Baby zlata spirala – večnamenski energijski pripomoček

12,00 

BABY ZLATA SPIRALA je vsestranski pripomoček, ki ti pomaga pri:

☑️ boljši zbranosti pri učenju,

☑️ sprostitvi blokad v telesu in s s tem sproščanju bolečin,

☑️ psihični sprostitvi in navdihu,

☑️ čiščenju vode, kristalov, hrane, itd.,

☑️ odlične pripomoček za terapevte.

Avtorsko

baby zlata spiralaBABY ZLATA SPIRALA je vsestranski pripomoček, ki ti pomaga pri:

 • boljši zbranosti pri učenju,
 • sprostitvi blokad v telesu in s s tem sproščanju bolečin,
 • psihični sprostitvi in navdihu,
 • čiščenju vode, kristalov, hrane, itd.,
 • odličen pripomoček za energijske terapevte.

Velikost 5,5 x 5,5 cm

Skupaj z zlato spiralo prejmeš tudi navodila za uporabo.

BABY ZLATA SPIRALA za zbranost pri učenju

Za boljšo zbranost pri učenju ZLATA SPIRALA s svojim delovanje spodbuja pretočnost po vsem telesu in počasi in vztrajno čisti blokade, ki preprečujejo sprejemanje novih znanj in novih idej. Spodbuja tvojo idealno postavitev energijskih teles (merkabo) in tvoje potenciale in zmožnosti dojemanja.

Kako jo uporabljaš:
Če želiš biti bolj zbrani in učinkoviti pri učenju:

 • se usedeš na zlato spiralo (dovolj je, da je presredek na njej) in nekajkrat globoko vdihneš in izdihneš ter se posvetiš snovi, ki jo želite razumeti, jo osvojiti,
 • PRI TEM JE POMEMBNO, DA PIJEŠ DOVOLJ TEKOČINE, ki spodbuja pretočnost telesa in dogajanja v njem.

Opozorilo: v primeru hitre utrujenosti in zaspanosti po sedenju na ZLATI SPIRALI pomeni, da imaš dehidrirano telo, ki potrebuje več tekočine (vsaj 2 l dnevno).

 

BABY ZLATA SPIRALA za sproščanje blokad in bolečin v telesu

.

ZLATA SPIRALA deluje kot energijski ventilator, ki sprosti energije, ki so povzročile blokado in s tem bolečino.

Deluje skozi vse nivoje in skozi vse energije (lastne in energije okolice), zato je njeno delovanje učinkovito v vseh primerih. Zato se uporablja tudi pri kroničnih obolenjih ali različnih simptomih, ki te spremljajo že dolgo časa (otrdelost mišic, kolkov… )

Kako jo uporabljaš:

 • položi jo na mesto bolečine in pusti delovati vsaj 15 – 20 min.
 • Če se bolečina pojavlja že dlje časa, pusti delovati vsaj 30 min, lahko pa tudi dlje, saj ni stranskih učinkov pri delovanju ZLATE SPIRALE.

BABY ZLATA SPIRALA za psihično sprostitev in navdih

.

ZLATA SPIRALA je povezana z energijo najvišjih sfer, zato z njo lahko delaš tudi psihoterapijo, saj čisti negativne miselne vzorce in strahove, pa tudi odganja energije iz okolice, ki ti takšno razmišljanje spodbujajo.

Kako jo uporabljaš:

 • najbolj enostaven način je, da jo položiš pod blazino, da deluje med spanjem.
 • Med spanjem boš odsanjal-a vse tisto, kar je skrito v tvojih energijah in nate deluje negativno, pa se tega ne zavedaš.
 • Pomembno je, da pustiš delovati spiralo vsaj 14 dni zapored, ne glede na kvaliteto spanja in sanjanja.
 • Po 14 dneh se tvoj um umiri in začneš sprejemati višje energije, ki nate delujejo sprostilno, zdravilno in ti dajejo navdih za Življenje.

.

BABY ZLATA SPIRALA kot podstavek za vodo in kristale

.

ZLATA SPIRALA prinaša jasnost in red v molekule vode. Na ta način tvoje telo sprejme harmonično vibracijo, ki pomagaUresničitev želje osvoboditi notranji sistem starih energij, ki se velikokrat nakopičijo v obliki bolezni ali slabega počutja. Tako s pomočjo tekočine spreminjaš lastno vibracijo in poveča se pretok življenjskih energij po tvojih sistemih. Če pa želiš v svoje telo vnesti prav določeno vibracijo, si poglej AQUA LIFE nalepke za vodo, ki ti same informirajo vodo na želeno vibracijo. Več o nalepkah si preberi TUKAJ.

Kako jo uporabljaš:

 • na ZLATO SPIRALO postavi vodo vsaj za 5 minut, lahko pa jo pustite tudi dlje časa,
 • steklenica ali vrč z vodo je lahko na ZLATI SPIRALI ves čas.

ZLATA SPIRALA je zelo učinkovita tudi pri čiščenju kristalov. Na ta način se povežejo s svojim pra-izvorom, s kamninami, iz katerih izhajajo. S tem podstavkom se izbrišejo vsi programi in vse informacije, ki jih je človek zapisal v kristal in niso v podporo harmoniji posameznikovega življenja.

Kako jo uporabljaš:

 • kristal postavi na ZLATO SPIRALO vsaj za 5 minut, da se kristal prečisti in sprejme povezavo s svojim virom. Lahko pa imaš kristale na zlati sprirali cel čas. V tem primeru ti priporočamo nakup zlate spirale v večji dimenziji. Klikni TUKAJ za ogled večje spirale

.

Opombe:

* Podstavek ZLATA SPIRALA se uporablja tudi za čiščenje nakita, krem, hrane, … ne priporočamo pa čiščenja parfumov in drugih dišav, kajti velika verjetnost je, da bo podstavek očistil nekatere sestavine in se bo na ta način spremenil vonj.

* Podstavek se ne uniči (razen fizično) in ni programiran, zato ne more nanj vplivati nobena človeška sila. V stiku z vlago oksidira, vendar ne izgubi svoje funkcije.

Opozorilo: Izdelek ne nadomešča obiska pri zdravniku in jemanja zdravil. Prav tako ne izključuje drugih metod komplementarnega zdravljenja, komplementarnih izdelkov in terapevtov komplementarne medicine.

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds