Vedeževanje

VedeževanjeZakaj izbrati naše vedeževanje?

.

  • Ker vam hitro in učinkovito odgovorimo na vsa vaša vprašanja, ne glede na področje, ki vas zanima.

  • Z uporabo ciganskih ali tarot kart ter drugih tehnik jasnovidnosti vidimo, kakšno je stanje doma, v družini / v službi / v poslu / v ljubezni / v šoli … 

  • Dobite jasne vpoglede, kje se bodo dogajale spremembe in kako lahko sami sodelujete, da bodo spremembe v dobro…

.

Vedeževanje po telefonu je smiselno in včasih celo bolj točno od vedeževanja v živo.

.

Zakaj je vedeževanje preko telefona lahko bolj točno kot v živo?

.

Ker vedeževalka ne more začutiti vaših namenov, nagibov, ki jih nosite v energija in jih je možno zaznati ob osebnem obisku. Vedeževanje

.

Ne glede na to, ali vedeževalka uporablja ciganske karte, angelske karte ali vedežuje s tarot kartami ali pa celo neposredno iz gledanja vaših energij s sistemom jasnovidnosti, je dobro, da veste, da vedeževanje kaže vaše potencialne dogodke za življenje, ki se bodo zgodili, če boste vi ŽIVELI naprej v takšnem ritmu.

.

Vedežujemo vam za vas področja življenja

.

Pri nas imamo razvite vse tehnike vedeževanja, tako da lahko pokličete za:

.

  • vedeževanja za ljubezen,
  • vedeževanje za službo, posel,
  • družinsko vedeževanje,
  • vedeževanje po mesecih za celotno leto.

.

Skozi pogovor lahko z vedeževanjem prejmete nove poglede na dogajanje v vašem življenju. To vam pomaga sprostiti določena čustva in misli iz preteklosti in bolj jasno in čisto sodelovati v vsakdanjem življenju z bližnjimi doma ali s sodelavci v službi.

.

Zakaj je vedeževanje koristno?

.

Najboljše vedeževanje vas energijsko okrepi, vam preda pomembna sporočila za vaše življenje in vas tako poveže s prihajajočimi dogajanji na način, da se z veseljem in pogumom lotite vsega, kar vam življenje prinese.

.

Vedeževanje s ciganskimi kartamiPreko vedeževanja prepoznate svoj način delovanja in vidite, ali so vaši strahovi upravičeni ali ne. Ali so potrebne nujne spremembe v službi in doma, ali je dovolj, da uberete nov pristop. Pri tem naj vas spomnimo, da je določena vprašanja koristno postaviti skupaj, da izveste celo zgodbo.

.

Na primer: naj vprašanju: “Me vara?” sledi tudi “Zakaj me vara? “ če je odgovor vedeževalke pritrdilen.

.

Samo tako boste prišli do prave resnice. Ker naše vedeževalke vam ne bodo prikrivale resnice ali vam povedale samo stvari, ki bi si jih želeli slišati, temveč vam bodo podale jasno sliko in če boste prisluhnili, vam bodo dale tudi uporabne nasvete in navodila, kako rešiti težeavne situacije, kajti dobrim vedeževalkam tudi to pokažejo karte.

.

Vedežujemo tudi na TV3 Slovenija, v oddaji 12. hiša Ezoterika in v oddaji Merkaba na Gold TV-ju poleg drugih energijskih vsebin. Za najcenejše in najboljše vedeževanje po telefonu pa izvedite zakup minut in pridite do vaše najboljše vedeževalke hitro in učinkovito.

.

Pokličite nas na številko 090 77 85 ali izkoristite najcenejši način za energijske terapije: ZAKUP MINUT.

.

.