in lažje odločili. Tako boste maja in junija še posebej zagreti za ljubezen in strast, ko pa Venera 23.6. preide v znamenje dvojčka, vam bo postalo dovolj flirtanje in razmišljanje ter pogovarjanje o vseh strastnih možnostih.

DVOJČKA (od 21.5. do 21.6.)

Dvojčka

To leto bo vsekakor prebojno za odnose in pri tem je nadvse pomembni, da sebe date na prvo mesto in prenehate z vljudnostmi takrat, ko je potrebno reči bobu bob. Tako se boste učili raznolikosti odnosov in pomena odnosa samega s sabo.

Ostali vas bodo izzivali na način, da boste prisiljeni se postaviti zase in prej ko boste to naredili, prej bodo pritiski popustili. Tako boste morali najprej pri sebi razčistiti, kaj vam pomeni partnerski odnos in kakšno obliko si zares želite.

Nato bo na vrsti ljubezen do sebe, ko boste morali s srcem postavljati meje in se prenehati jeziti na tiste, ki vam ne dajo tega, kar vi sami sebi ne date.

Ko boste osvojili to lekcijo, bo na vrsti še nekaj zarečenega kruha, ki ste ga v preteklosti več kot enkrat izrekli na temo ljubimcev in resnih vez. Tako boste prisiljeni pogledati ljubezen iz vseh vidikov in življenje bo postalo nadvse pestro.

Za iskreno dvojino in romatnično ljubezen bo najprimernejše obdobje, ko bo šla Venera čez vaše znamenje med 23.6. in 18.7. Podprla bo vse, po čemer hrepeni vaše srce.

Ljubezenski paket

RAK (od 21.6. do 23.7.)

Rak

To leto bo naklonjeno vaši ljubezni in če ste samski, boste imeli številne priložnosti za ljubezen življenja. Ker je Luna vaša vladarica, je povsem normalno, da vam je to področje najpomembnejše, a sočasno ste v čustvih močno nihajoči.

Luna je v osnovi odseva Sonce in tako samski vedno hrepenite bo boljši polovici. Tako ste navajeni odslikavati partnerja in če je odnos hladen, premalo ljubeč in ne čutite dovolj nežnost in pozornosti s strani partnerja, začnete hrepeneti po bolj romantični ljubezni.

Vsak mesec, ko je Luna v znamenju raka, škorpijona in rib, je to za vas bolj ugoden čas za zmenke, kjer bi želeli čustveno toplino in pozitivne rekacije druge osebe na vas.

Če na zmenku želite več humorja, razmevanja in pogovorov, potem izberite Luno v znamenju dvojčka, tehtnice in vodnarja. Če želite strast in iskrice v očeh ter še kje, potem izberite Luno v znamenju ovna, leva in strelca.

Idealno obdobje za ljubezen je v času Venere v vašem znamenju, med 18.7. in 11.8., za samske, ki potrebujete pa še podporo zakomunikacijo, da si boste drznili nagovoriti simpatijo, pa je pomembno obdobje še pred prehodom Venere v vaše znamenje in sicer med 5.7. in 19.7., ko pride Merkur v vaše znamenje.

LEV (od 23.7. do 23.8.)

Lev

Ljubezensko področje v tem letu vam bo podprlo zanimivi navidezen paradoks. Bolj kot boste egoistični oz. iskreni s sabo in vsa dejanja delali iz teh energij, manj kot se boste prilagajali partnerju in okolici, bolj boste odprti za pravo ljubezen in hitreje jo boste uresničili tako, kot si želite.

Če sebe dajete na zadnje mesto oz. ste vi tisti, ki se večino časa prilagaja, tako namreč nikakor ne morete biti srečni. Zato je vaša naloga, da začnete sebe imeti radi in se spoštovati točno tako, kot želite, da vas ima rad vaš partner, ne glede na vaš stan.

V tem letu pa boste seveda imeli lepe priložnosti, da okrepite svojo vezo na dober način, ali da najdete novega partnerja, ki vam bo bolj odgovarjal v vaših vibracijah in za samske, da najdete Sorodno Dušo, s katero boste lahko dobro in kvaliteno zaživeli.

Torej so vam res odprte vse možnosti in je ključ do optimalne ljubezni v vas samih.

Zvezde pa vas bodo podpirale v dvojini še posebej v obdobju, ko Sonce pride v vaše znamenje, od 22.7. dalje, in pa v času, ko bo Venera v vašem znamenju od 11.8. do 5.9., takrat boste pravi magnet za ljubezen. Če si boste dovolili, da na polno začutite iskrice strasti, ki jih bodo zvezde aktivirale za vas, pa samo sledite odličnim dnevom in jih izbirajte za zmenke in za odlično druženje s partnerjem.

DEVICA (od 23.8. do 23.9.)

Devica

V tem leto vam bo prineslo najlepše spremembe v odnosih, saj se boste zaradi Jupitra, ki se bo spogledoval z vami celo leto začeli veliko bolj sprošeno odpirati Življenju in pri tem si ne boste mogli pomagati, da ne bi bili sočutni z vsemi okoli vas.

Najmočnejšo povezanost z vam pomembnimi ljudmi boste zaznavali v obdobjih, ko se bo Merkur pomikal po vodnih znamenjih in bo še okrepil vplive Jupitra. Od 10.3. do 27.3., ko bo šel skozi znamenje rib, boste lahko dojeli številne srečne misli, ki vam v sekundi spremenijo način razmišljanja in sodelovanja z naravo in svetom, predvsem pa z ljubeznijo.

Od 5.7. do 4.8., ko bo Merkur šel skozi znamenje raka se lahko zgodi, da se boste precej dramatično odzivali na ljubezenske izhave ali poglede, pri čemer še sami sebe ne boste prepoznali.

In od 29.10. do 17.11. ko bo šel Merkur skozi znamenje škorpijona, se bo okrepila vaša prava, globoka strast, ki lahko, da bo poleg vztrajnosti v doseganju srčnih želja nosila tudi kanček maščevalnosti in se boste mogli res potruditi, da si ne boste zakuhali težav.

V teh obdobjih si tudi ne boste mogli pomagati, da ne bi čutili ljubezni in vse lepote, ki vam jo Življenje nudi.

Odlično obdobje za ljubezen je v času Venere v vašem znamenju, med 5.9. in 29.9., ko boste lažje vibrirali in pokazali svojo nežnost, seksualnost in zapeljivost, tako da boste preavi magnetni privlak za ljubezen.

Ljubezenski paket

TEHTNICA (od 23.9. do 23.10.)

Tehnica

V tem letu boste imeli odlične priložnosti za ureditev odnosov, še posebej odnosa s sabo. Če boste dojeli bistvo Ljubezni do sebe, se bo vse ostalo zložilo v najlepšo romantično nadaljevanko.

Vaša vladarica Venera vas bo vodila celo leto direktno naprej, kar pomeni, da boste lahko bolj sproščeno doživljali prijetne, pa tudi manj prijetne situacije glede odnosov in se pri tem učili delovati iz srca in ljubezni, ki vam je tako dragocena.

Priznati si boste morali, česa se bojite in zakaj iskreno ne pokažete svojih čustev vedno, ko se dogodijo. Šele ko boste res začeli izhajati iz sebe, se bodo v vas zgodile glavne magične spremembe, ki bodo v vas okrepile magnetni privlak, kjer boste čisto podzavestno začeli vibrirati dobre stvari, predvsem ljubezen.

Premagali boste preteklost in vse vzorce vzgoje, če se boste podali iskreno in srčno v vse, kar se bo dogajalo. To leto je temu namenjeno in vas bodo zvezde vodile ves čas, zato se jim predajte. Samski boste lahko imeli odlično leto, a za resno vezo se boste odločili šele, ko boste res zadovoljni s sabo in svojim življenjem.

Idealno obdobje za ljubezen bo v času prehoda Merkurja skozi vaše znamenje, od 26.8. do 29.10., vmes boste imeli še možnosti popravkov negativnih misli glede sebe in odnosov, saj bo Merkur šel retrogradno. Vmes vas bo še posebej podprla Venera v vašem znamenju, med 29.9. in 23.10., ker to sovpada s časom, ko je Sonce v vašem znamenju, boste deležni še posebnega občudovanja iz okolja in s strani simpatij. Lahko, da se boste v tem času odločali najpomembnejše stvari glede svojih odnosov.

ŠKORPIJON (od 23.10. do 22.11.)

Škorpijon

V tem letu boste vsekakor obkroženi z ljubeznijo, a boste previdni, saj boste čutili zanke in nevarnosti karmične ljubezni, ki vas čisto prevzame in odtuji od svoje prave poti.

Lahko, da se boste zapletli s simpatijami iz preteklosti ali bivšimi partnerji, ali pa vas bodo energije povezale s karmičnimi partnerji, kjer vam bo izziv se ne zaplesti, temveč samo odplesti karmične niti.

Če ste samski, potem glejte na ljubezen kot na osvobajajočo energijo in ne pričakujte samo miru, harmonije in blaženosti, saj bo prevladovala dinamika, skozi katero boste prepoznavali sebe in svoje nagibe ter čustva.

Vezani boste imeli priložnosti za dobre izboljšave v odnosu, če se boste le zavedali, da ste vi tisti, ki osvobajate stare energije in da vam lahko partner samo odslikava tisto, kar se pri vas trenutno dogaja.

Zato ohranite do njega odprto srce, kar bo pripomoglo k lepi vezi, saj se bodo energije osvobajale tako tudi skozi partnerjeve energije in bo ljubezen vse bolj čuteča in osvobojena težav.

V času od 23. 10. do 16.11., ko bo Venera prehajala vaše znameje, boste imeli še posebej okrepljen seksualni magnetni privlak, ki bo vidno vabil simpatije v vašo bližino. Pri tem bo pripomoglo tudi Sonce, ki v vaše znamenje vstopi 23.10. za obdobje meseca dni.

STRELEC (od 22.11. do 22.12.)

Strelec

Največ podpore vam bo vaš vladar Jupiter to leto nudil predvsem na področju ljubezni. Samski boste pred resno dilemo, ali bi ostali samski in flirtali in se zabavali celotno leto, ali bi se takoj povezali s simpatijo, ki se lahko pojavijo dokaj kmalu in predvsem romatično preživite to leto.

Vse možnosti bodo odprte in privlačne. A bo leto precej pestro tudi na drugih področjih, zato se lotite vsega intenzivno, iskreno in na polno, da boste lahko zaužili vse blagoslove, ki vam bodo ponujani. Ljubezen bo v ospredju od začetka pa skozi pomlad, ko boste lahko vezani okrepili svoj odnos na zelo romantični način.

Marec vas bo od sredine naprej vabil v novo zaljubljenost, prav tako celoten april. Samski boste zacveteli, vezani pa lahko, da boste imeli malo težav z vsemi simpatijami, ki se bodo vrtele okoli vas.

Magnetizem za ljubezen se vam bo okrepil tudi v drugi polovici maja, celoten junij in potem celoten avgust, tako da ne glede na to, kje boste preživeli poletje, na dopustu ali v službi, se bodo prižigale iskrice strasti.

Ljubezen vam bo v ospredju še po 10. septembru in v prvi polovici oktobra ter v drugi polovici novembra ter za zaključek leta, na koncu decembra. Pestro in zanimivo ljubezensko leto vas torej čaka.

Še posebej močno odbodbje za ljubezen je v času Venere v vašem znamenju, med 26.11. in 10.12., ko si ne boste mogli pomagati in boste morali preprosto slediti srcu, ljubezni ter iskricam strasti, ki vas bodo čisto prevzele.

Ljubezenski paket

KOZOROG (od 22.12. do 20.01.)

Kozorog

Če verjamete ali ne, je lahko ljubezen vaše najboljše in najbolj aktivno področje v tem letu. Pomembno je, da opustite svoje strahove in notranje zavore glede strasti, sproščenosti in flirtanja. Venera vam bo že od začetka leta začetku leta dajala popolno oporo za aktiviranje Ljubezni do sebe in odpiranje strasti na dolgi rok.

Čas je, da se začnete zavedati, da potrebujete čas zase, da obudite stvari in bivanje, ki vas veseli in sprejmete vse lastnosti, ki jih skrivate pred drugimi. Ta vse bo potem v vas na magičen način aktiviralo spreminjanje, da se v vas vse harmonizira.

Ne glede na to, ali ste samski ali ne, pomlad vam bo dajala podporo za vse skrivne ali odkrite želje glede ljubezni, strasti in življenja v dvoje. Skozi leto bodo seveda še druge priložnosti, a manj intenzivne, zato sprejmite naklonjenost zvezd in podoro narave v prebujanju strasti in ljubezni.

Če pa boste zaživeli v čisti Ljubezni do sebe, pa boste skozi celotno leto pravočasno začutili vse ljubezenske priložnosti in z njimi sodelovali.

Od 29. 1. pa do 6. 3. bo Venera direktno v vašem znamenju in pridružil se ji bo še Mars, kar pomeni, da je to lahko najlepše obdobje za ljubezen, zmenke in priložnosti, da resnično srečno zaživite v dvojini.

VODNAR (od 20.1. do 19.2.)

Vodnar

Marec bo daleč najbolj ljubeč mesec za vas, no, tudi v prvi polovici aprila vas bosta negovala Mars in Venera ter v vas povzročala večjo odprtost za sprejemanje ljubezni in življenjske, seksualne energije. Odnosi vam bodo pomembni celo leto, a v drugih mesecih boste preveč obremenjeni z drugimi stvarmi, da bi se lahko predali ljubezni čisto in brez pritiska okolja.

V tem letu boste namreč v sebi morali poiskati harmonijo v ljubezni in delovajnu za druge, vključno z vašimi otroci in partnerjem ter ljubeznijo do sebe. Predati boste morali pretirano skrb in odgovornost za druge ter tako sebe uravnovesiti med starimi in novim čustvi ter starim in novim načinom življenja.

Lahko, da boste imeli precejšnje dogajanje v tako imenovani karmični ljubezni, ki vas bo vodila bolj stran od sebe in svojega poslanstva, zato se ji ne boste mogli samo predati, temveč boste čutili zaskrbljenosti in nemir ob tem.

Šele, ko se boste v sebi lahko popolnoma umirili in prav tako v ljubezni do drugih, boste vedeli, da ste dosegli svojo harmonijo in da ste pripravljeni na življenje z učenjem v ljubezni in dobrem sodelovanju.

Posebej intenzivno ljubezensko obdobje vas čaka od 6.3. dalje, ko Mars in Venera skupaj vstopita v vaše znamenje in vam spodmakneta tla pod nogami. Če v tem času ne boste zadovoljni s sabo ali svojim partnerjem oz. na splošno s svojim življenjem, je pomembno, da sprejmete notranji razkol v sebi in si dovolite, da se začne proces notranjega samozdravljenja.

RIBI (od 19.2. do 21.3.)

Ribe

Ljubezen in partnerstvo bo pomemben del vaše sreče v tem letu, a ni nujno, da vam bo to prioriteta, saj se boste učili sreče in zadovoljstva ob doživljanju sebe in življenja na splošno. Ljubeče partnerstvo bo samo dodatek, ki ga boste lahko sprejeli, ko boste z ljubeznijo sprejemali sebe in življenje.

Tako boste samski morali razmisliti, ali ne bi raje ostali samski in flirtali in se zabavali vse leto, kakor da bi se takoj povezali s prvo simpatijo, ki se lahko pojavi že na začetku leta in bi to leto preživeli bolj v znamenju dvojine, romantičnosti, pa tudi spoznavanja drug drugega. Vse možnosti bodo odprte in privlačne.

Ljubezen bo v ospredju prvih pet mesecev, ko boste lahko vezani okrepili svoj odnos na zelo romantičen in konkreten način, samski pa srečali zanimive simpatije, saj boste s sabo nosili iskrice strasti in veselja do življenja. Magnetizem za ljubezen se vam bo okrepil tudi v juniju in avgustu.

Ljubezen vam bo v ospredju še po 10. septembru in v prvi polovici oktobra, v drugi polovici novembra in za zaključek leta, na koncu decembra. Torej bo to leto lahko pestro in zanimivo na vseh, tudi na ljubezenskem področju.

Posebej »vroče« in strastno obdobje bo, ko bo Venera prehajala vaše znamenje od 5.4. dalje, pa do 2.5. in se ji bo 15.4. pridružil še Mars do 25.5. in boste imeli vso podporo zvezd za nepozabna srečanja, flirtanja ali najlepšo okrepitev ljubezenske veze.

Shopping Cart

Najhitrejša in najcenejša rešitev za vaše težave,

E-SVETOVANJE.