Vam vedeževanje iz kart lahko spremeni usodo?

Odgovorov na vprašanje ali vam vedeževanje iz kart lahko spremeni usodo je vsaj toliko, kot je različnih pojmovanj, kaj usoda sploh je.

 

Usoda in vedeževanje iz kart

Koncept usode se lahko razlaga na različne načine, lahko pa ga vidite tudi kot namen ali nalogo, ki je dodeljena vam in vsakemu posamezniku v tem življenju. S stališča vaše Duše je ta naloga določena tako, da lahko pridobite določene izkušnje, zacelite svoje rane in pridobite specifične vpoglede skozi to fizično življenje.

V tem smislu vam vedeževanje s kartami lahko pomaga tako, da razjasni področja, ki so še posebej pomembna za vas v tem življenju ali v določenem obdobju. Je to vaše partnerstvo, kariera, samospoznavanje skozi odnose z drugimi, ustvarjalnost, otroci ali kaj drugega?

Ko enkrat veste, na katerem področju vaša Duša pridobiva določene izkušnje, uvide in zdravi svoje rane, boste bolje razumeli sebe. Hkrati boste postali bolj zavedni, zakaj vam življenje neprestano ponavlja določene situacije.

Takoa boste bolje razumeli poslanstvo, ki je bilo določena za vas s stališča vaše Duše v tem življenju. Zato boste bolje razumeli nalogo ali življenjski cilj, ki je dejansko pomemben s stališča vašega Višjega Jaza.

Vendar pa je odvisno od vas in vaših odločitev, katero pot boste izbrali, da doseže ta cilj. Kljub temu, da je usoda vnaprej določena, imate v tem okviru svobodno voljo. In prav zaradi svobodne volje lahko prosto odločate v vsaki situaciji. Vedno imate vsaj dve osnovni možnosti:

  • ali se boste odločili delovati iz ljubezni
  • ali se boste odločiti delovati iz strahu.

Ko delujete iz ljubezni, ste tudi odprti za prejemanje neskončne podpore, ki jo vaša Duša ima za vas v vsakem trenutku.

Ko pa delujete in se odločate na podlagi strahu, se tudi zaprete za podporo Duše. In ni pomembno, ali gre za strah pred ponovnim prizadetjem, strah pred tem, da vas ljudje ne bodo več ljubili, strah pred izgubo službe, strah pred neznanim itd. Vedno, ko se odločate na podlagi strahu, se oddaljujete od svoje prave narave in podpore, ki jo nosi vaša Duša.

 

Kako vam vedeževanje iz kart lahko pomaga razumeti vašo preteklost in se odpreti za podporo Duše?

Ko se znajdete v položaju, kjer morate izbirati med delovanjem iz ljubezni ali strahu, se pogosto ne zavedate, da vas lahko vodijo nezavedni vzorci in načini razmišljanja. V določenih situacijah se lahko zdi, da niti sami ne razumete, zakaj vedno reagirate na enak način.

Na primer, morda si iskreno želite partnerja, vendar se ob vsaki priložnosti umaknete ali se zaprete vase. Ali pa vam je nekdo všeč, vendar se vedno znova zavedno ali nezavedno umaknete korak nazaj, ko začutite srčno bližino med vama. Zaprete svoje srce, čeprav si resnično želite biti blizu tej osebi.

Vedeževanje iz kart vam lahko pomaga pri razumevanju področij in življenjskih izkušenj, ki so v preteklosti bistveno vplivala na vas, ter vam pomaga razumeti tudi, kaj so vzroki vaših strahov, ki vas vodijo pri odločanju, bodisi zavedno ali nezavedno. Merkaba svetovalke se ukvarjajo samo z uvidi iz vidika Duše, zato boste z njihovo pomočjo najbolje dojeli vašo Dušno pot.

Ko ozavestite te vzorce, lahko bolj svobodno sledite poti svoje Duše. To pa ne pomeni, da vas nikoli več ne bo ničesar strah, temveč da se lahko kljub morebitnemu strahu, ki ga boste čutili, zavestno odločite za delovanje iz ljubezni. Na ta način se lahko odprete svoji duši in Višjemu Jazu

Vedežujte si sami z Žepno šlogarco

Za vsakodnevno uporabo si na svoj telefon lahko naložite odlično aplikacijo Žepna šlogarca (na voljo za uporabnike android telefonov), ki jo lahko uporabljate tako za vpogled v določeno razmerje ali situacijo kot za dnevni navdih, meditacijo. Vsak lahko namreč koristite eno brezplačno “šloganje” in pogledate karto dneva. Promo kodo za žepno šlogarco lahko kupite tud v trgovini Angelca.

Dobro je, da se pred pogledom v karte (tako fizične kot virtualne) umirite, poravnate svojo držo ter začutite svoj osrednji energijski kanal (ki poteka vzdolž hrbtenice) in prostor nad glavo. Nato se uglasite (dovolj je že iskrena namera) na energije svoje Duše, Višjega jaza.

Iz tega čistega energijskega prostora v mislih zastavite vprašanje, temo, ki vas zanima. Ko iz kart dobite odgovor, poizkusite začutiti tudi energijsko podporo, ki se je aktivirala hkrati s prejetim odgovorom. Aktivacija energijske podpore iz vaših najvišjih, najčistejših energij preverjeno drži pri uporabi kart Žepne šlogarce.

.

Ker je sodelovanje z Dušo ključno za dobro življenje pa vabljenina čisto pravi Zmenek z Dušo, kjer vas bo Andreja Novak popeljala v najlepši svet vaših energij, da boste lahko sami komunicirali z Dušo in prejeli vse uvide in spoznanja, ki jih potrebujete.

 
 
 
Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds