Vedeževanje s tarot kartami in njihov pomen

Vedeževanje s tarot kartami vam da jasno sliko dogodkov in okoliščin, ki se dogajajo v sedanjem trenutku, razkrije preteklo stanje, ki je pripeljalo do trenutnih okoliščin in seveda vpogled v prihodnost.

Za lažje razumevanje in jasnejši pogled na določene situacije, vam tarot karte zelo pomagajo, saj se s stvarmi lažje soočite, če jih razumete. Tarot karte vam ozavestijo stvari, ki jih v sebi že veste, vendar jih zaradi različnih dejavnikov kot so strah, okoliščine, nezaupanje,… ne slišite.

Ko ozavestite določene situacije in s tarot kartami dobite vpogled v dane dogodke in njihov potek, imate veliko več možnosti, da se na izkustvo pripravite in ostanete v svoji moči, ter delujete mirnejše, kot bi sicer.

Vedeževanje s tarot kartami prerokba

Za vedeževanje s tarot kartami nas lahko pokličete na številko 090 77 85 ali 090 54 64, več o nas pa si lahko preberete TUKAJ. Brezplačno tedensko tarot napoved pa si lahko vsak teden preberete TUKAJ.

Razlaga tarot kart- velika arkana

Karte so razdeljene na veliko in malo arkano (1). V veliki arkani je 22 kart, ki nam kažejo stopnje ozirma procese, ne pa končna stanja. Pomembno je razumeti, da vsako stanje v življenju vodi k naslednjemu koraku in ko dosežete cilj, velikokrat želite ostati na tej točki. Vendar je pot naprej zelo pomembna, saj vodi k naslednji stopnji razvoja, k še višjemu cilju. Karte velike arkane vas torej vodijo po stopnjah življenja.

Prva se predstavi karta Norca, kot začetek potovanja. Prikazuje brezskrbnost, popolno zaupanje vase, v dogodke in v življenje. Predstavlja spremembo, ki ni razumska, je nepremišljena in kaže na popolnoma nove začetke.

Druga je karta Čarovnika, ki vam razkriva, da je pomembno prisluhniti vašemu notranjemu vodstvu, intuiciji. Je karta, ki kaže da se bodo začele manifestirati stvari, ki so do zdaj bile še v povojih. Torej gre tukaj za zaupanje v notranje občutke, ki vas bodo pripeljali na pot, ki ste si jo izbrali.

Cesarica pri vedeževanju s tarot kartami napoveduje začetek bolj zemeljske faze življenja. Lahko napove poroko, rojstvo otroka ali rojstvo nečesa novega. Če ste v obdobju cesarice potem karta daje nasvet, da je v tem trenutku pomembna potrpežljivost, saj je to ključ do uspeha.

Za Cesarico, je karta Cesar, ki govori o tem, da se je potrebno soočiti z življenjskimi izzivi, spodbuja samospoštovanje, odločnost in razvijanje notranje moči. Nakazuje na delovanje za dosego določenih ciljev in prikazuje močno osebo, s svojimi načeli od katerih ne odstopa.

Karta Visoke svečenice govori, da se je potrebno zazreti vase, odkriti in spoznati sebe. Pri vedeževanju se pojavi kadar opozarja na močan razvoj intuicije, ki je zelo pomembna za razumevanje dogodkov, potrpežljivost in predvsem zaupanja sebi.

Zelo podobna karti Visoke svečenice je karta Svečenik, saj govori prav tako o notranjemu zavedanju. Velikokrat poudarja, da je potrebno zapustiti varno zavetje, ter se podati na novo še ne raziskano pot. Ta vas pripelje do novega zavedanja vas samih, kot tudi razumevanje okoliščin in sveta.

Zgoraj opisani pomeni kart pri vedeževanju s tarotom skupaj predstavljajo osnovna izkustva otroštva. Kadar se pri vedeževanju izpostavijo te karte, potem je znano da ste v fazi novih začetkov, novih izkušenj ter da vas loči samo korak, da prestopite prag otroštva in sprejmete nove, še neraziskane poti.

Ko prestopite otroštvo v vas ter se naučite določenih lekcij, vas življenje popelje do mladostniškega obdobja in za to obdobje se srečujete s težavami kot jih pri vedeževanju pokažejo karta Zaljubljencev in karta Kočije. Ti dve karti vam nakazujeta predvsem težave, posledice zaradi prehitrih odločitev in obžalovanje nepremišljenih dejanj. Predvsem karta Zaljubljencev vas opozarja na nujnost izbire, medtem ko karta Kočije govori o težavah s katerimi se srečujete ali se boste srečevali.

Kadar si naberete novih izkušenj, se zopet odprejo poti za življenjske preizkuse, moralne izzive in soočenja z izgubami. Te nenadne spremembe pokažejo karta Pravice, Ravnovesja, Moči in Puščavnika.

Kolo sreče je zelo zanimiva karta pri tarotu, saj nakazuje nenadne zasuke sreče, priložnosti in nesreče. Njen pomen (dober ali slab) je odvisen od kart, ki ji pri polaganju sledijo. Nagovarja vas, da se zazrete globoko vase, saj notranji svet odseva vaš zunanji.

tarot karte

Hudič ter Stolp govorita o tem, da se je potrebno zazreti vase, ker se vsi odgovori skrivajo v vas samih. Kadar se pri vedeževanju izpostavijo ti dve krati, potem gre predvsem zato, da vas nagovarjajo, da se osvobodite, ter pošteno in iskreno sprejmete sebe.

Zvezda, Luna in Sonce pa pokažejo ponovno upanje. Po vseh lekcijah, ki ste jih doživeli v vas gori plamen upanja, ki se širi v svetlobo. So zelo pozitivne karte, ki napovedujejo čas jasnosti, ponovnega zaupanja in optimizma.

Potovanje skozi veliko arkano pa se zaključi s kartama Sodba ter Svet. Sodba napoveduje čas nagrad za pretekli trud. Če ste si bili zvesti na poti do cilja, potem vas življenje nagradi. Kadar pri vedeževanju izpade karta Sodba, potem pomeni jasno zaključevanje nekega poglavja.

Karta Svet pa zaključi veliko arkano in je podoba celosti. Prikazuje vrh uspeha, ciljev, ki ste si jih zadali. Je zelo pozitivna karta, ki nagovarja da se pri vrhu zopet odpirajo nova vrata, tako da je krog življenja vedno sklenjen in ves čas kroži.

Razlaga tarot kart – mala arkana

Malo arkano (2) predstavljajo kelihi, palice, meči in novci. Vsako od teh področij se osredotoča na določen vidik življenjskega cikla ter daje podroben pogled v njegove razvojne stopnje.

Vsako področje pa se deli na dve skupini kart. Prva skupina zajema vse od asa do desetice, ki opisujejo vsakdanje življenjske izkušnje, na področju odnosov, službe, torej so spremenljiva stanja. Druga skupina pa so dvorne karte, sem sodijo paž, vitez, kraljica in kralj.

Od oštevilčenih kart se razlikujejo po tem, da ne opisujejo tipičnih okoliščin, ampak poosebljajo karakter, preko njih dobite vpogled kakšna je oseba o kateri se sprašuje ali kakšen je vaš odnos do določenih oseb ali določenih situacij in drugih življenjskih področij.

Vedeževanje s tarot kartami in dvorne karte

Paži upodabljajo mladostniške začetke, krhke oblike, stvari, za katere je še potreben počasen razvoj in zaščito.

Vitezi predstavljajo mladostniško energijo, razigranost , drznost in radovednost, ki vas popelje v neraziskane dele življenja.

Kraljice v kartah pokažejo stabilne, usmerjene energije v notranjost, kar pokaže na veliko moč.

Kralji pa so podobe dinamičnih, usmerjenih ljudi, ki s svojo močjo lahko manifestirajo v zunanjem svetu.

tarot vedeževanje

Mala arkana- kelihi

Pri vedeževanju s tarot kartami, kelihi upodabljajo element vode. Kot je znano voda predstavlja čustva in karte s podobami keliha opisujejo razvoj vaših čustev skozi življenje. Čustva so lahko globoka ali pa gre bolj za strast. Kadar se pri vedeževanju pojavijo kelihi, potem gre za čutenje odnosa iz srca.

Mala arkana- palice

Palice so povezane z elementom ognja in imajo tudi njegove značilnosti. Ogenj spreminja obliko, je hlapljiv, vendar je odgovoren za vse spremembe, ki se zgodijo. Tako je tudi pri tarot kartah, kadar se pojavijo palice, potem vas opozarjajo na spremembe, na domišljijo ter vaše misli, ki lahko oblikujejo in ustvarijo resničnost in svet, ki si ga sami želite.

Mala arkana- meči

Meči so povezani z elementom zraka, kar predstavlja misli, um, besede, konflikte. Kadar se pri vedeževanju pojavijo meči, potem je razlaga predvsem to, da ima določena situacija pozitivno in negativno stran. Saj je prav tako meč dvorezen in lahko povzroči konflikte, težave zaradi nejasnosti.

Lahko pa razsvetli situacije in pokaže jasno sliko, ter jasen vpogled, kar vam daje lažje razumevanje in smernice za naprej.

Mala arkana- novci

Novci so povezani z elementom zemlje. Tako kot z zemljo gradimo in ustvarjamo, lahko tudi z novci. Predstavljajo nam materialnost, stabilnost, ter varnost.

Kadar vedeževanje s tarot kartami pokaže karte s simbolom novca, so situacije povezane z izzivi, razočaranji na področju služb, odnosov in drugih področij.

vedeževanje po telefonu

Vedeževanje s tarot kartami za lažje razumevanje in kreiranje življenja

Tarot karte ne napovedujejo dogodkov (3), ki bi vam bili usojeni, vendar opisujejo vplive, okoliščine, ter dogodke, ki v določnih trenutkih razjasnijo in razširijo pogled. Na ta način lažje ustvarjate svoje življenje, svojo usodo, ter bolj zavestno vplivate na potek dogodkov.

Če vas zanima, ali vam  lahko vedeževanje s tarot kartami spremeni usodo, pa si preberite zapis TUKAJ. Za vedeževanje s tarot kartami nas lahko pokličete na številko 090 77 85 ali 090 54 64 ali ZAKUPITE MINUTE.

Srečno!

Shopping Cart

V petek bo Sonce prešlo v čutno znamenje Bika. Odkrijte, kako vas bo njegov vpliv podprl v življenju. 

Izkoristite prednosti cenovno ugodnega svetovanja prek maila - uporabite E-SVETOVANJE

This will close in 0 seconds